Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
9.8.11 13:37

Zuzi - teda ty jsi sikovna!!! Zavidim, ze si umis usit sama tak hezke plinecky.. To by me taky bavilo :-) akorat ja to proste neumim, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.8.11 13:42
xlin píše:
Zuzi - teda ty jsi sikovna!!! Zavidim, ze si umis usit sama tak hezke plinecky.. To by me taky bavilo :-) akorat ja to proste neumim, no..

hele já před těma plínama šila naposledy na základce… první jsem si šila ještě před porodem - typ jako pastelky. ty už ale nepoužívám. jak už jsem psala, moc toho nepoberou a snappkou se už bojím, že bych mrskající se nele propíchla nohu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.8.11 13:43

jsem zapomněla to hlavní: :lol: nic to není! jakmile člověk pochopí, jak to ušít, už je to brnkačka a frkáš jednu plínu za druhou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.8.11 14:20

Zuzi - no brnkacka jak pro koho :-) jsi fakt sikula! Spis problem sehnat ten material dobry, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
9.8.11 15:53

zuzi, máš nějaký střih a návod, jaká vrstva kam? a ještě kolik čeho na jednu plínku? :-D jsou krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.8.11 17:11

xlin, veškerý materiál (látky, lastin, patentky) jsem měla ze sijemdetem.cz
tinpet, střih jsem si dělala něco mezi anavou a kissy. a nechtělo se mi párat s aksamitem, tak jsem dávala barevný úplet, biobavlněný beránek a oboustranné bambusové froté. a vkládačky ze 3 a 4 vrstev bambusového českého flísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.8.11 17:48
zuzanecka81 píše:
ivusko, škoda… a jak jsou střihově? je to srovnatelné s flísáky? nebo neporadíš nějaké vlňáky, aby moc nedoléhaly na tělo? :think:

Střihově jsou stejné, jako flísáky, ale chovají se malinko jinak kvůli tomu, že je ten materiál pružnější.

Vlňáky, co by nedoléhaly na tělo… Napadají mě BBH, ty mají lemy tuším bavlněné, takže by se teoreticky vlnou těla moc dotýkat neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.8.11 17:56
ivuska.h píše:
PetkaK píše:
ivuska.h píše:
Na smrad plínek i pračky doporučuju ten Sanytol, sice je to sajrajt, ale funguje.
To lze v tom i prát, nebo zase nechat pračku na prádzno? I plíny v tom lze prát?
Mrkni na odkaz… Je to jak na praní prádla, tak jen na samotnou pračku.

No já nejdřív napsala odpověď a pak koukala na odkaz. Tak teď to jen sehnat.

Santyol dezinfekce na ruce mají i v lékarně :nevim: , tak se možná poptám i tam.

Ivuško a jak je? Dobrý? Už to vypadá na domaporod nebo zatím ne?

• Citovat
  • Upravit
10713
9.8.11 18:02

to se může stát jenom mně :twisted: … objednám si tři snapky u Ivy, kdyby se mi zase nějaká chtěla ztratit… Přijedem do Brna, abych to mohla vyzvednout a hle, jedna ztracená snapka se našla… No tak aspoň budu mít konečně vysněné merino vlňáky :pankac:

Ale na druhé straně se zase pár plínek zbavím, jedna manželova spolužačka z gymplu čeká mimčo a chce zkusit látkovat, tož mám radost, že o tom přemýšlí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.8.11 18:55
PetkaK píše:Ivuško a jak je? Dobrý? Už to vypadá na domaporod nebo zatím ne?

Jo vidíš, to jsem sem zapomněla napsat – na velkém UTZ byla placenta úplně mimo dolní segment a žádné vady nebyky patrné, kardio ultrazvuk taky v pořádku, takže zatím mým plánům nic v cestě nestojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.8.11 18:57
ivuska.h píše:
Jo vidíš, to jsem sem zapomněla napsat – na velkém UTZ byla placenta úplně mimo dolní segment a žádné vady nebyky patrné, kardio ultrazvuk taky v pořádku, takže zatím mým plánům nic v cestě nestojí :)

Tak to je super :palec: tak držím palce aby už to tak bylo až dokonce :palec:

• Citovat
  • Upravit
10713
9.8.11 19:02
ivuska.h píše:
Jo vidíš, to jsem sem zapomněla napsat – na velkém UTZ byla placenta úplně mimo dolní segment a žádné vady nebyky patrné, kardio ultrazvuk taky v pořádku, takže zatím mým plánům nic v cestě nestojí :)

Paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
9.8.11 19:13
ivuska.h píše:

Jeeee, paráda, gratuluju. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.8.11 19:38

holky já ten prevít do pračky sehnala teď v globusu.

ivusko, co je bbh? :mrgreen: a gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.8.11 19:54
zuzanecka81 píše:
tinpet - plínovou galerku mám v podpisu, ale ty svoje tam zatím nemám :oops: teda na modelce.
tady jich je pár vyfocených

Zuzi, ty ses taky rozjela s tím šitím. :potlesk: Jsou moc pěkné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky