Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
PetkaK píše:M-a-j-a píše:Jo to ona bude určitě ráda, já jsem zvědavá jestli se nám jí povede s dortem vyfotit nějak hezky a v klidu
Peti to se bude Alžbětka mítUrčitě si do každého dortu aspoň sáhne ručkou
Tak to jsem taky zvědavá .-) Už se těším na fotky ![]()
PetkaK píše:M-a-j-a píše:Malá taky tak jezdí, ale teda v kšíráchlenholka píše:Takhle ted taky jezdíme
a to jsem se bala ze vystoupiMalá je nadšená a já v očích hrůzu.
MAlá má taky kšíry. Úplně stejné jako Štěpka
, ale i tak mám strach. Já jim moc nevěším ![]()
A já na to nemám nervy, proto teď kočár vůbec neberu a nosím v šátku ![]()
M-a-j-a píše:PetkaK píše:MAlá má taky kšíry. Úplně stejné jako ŠtěpkaM-a-j-a píše:Malá taky tak jezdí, ale teda v kšíráchlenholka píše:Takhle ted taky jezdíme
, ale i tak mám strach. Já jim moc nevěším
Pod bryndákem jsem ty kšíry neviděla, ty máme taky a teda malá skáče jak opica na gumě a drží, ani se nepohnuli
- já jsem s nimi docela spokojená.
PetkaK píše:M-a-j-a píše:Pod bryndákem jsem ty kšíry neviděla, ty máme taky a teda malá skáče jak opica na gumě a drží, ani se nepohnuliPetkaK píše:MAlá má taky kšíry. Úplně stejné jako ŠtěpkaM-a-j-a píše:Malá taky tak jezdí, ale teda v kšíráchlenholka píše:Takhle ted taky jezdíme
, ale i tak mám strach. Já jim moc nevěším
- já jsem s nimi docela spokojená.
Já nevím, my se moc nelíbí to uchycení. Mám straach, aby se to nevyvlíklo. ![]()
M-a-j-a píše:
Já nevím, my se moc nelíbí to uchycení. Mám straach, aby se to nevyvlíklo.
Tak já jsem se na to skoro pověsila jak jsem to uchycovala (lehla jsem si vedle kočáru a zkoušela jsem se na tom zvedat), tak doufám že to malou udrží.
Májo, a teď se mi to v hlavě nějak pomotalo, ale ten metřík s vaším manželstvím je nějaký divný ne?
Nějak se mi to nezdá, že by jste se brali dneska ![]()
PetkaK píše:
Májo, a teď se mi to v hlavě nějak pomotalo, ale ten metřík s vaším manželstvím je nějaký divný ne?Nějak se mi to nezdá, že by jste se brali dneska
PEti teď se dívám, že máš pravdu a přitom je to nastaven správně, tak nevím. ZKusím to předělat.
No tak já teda těm kšírům taky budu věřit ![]()
Mám prosbu na maminky dětí ve věku od cca 18 měsíců do 3 let – probíhá poslední fáze přípravy tréningových kalhotek na výrobu a potřebujeme ještě vyladit délku gumiček kolem nožek (v pase bude nastavitelná). Velmi bych ocenila, kdybyste mi mohly napsat (jako komentář přímo sem), kolik vaše děti měří kolem stehýnka (těsně pod prdelkou
, jak jsou staré a kolik váží. Děkuji!
KOukám, že řešíte první narozeniny. Ted v létě doporučuji melounový dort. Ten si Tobík fakt vychutnal. On nechtěl piškoty atd… a já chtěla, aby dort ochutnal. Měl fakt velký úspěch. A je to jednoduché.
Achdarek píše:
KOukám, že řešíte první narozeniny. Ted v létě doporučuji melounový dort. Ten si Tobík fakt vychutnal. On nechtěl piškoty atd… a já chtěla, aby dort ochutnal. Měl fakt velký úspěch. A je to jednoduché.
no ten je bozi!
a co na podzim? Kamaradka mi ho bude delat, bude tam ovoce, ale z ceho krem? a korpus?
výhoda letních dětí. ![]()
Na podzim jsem pekla Poli obyčejný piškot plus jsem se teda vyřádila s potahováním. POli jsem dala jen ten piškotový korpus.
Ale hezký je třeba jedlý papír. TAdy jsou moje dorty. Ted v sprnu se mi snad podaří upéct hasičské auto.