Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
tinpet píše:
Ahojky, holky, volám SOS
Na vaší radu jsem pořídila vlňáčky, protože jsem je chtěla jenom vyzkoušet, koupila jsem použité - dnes dorazily, jsou to BI na patentky..
a protože jsem holka šikovná, tak jsem hned při prvním přebalování vzala za svrchňáčky víc a urvala jsem jeden patentek, prostě patentek zůstal zapnutý, zatímco křídlo plínky otevřený
pomůže mi mamina, díru v látce zalátá pořádně vlnou, ale nemáme kleštičky na patentky, abysme mohly patentek přidělat zpátky.
MOC PROSÍM, nemáte některá doma kleštičky, že bych vám za úplatu svrchňáčky poslala, abyste mi ho nacvakly?????![]()
jinak jsou mi vlňáčky asi k ničemu, předpokládám, že bez kleštiček patentek zpátky nepřiděláme…
Můžu pomoct. ![]()
Zuzko: Oproti tobě jsem teda troškař. ![]()
Jinak já Stelu hodím na záda, dám jí do ruky nějakou zábavu a v pohodě přebalím.
xlin: Já používám kalhotkovky nejvíc na ven, na cesty. Doma spíš čtverce.
me neco uniklo?? proc zuzka prodava kalhotovky?? ![]()
jinak u nas prebalovani hruza bes, neco v ruce je absolutne na nic, nejlepsi je to ve stoje…oprava, nejlepe abych ji balila tak aby jeste mohla u toho lezt ![]()
lenholka píše:
me neco uniklo?? proc zuzka prodava kalhotovky??jinak u nas prebalovani hruza bes, neco v ruce je absolutne na nic, nejlepsi je to ve stoje…oprava, nejlepe abych ji balila tak aby jeste mohla u toho lezt
Bude hůř
![]()
zuzko ty jsou krásný! a nemohla bych si do těch tvých plín přijít zaplavat a pomazlit se s nima?
![]()
330se mi zdá dost, jinak bych něco brala
leni, jen jich mám prostě hooodně a těch 5 nepoužívám. ale nijak nutně se jich zbavovat nehodlám ![]()
Aha, tak tady se asi projevuje lenivá povaha mého dítěte.
Jednak stát neumí a druhak opravdu zatím stačí dát do ruky něco, s čím si normálně nehraje.
Například rybilka. ![]()
Flyingfrog píše:
Aha, tak tady se asi projevuje lenivá povaha mého dítěte.Jednak stát neumí a druhak opravdu zatím stačí dát do ruky něco, s čím si normálně nehraje.
Například rybilka.
Přesně takhle to dělám já. Ale neříkám tomu lenost, nýbrž výcvik ![]()
Prostě trvám na tom, že u přebalování tu chvilku bude ležet a nebudu ji honit po kolenou.
hm, tak na to konto dnes proběhl 5ti minutový hysterický řev, když jsem nele vyrvala z pacek mraženou podkovu točeňáku
asi se jí to líbilo žužlat na zuby ![]()
Musíš jí dát něco, co žužlat může, to je základ. Hele Ty jsi nikdy necvičila psy? ![]()
Brunifid píše:
Musíš jí dát něco, co žužlat může, to je základ. Hele Ty jsi nikdy necvičila psy?
ale jo, jenže jen na ZMku
tohle je vyšší level ![]()
zuzanecka81 píše:Brunifid píše:ale jo, jenže jen na ZMku
Musíš jí dát něco, co žužlat může, to je základ. Hele Ty jsi nikdy necvičila psy?tohle je vyšší level
Já pilně trénuju přivolání, nejlíp to jde na křupku nebo na hopí ![]()
Ale jak jsou rušivé vlivy, je to blbý ![]()
přivolání funguje na jméno
ovšem pokud nemá zrovna nic jinýho na práci ![]()
Ahoj holky
tak resite vycvik psu a deti, jo?
No mi maly taky zatim lezi
ma 4m, ze
ani nema tendence zdrhat
ale stejne jsem na novosklad lina ![]()
Rozhodla jsem se, ze zkusim HD Pastelku jednu a jestli bude ok, budu ji davat na noc s flisackama, pres den ctverce na obdelnik staci
maly v noci vubec necura, tak nemusim vykladat, maximalne dam jednu vkladacku navic, a melo by to bohate stacit, zacina curat az nad ranem a dopoledne to menim pliny co pul hodiny, odpoledne uz zase min. Co rikate? takze bych mela na noc 5 pastelek s flisackama (jedny anavy, druhe HD), pres den pulky s cc a plus mam 3 AIO, jednu anavu a dve sweet monkey, ktere totalne miluju, i kdyz jsou cinskeho puvodu
jsou fakt neskutecne mekkoucke… myslite, ze s tim vystacim na cele plenkove obdobi? moc se mi nechce do kalhotkovych plinek, protoze mi prijde, ze je v tom maly fakt hodne naducany, ta jedna plenecka do PULek se mi zda super a staci… a kdyz kaka, pulky to chyti a vymeni se za nove
sweet monkey pulky jsou taky super, ty ostatni, co jsem mela v ruce (IV a nevim jeste jake) mi prisly strasne tvrde ![]()