Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
5.7.11 14:25
careynka píše:
pomeranca píše:
careynka píše:
pomeranca píše:
no snažime nesnažíme… prostě necháváme volný průběh :twisted: Ale doufám, že se brzo podaří… Akorát teď jsme na táboře a to si fakt nedokážu představit ve stanu vyrábět potomka, když okolo jsou další stany a další borci :lol:
my meli vcera vyroci a cestou z restaurace jsme zastavili po ceste :-D :-D :-D tak doufam, ze z toho nebude Ellinka :mrgreen:
to seš si nějak moc jistá, že to bude holka :lol:
ja dva kluky nechci a hotovo :-D
:lol: tak to určitě pomůže :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
6.7.11 08:05

Ahoj holky, jdu vás pozdravit. :-)

Nové vzory jsem prošvihla, neb jsem byla na návštěvě, ale zato můžu napsat, že pytel na plíny se osvědčil a je prostě parádní. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.7.11 08:14
Flyingfrog píše:
Ahoj holky, jdu vás pozdravit. :-)Nové vzory jsem prošvihla, neb jsem byla na návštěvě, ale zato můžu napsat, že pytel na plíny se osvědčil a je prostě parádní. :pankac:

bud rada, ja uz tam mam objednavku zase za 3 000 :-D asi zrusim upozorneni na mailu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
6.7.11 08:51

Já zrovna ráda nejsem, když mám povolenou jednu plínu, mohla jsem si krásně vybrat. :cry: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.7.11 10:44
Flyingfrog píše:
Já zrovna ráda nejsem, když mám povolenou jednu plínu, mohla jsem si krásně vybrat. :cry: :mrgreen: :lol:

tak na jednu plinu se nevyplati platit postovny :-DDDDDD to ja kupovala „JEN“ pytel … no a kdyz jsem uz vybralal pytel, tak rovnou i AIO s obrazkem a pak nejakou peknou latkovou … no a je to 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.7.11 10:48

Car tak tohle duverne znam :mrgreen: ja si taky rikam ze nemet novinky na email,tak tam necumim :lol: ale minule jsem se udrzela :dance: ja se teda snazim uz drzet,pac bych rada aby se mi to latkovani oplatilo financne…a mam dojem ze u me uz to nezachrani ani dalsi dve deti :lol: coz sem zjistila,ze stejne se pleny driv rozpadnou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.7.11 11:04

Mirii ja uz taky koncim, to se neda :-D ted byly brutalne krasny, tak jsem neodolala, ale jinak jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.7.11 11:52

Holky, jakou máte ozkoušenou kaši? Měla jsem od Nutrilonu nějakou první kaši, ta se krásně rozpouštěla, pak jsem koupila od Nestle (obojí od 4.měsíce), tak dělá hrudky. Malá jí obě, v tom problém není. Mám věřit i těm ochuceným?
Nebo je to úplně jedno a jediné kritérium je, jestli to dítě jí? :mrgreen:
Když kupuju skleničky, tak beru o dva měsíce nižší věk, protože si říkám, že se to vyrábí od 4.měsíce pro děti, které jsou na UM a příkrmy dostávají od toho 4.měsíce. Takže jsme proti tomu jakoby o dva měsíce pozadu, když přikrmuji až od půl roka.

• Citovat
  • Upravit
19494
6.7.11 12:24
Brunifid píše:
Holky, jakou máte ozkoušenou kaši? Měla jsem od Nutrilonu nějakou první kaši, ta se krásně rozpouštěla, pak jsem koupila od Nestle (obojí od 4.měsíce), tak dělá hrudky. Malá jí obě, v tom problém není. Mám věřit i těm ochuceným?
Když kupuju skleničky, tak beru o dva měsíce nižší věk, protože si říkám, že se to vyrábí od 4.měsíce pro děti, které jsou na UM a příkrmy dostávají od toho 4.měsíce. Takže jsme proti tomu jakoby o dva měsíce pozadu, když přikrmuji až od půl roka.

hod do hrnce vodu a krupici a mas kasi hned, ne nejaky suseny sra*ky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.7.11 12:36

Brun stačí neochucená kaše a buď si tam přidáš ovoce či trochu přesnídávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.7.11 12:46
Brunifid píše:
Když kupuju skleničky, tak beru o dva měsíce nižší věk, protože si říkám, že se to vyrábí od 4.měsíce pro děti, které jsou na UM a příkrmy dostávají od toho 4.měsíce. Takže jsme proti tomu jakoby o dva měsíce pozadu, když přikrmuji až od půl roka.

Všechny Babylove z DMka, mléčné mají banánovou, ovocnou a vanilkovou (všechno fakt z ovocem, žádná aromata) a nemléčné rýžovou, jáhlovou a čtyřzrnnou. Všechny se krásně rozpouští a jsou výborné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.7.11 12:47
caccorka píše:
Brun stačí neochucená kaše a buď si tam přidáš ovoce či trochu přesnídávky

Jojo, to je pravda. Dávám nastrouhané jablko, namačkaný banán a přisladím javorovým sirupem (když je jablko kyselé, u banánu ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.7.11 15:22

Ona jí i ty neochucené. Krupici do vody? Myslela jsem, že je lepší mléčná kaše? :?:
Babylove zkusím, v Tescu ji asi mít nebudou, tak holt zajedu, no. Ono to docela mizí to balení.

• Citovat
  • Upravit
19494
6.7.11 17:11
Brunifid píše:
Ona jí i ty neochucené. Krupici do vody? Myslela jsem, že je lepší mléčná kaše? :?:
Babylove zkusím, v Tescu ji asi mít nebudou, tak holt zajedu, no. Ono to docela mizí to balení.

no jasne, mlicko tam primichas potom :-D preci nebudes varit sunar :-) delam krupicovou, pohankovou, ovesnou, i bramborovou … do tech sladkych davam skorici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.7.11 17:38

Ivuš a čím můžu přislazovat pokrmy 10 měsíčníkovi?? Já mu nedávno uvařila meruňky a ty jsou kyselé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure