Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
7.7.11 17:24
PetkaK píše:
M-a-j-a píše:
Peti to se bude Alžbětka mít :-) Určitě si do každého dortu aspoň sáhne ručkou :-)
Jo to ona bude určitě ráda, já jsem zvědavá jestli se nám jí povede s dortem vyfotit nějak hezky a v klidu :think:

Tak to jsem taky zvědavá .-) Už se těším na fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.7.11 17:26
PetkaK píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
a to jsem se bala ze vystoupi
Takhle ted taky jezdíme :-) Malá je nadšená a já v očích hrůzu.
Malá taky tak jezdí, ale teda v kšírách :)

MAlá má taky kšíry. Úplně stejné jako Štěpka :-) , ale i tak mám strach. Já jim moc nevěším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.7.11 17:26

A já na to nemám nervy, proto teď kočár vůbec neberu a nosím v šátku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.7.11 17:28
M-a-j-a píše:
PetkaK píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
MAlá má taky kšíry. Úplně stejné jako Štěpka :-) , ale i tak mám strach. Já jim moc nevěším :think:

Pod bryndákem jsem ty kšíry neviděla, ty máme taky a teda malá skáče jak opica na gumě a drží, ani se nepohnuli :) - já jsem s nimi docela spokojená.

• Citovat
  • Upravit
16492
7.7.11 17:30
PetkaK píše:
M-a-j-a píše:
PetkaK píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
MAlá má taky kšíry. Úplně stejné jako Štěpka :-) , ale i tak mám strach. Já jim moc nevěším :think:
Pod bryndákem jsem ty kšíry neviděla, ty máme taky a teda malá skáče jak opica na gumě a drží, ani se nepohnuli :) - já jsem s nimi docela spokojená.

Já nevím, my se moc nelíbí to uchycení. Mám straach, aby se to nevyvlíklo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.7.11 17:39
M-a-j-a píše:
Já nevím, my se moc nelíbí to uchycení. Mám straach, aby se to nevyvlíklo. :think:

Tak já jsem se na to skoro pověsila jak jsem to uchycovala (lehla jsem si vedle kočáru a zkoušela jsem se na tom zvedat), tak doufám že to malou udrží.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.7.11 17:43

Májo, a teď se mi to v hlavě nějak pomotalo, ale ten metřík s vaším manželstvím je nějaký divný ne?

Nějak se mi to nezdá, že by jste se brali dneska :think:

• Citovat
  • Upravit
16492
7.7.11 17:59
PetkaK píše:
Májo, a teď se mi to v hlavě nějak pomotalo, ale ten metřík s vaším manželstvím je nějaký divný ne?Nějak se mi to nezdá, že by jste se brali dneska :think:

PEti teď se dívám, že máš pravdu a přitom je to nastaven správně, tak nevím. ZKusím to předělat.

No tak já teda těm kšírům taky budu věřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.7.11 18:06

Tak jsem ho zkkoušela udělat znovu a ukázalo mi to to samé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.7.11 18:16

Mám prosbu na maminky dětí ve věku od cca 18 měsíců do 3 let – probíhá poslední fáze přípravy tréningových kalhotek na výrobu a potřebujeme ještě vyladit délku gumiček kolem nožek (v pase bude nastavitelná). Velmi bych ocenila, kdybyste mi mohly napsat (jako komentář přímo sem), kolik vaše děti měří kolem stehýnka (těsně pod prdelkou :)), jak jsou staré a kolik váží. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.7.11 19:20

KOukám, že řešíte první narozeniny. Ted v létě doporučuji melounový dort. Ten si Tobík fakt vychutnal. On nechtěl piškoty atd… a já chtěla, aby dort ochutnal. Měl fakt velký úspěch. A je to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.7.11 19:20

Ivusko - zítra změřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.11 19:23
Achdarek píše:
KOukám, že řešíte první narozeniny. Ted v létě doporučuji melounový dort. Ten si Tobík fakt vychutnal. On nechtěl piškoty atd… a já chtěla, aby dort ochutnal. Měl fakt velký úspěch. A je to jednoduché.

no ten je bozi! :-) a co na podzim? Kamaradka mi ho bude delat, bude tam ovoce, ale z ceho krem? a korpus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.7.11 19:28

výhoda letních dětí. :mrgreen:

Na podzim jsem pekla Poli obyčejný piškot plus jsem se teda vyřádila s potahováním. POli jsem dala jen ten piškotový korpus.
Ale hezký je třeba jedlý papír. TAdy jsou moje dorty. Ted v sprnu se mi snad podaří upéct hasičské auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
7.7.11 19:37

Achdarku: tvoje dorty jsou moc pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat