Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
3.8.11 20:24

Zuzko, kouknu když tak zítra, jdu se vrhnout na žehlení a teď v rychlosti se mi nic nepodařilo najít. Myslela jsem, že na MMB máš hlášku o dovolený, nebo si tě pletu s jinou zuzkou? Bylo by mi to podobný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
3.8.11 20:26

Ha, našla jsem konečně ty kelímky, máme tyhle hranaté. Dokonce i ty, co tam mají rozsypané barevně sedí s těmi našimi. .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.8.11 20:45

fly, ty kelímky už mě taky napadly. z hracích hraček nela brečí :nevim: takže pejsek ne-e
tin, nene, já tam nic o dovolené nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.8.11 20:47

xylofon slušný! to slušně mydlí! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
3.8.11 21:35

Zuzko, tak jsem potrápila závity mozkové, vyklepala z nich sunar a přesnídádávky, hluboce se zamyslela a došlo mi, že jsem tě zaměnila s zelazuzu :-D Prostě pro blondýnu Zuzka jako Zuzka :-) Čímž se omlouvám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.8.11 21:46

zuzi: u nas vede ikea: majak , skladaci poharky prijdou mi lepsi nez ty hranate…, potom babovky na pisek a auticka (coz je pro tebe asi rada na nic)

dal planuju koupit nejake zatloukaci koliky , ale to az tak na vanoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.8.11 21:52

tin, no to je úúúroveň :lol:
pomeranco, tak ikea vypadá super! my tam brzy pojedem pro kuchyň, tak přihodím pár hraček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.8.11 07:53

Fly: Teda ta na ten xylofon válí! 8-o :palec:
Pak že je zabržděná, jsem věděla, že nás tu jenom houpeš.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
4.8.11 08:01

U nás s hraček vede panenka a její oči - neustále je vydlubává. Pak máme sadu 100ks balónku a s těmi se neustále honí po obýváku.

Nevlíkací kroužky máme v menší podání a snaží se, ale moc jí to nejde.

Stavění věžiček z kelímku jí nebaví, ale docela dobře umí ty kelímky naskládat do sebe, podle velikosti.

Na narozeniny dostane toto http://www.e-toys.cz/detail.php?… - jsem zvědavá jak na to zareaguje, má to v sobě tři hračky které jsem chtěla koupit zvlášť, takhle to bude dohromady (má to xylofon, tu korálkovou prolízačku, a vkládačku).

• Citovat
  • Upravit
14106
4.8.11 08:55

pomerančo: V čem jsou kulaté kelímky lepší než hranaté? Já původně chtěla taky kulaté, ale pastelové barvy mě nezaujaly, vzala jsem hranaté a nezdá se, že by to mému dítěti nějak vadilo.

Bruni: No jo, ona do toho tříská celkem s chutí a hlavně ji vyburcuje, když začnu já, tak mi to chce hned překazit a mlátí o to víc a bere mi paličku. :-D
Před chvílí jsem ji zkoušela navázat na záda a měla paličku v ruce a mlátila mě s ní do hlavy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.8.11 09:22
valkil píše:
tinpet píše:
Zuzko, tak jsem potrápila závity mozkové, vyklepala z nich sunar a přesnídádávky, hluboce se zamyslela a došlo mi, že jsem tě zaměnila s zelazuzu :-D Prostě pro blondýnu Zuzka jako Zuzka :-) Čímž se omlouvám :-D
tak hlavně, že sis jí nespletla se zuzukaa (nebo jak se to píše) 8-)
Co není, může být :-D já jsem toho schopná, když jde o jména, jsem úplně vedle :-) jsem schopná přejmenovat kohokoli a zaměnit :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.8.11 10:28
Flyingfrog píše:
Před chvílí jsem ji zkoušela navázat na záda a měla paličku v ruce a mlátila mě s ní do hlavy. :-)

No vidíš, jak se jí to vázání začíná líbit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
5.8.11 20:19

Ivu: Mam dotaz… poztracela nebo rozbila jsem si vsechny snapky…a v brane nemaj. Bylo by mozny si je ted objednat s odberem nekdy pristi tyden (utery streda) jako jestli budete v Brne. A druhy souvisejici dotaz… chtela jsem si na zkousku koupit jednu plinku na snapku… budou? Abych nemusela objednavat jen snapky… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.8.11 20:26
pomeranca píše:
Ivu: Mam dotaz… poztracela nebo rozbila jsem si vsechny snapky…a v brane nemaj. Bylo by mozny si je ted objednat s odberem nekdy pristi tyden (utery streda) jako jestli budete v Brne. A druhy souvisejici dotaz… chtela jsem si na zkousku koupit jednu plinku na snapku… budou? Abych nemusela objednavat jen snapky… :oops:

Ano, teď budeme celý týden v Brně a manžel v práci, takže možný odběr na obou místech. Pár snapkových plínek jsem doplňovala při posledním naskladnění, ale bohužel už jsou pryč, přestali nám vyrábět materiál a sháním náhradu, takže teď nebudou neurčitě dlouhou dobu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.8.11 20:26

pomeranco, kdyby ti nevadila červená snappka, mám tu jednu úplně novou a už se jí ani nechystám používat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure