Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
careynka píše:pomeranca píše:ja dva kluky nechci a hotovocareynka píše:to seš si nějak moc jistá, že to bude holkapomeranca píše:my meli vcera vyroci a cestou z restaurace jsme zastavili po ceste
no snažime nesnažíme… prostě necháváme volný průběhAle doufám, že se brzo podaří… Akorát teď jsme na táboře a to si fakt nedokážu představit ve stanu vyrábět potomka, když okolo jsou další stany a další borci
![]()
![]()
tak doufam, ze z toho nebude Ellinka
Ahoj holky, jdu vás pozdravit. ![]()
Nové vzory jsem prošvihla, neb jsem byla na návštěvě, ale zato můžu napsat, že pytel na plíny se osvědčil a je prostě parádní. ![]()
Flyingfrog píše:
Ahoj holky, jdu vás pozdravit.Nové vzory jsem prošvihla, neb jsem byla na návštěvě, ale zato můžu napsat, že pytel na plíny se osvědčil a je prostě parádní.
bud rada, ja uz tam mam objednavku zase za 3 000
asi zrusim upozorneni na mailu ![]()
Já zrovna ráda nejsem, když mám povolenou jednu plínu, mohla jsem si krásně vybrat.
![]()
Flyingfrog píše:
Já zrovna ráda nejsem, když mám povolenou jednu plínu, mohla jsem si krásně vybrat.![]()
![]()
tak na jednu plinu se nevyplati platit postovny
to ja kupovala „JEN“ pytel … no a kdyz jsem uz vybralal pytel, tak rovnou i AIO s obrazkem a pak nejakou peknou latkovou … no a je to ![]()
Car tak tohle duverne znam
ja si taky rikam ze nemet novinky na email,tak tam necumim
ale minule jsem se udrzela
ja se teda snazim uz drzet,pac bych rada aby se mi to latkovani oplatilo financne…a mam dojem ze u me uz to nezachrani ani dalsi dve deti
coz sem zjistila,ze stejne se pleny driv rozpadnou ![]()
Mirii ja uz taky koncim, to se neda
ted byly brutalne krasny, tak jsem neodolala, ale jinak jo ![]()
Holky, jakou máte ozkoušenou kaši? Měla jsem od Nutrilonu nějakou první kaši, ta se krásně rozpouštěla, pak jsem koupila od Nestle (obojí od 4.měsíce), tak dělá hrudky. Malá jí obě, v tom problém není. Mám věřit i těm ochuceným?
Nebo je to úplně jedno a jediné kritérium je, jestli to dítě jí? ![]()
Když kupuju skleničky, tak beru o dva měsíce nižší věk, protože si říkám, že se to vyrábí od 4.měsíce pro děti, které jsou na UM a příkrmy dostávají od toho 4.měsíce. Takže jsme proti tomu jakoby o dva měsíce pozadu, když přikrmuji až od půl roka.
Brunifid píše:
Holky, jakou máte ozkoušenou kaši? Měla jsem od Nutrilonu nějakou první kaši, ta se krásně rozpouštěla, pak jsem koupila od Nestle (obojí od 4.měsíce), tak dělá hrudky. Malá jí obě, v tom problém není. Mám věřit i těm ochuceným?
Nebo je to úplně jedno a jediné kritérium je, jestli to dítě jí?
Když kupuju skleničky, tak beru o dva měsíce nižší věk, protože si říkám, že se to vyrábí od 4.měsíce pro děti, které jsou na UM a příkrmy dostávají od toho 4.měsíce. Takže jsme proti tomu jakoby o dva měsíce pozadu, když přikrmuji až od půl roka.
hod do hrnce vodu a krupici a mas kasi hned, ne nejaky suseny sra*ky ![]()
Brun stačí neochucená kaše a buď si tam přidáš ovoce či trochu přesnídávky
Brunifid píše:
Nebo je to úplně jedno a jediné kritérium je, jestli to dítě jí?
Všechny Babylove z DMka, mléčné mají banánovou, ovocnou a vanilkovou (všechno fakt z ovocem, žádná aromata) a nemléčné rýžovou, jáhlovou a čtyřzrnnou. Všechny se krásně rozpouští a jsou výborné.
caccorka píše:
Brun stačí neochucená kaše a buď si tam přidáš ovoce či trochu přesnídávky
Jojo, to je pravda. Dávám nastrouhané jablko, namačkaný banán a přisladím javorovým sirupem (když je jablko kyselé, u banánu ne).
Ona jí i ty neochucené. Krupici do vody? Myslela jsem, že je lepší mléčná kaše? ![]()
Babylove zkusím, v Tescu ji asi mít nebudou, tak holt zajedu, no. Ono to docela mizí to balení.
Brunifid píše:
Ona jí i ty neochucené. Krupici do vody? Myslela jsem, že je lepší mléčná kaše?
Babylove zkusím, v Tescu ji asi mít nebudou, tak holt zajedu, no. Ono to docela mizí to balení.
no jasne, mlicko tam primichas potom
preci nebudes varit sunar
delam krupicovou, pohankovou, ovesnou, i bramborovou … do tech sladkych davam skorici
Ivuš a čím můžu přislazovat pokrmy 10 měsíčníkovi?? Já mu nedávno uvařila meruňky a ty jsou kyselé