Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ivusce vsechno nejlepsi ke ctvrtstoletinam
hodne deti, pohodovy porod a taky spoustu spokojenych zakazniku ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde nakupujete tepláčky/dupačky/kalhoty na látkové plenky? Nemůžu vůbec nic sehnat, větší velikost to neřeší - je to sice delší, ale pořád stejně úzké ![]()
rosslyn píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde nakupujete tepláčky/dupačky/kalhoty na látkové plenky? Nemůžu vůbec nic sehnat, větší velikost to neřeší - je to sice delší, ale pořád stejně úzké
ja kupuju normalne v detskym obchudku nebo mam veci z jozanek.cz o cislo vetsi. Jinak ted jsem objevila v Tescu teplacky se sirokym sedem ![]()
Já kupovala polodupačky z http://kojenecke-obleceni.eu/ a teď mám dvoje tepláky farmers (jedny přímo na látkovky), druhé maskáčové a pak jedny maskáčové tepláky na látkovku od Somi . Fešnější kalhoty jsem teď nedávno koupila u vietnamců a pak ještě takové džíny z Tesca (akorát pro věk 12-18).
Plus mám manšestráky od Kisy (též fler).
Ivuško - všechno nejlepší ![]()
Tepláky - hodně nakupuju v Tescu nebo v CaA - ale velikostně už 12-18 nebo 18+ . A pak když jezdím do Ostravy tak chodím chodně do www.sambaby.com a tam většinou vezmu tepláky velikostně 74 nebo 80 (ještě se teď vejde do 62) - ale ty už má hodně do boku ![]()
Jo a pak máme tepláky z Kik a to má taky 62 a má je dobré na plíně - akorát už koukají dost nohy ![]()
Ivuska: Šestka je na mne moc dlouhá, mně jako dlouhý šátek stačí pětka. Ze čtyřky teda uvážu KsK taky, když na to přijde ![]()
katy: Já se na tu Tvoji Zaru chodím dívat, se mi moc líbí, proto jsem ji poznala. Jinak nejsem žádný šátkařský expert, spíš nadšený amatér. A z toho mého objevu mám velikou radost, denně ho žehlím, no miláček to je ![]()
DH nevážu, nějak mi nesedí, mám problém to dotáhnout a když už se mi povede, tak mi vadí ten pruh přes prsa
Vážu batoh a na delší dobu batohokapsu nebo kapsu na záda.
A přemýšlím (ať se vrátím k tématu fóra), jestli zas neudělám ten sliz, když separačky skoro nepoužívám. ![]()
Děkuju moc za rady, SOMI jsem psala, ale neodpověděla mi, kisy mi odpověděla, že bude šít ty sultánky, co má v prodaných, aby byly na látkovky - ale teď má rozbitý stroj..do KIKu jedeme odpo po kyčlích, takže snad tam něco najdu.
Na to kojenckéoblečení a sam baby mrknu.
Jé a vlastně jsem se šla zeptat na sliz - chladne mi historicky první kbelík a mám pár dotazů-
1/ je normální, že se mi mýdlo nerozpustilo 100%, i když jsem zalila vodou z konvice a hodně míchala a ty žmolíky i vařečkou rozpatlávala?
2/ za jak dlouho z toho můžu teď prát?
3/ má se to teď míchat ještě nebo nechat tuhnout?
rosslyn: Mně trval první ohlas na mou zprávu od Somi taky déle. Pár dní určitě.
rosslyn píše:
psala jsem jí v pátek:) možná je na dovče
Somi má dovču
lenholka píše:
a to jsem se bala ze vystoupi
jo jo takhle jsme taky jezdili, jinak to nešlo, na zádech už být nechtěl… asi tak od třetího měsíce
… tak furt byl na břiše a měla jsem zvedlou boudu aby viděl no a když se začal plazit tak šel na kšíry a často z kočáru visel hlavou dolu a pozoroval kolečka
teď už jezdíme jen v golfkách a sporťáku… hlubokej je uklizenej, využili jsme ho sotva 6 měsíců
no nicméně jsem se zasekla na starých zprávách ale chtěla jsem vám hlavně říct… HOLKY NORMÁLNĚ POSLEDNĚ MI NĚJAKÝ POTVORY LÍTACÍ NAPADLI PLÍNY A NAKLADLI DO NIC VAJÍČKA!!!!
nejvíc se jim zalíbili popolínky
no já několik dní tahala mini vajíčka zamotaný do látky… je toto normální??? stalo se to když jsem je sušila na balkoně, když jsem ty plíny sundavala tak jsem to neviděla byli schovaný pod sucháčema, jedna plína, ta nejvíc napadená málem letěla z balkonu jak jsem se lekla když jsem rozdělala sucháč ![]()
pomeranca píše:
Ivusce vsechno nejlepsi ke ctvrtstoletinam![]()
![]()
hodne deti, pohodovy porod a taky spoustu spokojenych zakazniku
jééé ivush má narozky joooo?? a je mladší než já jooo??? (teda jen o půl roku no
) to bych vůbec neřekla
teda nic ve zlém, naopak
tak všechno nej nej nej a brzy si snad udělám taky konečně objednávku ve tvém obchůdku tak to budeš mít k narozkám ![]()