Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky já bych do jiného materialu než je bambus nešla.Schne trošku dýl, ale to mi nevadí. Savý je dost (bamb.flís i froté) a pokožce naší malé dělá dobře. Z něj jsme ještě nebyli opruzení. ![]()
palos - dik za nazor, taky se mi zda, ze to bude to nejlepsi
kaslu n a to, zatim vydrzim a objednam latku a necham usit ![]()
xlin píše:
palos - dik za nazor, taky se mi zda, ze to bude to nejlepsikaslu n a to, zatim vydrzim a objednam latku a necham usit
Tak kukni sem ![]()
Ted jsem si spocitala, ze se to vubec nevyplati sit.. No uvidime.. Co rikate na plenky babylucy bamboo nebo panda??
Moc se mi libi..
Ahoj holky, můžu se přidat? jsem tu nová, začala jsem látkovat až teď v prckových 5 měsících..zatím po týdnu
naprostá spokojenost, začala jsem látkovku dávat i na noc.
Ale chtěla bych se zeptat, používám kalhotovky, máme popolinky onesize a přijdou mi fajn, ale trochu objemný, doporučily byste mi nějakou tenčí kalhotovku na den? Zkoušela jsem i uvázat čtverce, ale to mi teda moc nejde ![]()
Ahoj holky,
tak se zkusim zeptat i tady u vás. ![]()
Chci začít látkovat - čtvercovky + svrchňáčky. Svrchňáčky mám vybraný od Anavy, ale nejsem si jistá jestli čtvercovku udržejí. Který jsou kdyžtak ještě dobrý. ![]()
K doktorovi a pod. jsem chtěla AIO od Anyvy, ale dočetla jsem se, že nesajou,
je to pravda, který by jste doporučili. ![]()
A poslední otázka k čtvercovkám, který dobře sajou a jaký rozměr. ![]()
To bude asi všechno. ![]()
Já jsem na anavy slyšela jen samou chválu:-) doma mám jen jednov.na patentky na které se ještě dávají svrchňáky. Jinak svrchňáky mám ráda Imse Vimse - udrží i čtverec,ale líp udrží bambino mio,ale ty zas někdo nemá rád-někomu dře bříško.
Anavy mám jen na den. Na noc nám nestačí. To dávám tyhle . Sajou i sedí. A taky svrchnáky. Pak ještě používám Bummis, ty jsou taky fajn. ![]()
Já dávám svrcnáky od anavy i na čč na rovno nebo na novosklad, ale malá kadí už tuhé, takže nic neproteče, na vaječinu bych si to asi netroufla dát. To bych ti radši doporučila koupit PUL Thristies Duowrap anebo si holky hodně chválí PULky Imse Vimse (ale ty neznám)
AIO Anavy - já nemám dobrou zkušenost, nám to prostě vždy zatím proteklo
vrchem i bokem kolem nožiček. Stejně tak malé nesedí Itti Bitti SIO, já to dost podobné a opět kolem nožiček a přes břicho to protíká. ![]()
Petko: A dáváš pozor, aby nebyl vidět ten bílý vnitřek? Mně to takhle proteklo jednou, od té doby, co si dávám pozor, abych ten bílý vnitřek dala opravdu dovnitř, tak dobré. ![]()
Flyingfrog píše:
Petko: A dáváš pozor, aby nebyl vidět ten bílý vnitřek? Mně to takhle proteklo jednou, od té doby, co si dávám pozor, abych ten bílý vnitřek dala opravdu dovnitř, tak dobré.
Právě že dávám pozor, nedávám do nich už ani separačku aby mi nečouhala. Nevím, prostě IB Tutto a PopIn, které mají ty dvojité gumičky jsou pro ní lepší než ty s jednou gumičkou. Jiné AIO jsem nezkoušela, tak více srovnávat nemůžu.
Už půl roku říkám že AIO Anavy půjdou z domů, a vždycky mi je to líto, tak to zkusím dát a vždycky má mokré gatě ![]()
PetkaK díky, mám jednu Anavy objednanou na vyzkoušení, tak uvidím…ty od Kisy vypadají taky fajn.
Ještě jsem uvažovala o Bamboozle stretch od Tots Bots, nemáte s nimi někdo zkušenosti?
lusha píše:
PetkaK díky, mám jednu Anavy objednanou na vyzkoušení, tak uvidím…ty od Kisy vypadají taky fajn.Ještě jsem uvažovala o Bamboozle stretch od Tots Bots, nemáte s nimi někdo zkušenosti?
ja je mam doma, plinka na den, dlouho schne, ale mam ji rada…
Holky když jsme u těch AIO, nemáte doma někdo AIO od IV? Jaké jsou? Jako co se týče savosti…