Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zuzi - teda ty jsi sikovna!!! Zavidim, ze si umis usit sama tak hezke plinecky.. To by me taky bavilo
akorat ja to proste neumim, no..
xlin píše:
Zuzi - teda ty jsi sikovna!!! Zavidim, ze si umis usit sama tak hezke plinecky.. To by me taky baviloakorat ja to proste neumim, no..
hele já před těma plínama šila naposledy na základce… první jsem si šila ještě před porodem - typ jako pastelky. ty už ale nepoužívám. jak už jsem psala, moc toho nepoberou a snappkou se už bojím, že bych mrskající se nele propíchla nohu ![]()
jsem zapomněla to hlavní:
nic to není! jakmile člověk pochopí, jak to ušít, už je to brnkačka a frkáš jednu plínu za druhou ![]()
Zuzi - no brnkacka jak pro koho
jsi fakt sikula! Spis problem sehnat ten material dobry, ne?
zuzi, máš nějaký střih a návod, jaká vrstva kam? a ještě kolik čeho na jednu plínku?
jsou krásný
xlin, veškerý materiál (látky, lastin, patentky) jsem měla ze sijemdetem.cz
tinpet, střih jsem si dělala něco mezi anavou a kissy. a nechtělo se mi párat s aksamitem, tak jsem dávala barevný úplet, biobavlněný beránek a oboustranné bambusové froté. a vkládačky ze 3 a 4 vrstev bambusového českého flísu.
zuzanecka81 píše:
ivusko, škoda… a jak jsou střihově? je to srovnatelné s flísáky? nebo neporadíš nějaké vlňáky, aby moc nedoléhaly na tělo?
Střihově jsou stejné, jako flísáky, ale chovají se malinko jinak kvůli tomu, že je ten materiál pružnější.
Vlňáky, co by nedoléhaly na tělo… Napadají mě BBH, ty mají lemy tuším bavlněné, takže by se teoreticky vlnou těla moc dotýkat neměly.
ivuska.h píše:PetkaK píše:Mrkni na odkaz… Je to jak na praní prádla, tak jen na samotnou pračku.ivuska.h píše:To lze v tom i prát, nebo zase nechat pračku na prádzno? I plíny v tom lze prát?
Na smrad plínek i pračky doporučuju ten Sanytol, sice je to sajrajt, ale funguje.
No já nejdřív napsala odpověď a pak koukala na odkaz. Tak teď to jen sehnat.
Santyol dezinfekce na ruce mají i v lékarně
, tak se možná poptám i tam.
Ivuško a jak je? Dobrý? Už to vypadá na domaporod nebo zatím ne?
to se může stát jenom mně
… objednám si tři snapky u Ivy, kdyby se mi zase nějaká chtěla ztratit… Přijedem do Brna, abych to mohla vyzvednout a hle, jedna ztracená snapka se našla… No tak aspoň budu mít konečně vysněné merino vlňáky ![]()
Ale na druhé straně se zase pár plínek zbavím, jedna manželova spolužačka z gymplu čeká mimčo a chce zkusit látkovat, tož mám radost, že o tom přemýšlí ![]()
PetkaK píše:Ivuško a jak je? Dobrý? Už to vypadá na domaporod nebo zatím ne?
Jo vidíš, to jsem sem zapomněla napsat – na velkém UTZ byla placenta úplně mimo dolní segment a žádné vady nebyky patrné, kardio ultrazvuk taky v pořádku, takže zatím mým plánům nic v cestě nestojí ![]()
ivuska.h píše:PetkaK píše:Ivuško a jak je? Dobrý? Už to vypadá na domaporod nebo zatím ne?Jo vidíš, to jsem sem zapomněla napsat – na velkém UTZ byla placenta úplně mimo dolní segment a žádné vady nebyky patrné, kardio ultrazvuk taky v pořádku, takže zatím mým plánům nic v cestě nestojí
Tak to je super
tak držím palce aby už to tak bylo až dokonce ![]()
ivuska.h píše:PetkaK píše:Ivuško a jak je? Dobrý? Už to vypadá na domaporod nebo zatím ne?Jo vidíš, to jsem sem zapomněla napsat – na velkém UTZ byla placenta úplně mimo dolní segment a žádné vady nebyky patrné, kardio ultrazvuk taky v pořádku, takže zatím mým plánům nic v cestě nestojí
Paráda ![]()
Jeeee, paráda, gratuluju. ![]()
holky já ten prevít do pračky sehnala teď v globusu.
ivusko, co je bbh?
a gratuluju!
zuzanecka81 píše:
tinpet - plínovou galerku mám v podpisu, ale ty svoje tam zatím nemámteda na modelce.
tady jich je pár vyfocených
Zuzi, ty ses taky rozjela s tím šitím.
Jsou moc pěkné. ![]()