Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
17.7.11 15:12

Leni, vítej do klubu :kytka:

Včera malá spala asi 30 minut v autě, dnes po obědě 30min v postýlce. Jsem ráda že spí celou noc :)

• Citovat
  • Upravit
4509
17.7.11 15:24

nj peti jenze me nespi celou noc :zed: dneska v noci byla vzhuru asi 5×, rano jsem vubec nebyla schopna vstat… chlap me nechal lezet do 9 ale stejne jsem jak prejeta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.7.11 16:27

Leni: Tak to tě vítám do mého klubu. :-) I když ona někdy překvapí přes den. Přes noc ale nepřekvapí. A dneska co předvedla, jsem myslela, že ji roztrhnu. Ve 2h jsem nakojila a jako obvykle usnula, ale tak na pět minut a pak hodinu a půl řádila jak černá ruka a vstávala v 5:20. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.7.11 21:40

Dneska jsme ujeli skoro 50 km na kole a Simon samozrejme usnul… tak jsem sestrojila originalni podperku hlavy (vyyslel to manzel :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.7.11 22:35
pomeranca píše:
Dneska jsme ujeli skoro 50 km na kole a Simon samozrejme usnul… tak jsem sestrojila originalni podperku hlavy (vyyslel to manzel :pankac: )

To je teda síla :lol: :lol: Stáváš se vítězkou (nikdy nevyhlášené) soutěže o nejoriginálnější použití plenek Anavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.7.11 22:39
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Dneska jsme ujeli skoro 50 km na kole a Simon samozrejme usnul… tak jsem sestrojila originalni podperku hlavy (vyyslel to manzel :pankac: )
To je teda síla :lol: :lol: Stáváš se vítězkou (nikdy nevyhlášené) soutěže o nejoriginálnější použití plenek Anavy :mrgreen:

oooo dekuji, jeste rekni ze jsem byla jedina soutezici a bude to dokonaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
18.7.11 08:05
pomeranca píše:

TAk to nemá chybu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
18.7.11 08:10
ivuska.h píše:
Ráďa69 píše:
Ahoj holky , tak se hlásím po dovolené :mavam:
Povedlo se nám tam odplínkování . Šlo to hladce, až jsem koukala…Na jednu stranu jsem nadšená , ale na druhou stranu pláááááčůůůůů…plínky půjdou z baráku. Teď akorát řeším , jestli si nějaké nechávat na denní spaní…nějak si nedovedu představit praní …to budu mít za 3 dny 3 plíny a to se asi krutě nevyplatí…Ješět si nechám nějaké AIO - na delší cesty raději jako pojistku, ale to je otázka měsíce …Máte nějaký nápad/zkušenost ?

Gratuluji!

Jinak já jsem prala normálně se světlým prádlem, to už se 1× za cca 4 dny nasbíralo.

No , to je asi jediná možnost …akorát tedy nevím ,jestli nasbírám tolik na praní na 60 st…snad jo.
Jinak holčičky jsou na to asi fakt šikovnější , byla to otázka týdne. Nepočůrala se vůbec , spíš je problém (doteď) s bobkem , ten hlásí , když už je na cestě :mrgreen: .Proto si zatím na cesty bez plíny netroufám.
Kluci sice taky nebyli nejhorší - byli bez plen lehce po druhých narozeninách , ale předcházela tomu spousta loužiček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.7.11 08:15
Ráďa69 píše:
pomeranca píše:

vsechno nejlepsi Kristynce k druhym narozeninam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
18.7.11 15:07
pomeranca píše:
Ráďa69 píše:
pomeranca píše:
vsechno nejlepsi Kristynce k druhym narozeninam :kytka:

Děkujem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.7.11 18:14

objevila jsem diteti nejaky pupinky na hlavicce…ma presne tri pupinky na levy strane, jak premyslim co to je tak se akorat zacinam drbat :roll:
aaaa ctvrtej pupinek na cele… no doufam, ze to nic nebude…kurna fix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
18.7.11 18:42

Aby to nebyly neštovice, chm? Držím pěsti, ať to nic není.

Moje mládě má zase bílé rýhy v červeném fleku, nahodile dělané a do 30min mizící.

pomerančo: Originální nápad. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.7.11 18:45

no objevila jsem dalsi pupinek tak doufam, ze jsem ho puvodne jenom prehlidla… jinak je mala spokojena tak jsem vazne zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.7.11 19:46

no a ted po koupani koukam, ze ma prdku jak orangutan a dokonce tam ma i prasklinku, chudinka moje ani nepipne… by me zajimalo z ceho tohle ma :zed:
napada me cerstvy ovoce ale dneska ho nemela, krome kousku bananu, ach jo, tak zase najedeme na cernej cas no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.7.11 08:46

lenholko, nechceš jít poradit mamince sem ? Napadá mě, že s tímhle problémem máš tady snad největší zkušenosti a hlavně že se Ti to povedlo vyřešit :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí