Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
15.8.11 12:37

Holky já bych do jiného materialu než je bambus nešla.Schne trošku dýl, ale to mi nevadí. Savý je dost (bamb.flís i froté) a pokožce naší malé dělá dobře. Z něj jsme ještě nebyli opruzení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.11 12:42

palos - dik za nazor, taky se mi zda, ze to bude to nejlepsi :-) kaslu n a to, zatim vydrzim a objednam latku a necham usit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.8.11 14:20
xlin píše:
palos - dik za nazor, taky se mi zda, ze to bude to nejlepsi :-) kaslu n a to, zatim vydrzim a objednam latku a necham usit :-)

Tak kukni sem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.11 14:45

Ted jsem si spocitala, ze se to vubec nevyplati sit.. No uvidime.. Co rikate na plenky babylucy bamboo nebo panda??
Moc se mi libi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.8.11 08:30

Ahoj holky, můžu se přidat? jsem tu nová, začala jsem látkovat až teď v prckových 5 měsících..zatím po týdnu :-) naprostá spokojenost, začala jsem látkovku dávat i na noc.

Ale chtěla bych se zeptat, používám kalhotovky, máme popolinky onesize a přijdou mi fajn, ale trochu objemný, doporučily byste mi nějakou tenčí kalhotovku na den? Zkoušela jsem i uvázat čtverce, ale to mi teda moc nejde :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.8.11 08:37

Lusha - já bych doporučila kalhotovku Anavy anebo od Kisy z Fleru.

Jsou obě dvě savé, nejsou tak široké mezi nožkama jako Popoliny, Kisy schnou rychleji než Anavy.

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
16.8.11 08:56

Ahoj holky, :mavam: tak se zkusim zeptat i tady u vás. :wink:
Chci začít látkovat - čtvercovky + svrchňáčky. Svrchňáčky mám vybraný od Anavy, ale nejsem si jistá jestli čtvercovku udržejí. Který jsou kdyžtak ještě dobrý. :?:
K doktorovi a pod. jsem chtěla AIO od Anyvy, ale dočetla jsem se, že nesajou, :nevim: je to pravda, který by jste doporučili. :?:
A poslední otázka k čtvercovkám, který dobře sajou a jaký rozměr. :?:
To bude asi všechno. 8-)

• Citovat
  • Upravit
5502
16.8.11 09:02

Já jsem na anavy slyšela jen samou chválu:-) doma mám jen jednov.na patentky na které se ještě dávají svrchňáky. Jinak svrchňáky mám ráda Imse Vimse - udrží i čtverec,ale líp udrží bambino mio,ale ty zas někdo nemá rád-někomu dře bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
16.8.11 09:11

Anavy mám jen na den. Na noc nám nestačí. To dávám tyhle . Sajou i sedí. A taky svrchnáky. Pak ještě používám Bummis, ty jsou taky fajn. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.8.11 09:13

Já dávám svrcnáky od anavy i na čč na rovno nebo na novosklad, ale malá kadí už tuhé, takže nic neproteče, na vaječinu bych si to asi netroufla dát. To bych ti radši doporučila koupit PUL Thristies Duowrap anebo si holky hodně chválí PULky Imse Vimse (ale ty neznám)

AIO Anavy - já nemám dobrou zkušenost, nám to prostě vždy zatím proteklo :nevim: vrchem i bokem kolem nožiček. Stejně tak malé nesedí Itti Bitti SIO, já to dost podobné a opět kolem nožiček a přes břicho to protíká. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14106
16.8.11 09:36

Petko: A dáváš pozor, aby nebyl vidět ten bílý vnitřek? Mně to takhle proteklo jednou, od té doby, co si dávám pozor, abych ten bílý vnitřek dala opravdu dovnitř, tak dobré. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.8.11 09:56
Flyingfrog píše:
Petko: A dáváš pozor, aby nebyl vidět ten bílý vnitřek? Mně to takhle proteklo jednou, od té doby, co si dávám pozor, abych ten bílý vnitřek dala opravdu dovnitř, tak dobré. :think:

Právě že dávám pozor, nedávám do nich už ani separačku aby mi nečouhala. Nevím, prostě IB Tutto a PopIn, které mají ty dvojité gumičky jsou pro ní lepší než ty s jednou gumičkou. Jiné AIO jsem nezkoušela, tak více srovnávat nemůžu.

Už půl roku říkám že AIO Anavy půjdou z domů, a vždycky mi je to líto, tak to zkusím dát a vždycky má mokré gatě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3
16.8.11 10:10

PetkaK díky, mám jednu Anavy objednanou na vyzkoušení, tak uvidím…ty od Kisy vypadají taky fajn.

Ještě jsem uvažovala o Bamboozle stretch od Tots Bots, nemáte s nimi někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.8.11 10:12
lusha píše:
PetkaK díky, mám jednu Anavy objednanou na vyzkoušení, tak uvidím…ty od Kisy vypadají taky fajn.Ještě jsem uvažovala o Bamboozle stretch od Tots Bots, nemáte s nimi někdo zkušenosti?

ja je mam doma, plinka na den, dlouho schne, ale mam ji rada…

• Citovat
  • Upravit
5502
16.8.11 11:21

Holky když jsme u těch AIO, nemáte doma někdo AIO od IV? Jaké jsou? Jako co se týče savosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure