Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
17.8.11 15:49

Já zas radši patentky… a to mám jen troje plíny na patentky a zbytek na snapku nebo vv…Ono s tím kroutícím se tvorem mi ty patentky jdou tak nějak líp…snapku mám někdy zapíchlou i v peřině,když už moc bojujem:-) Ale zas na druhou stranu ten kdo ji vymyslel,klobouk dolů:-) Když mi mamka povídala jak balila nás - a to ségru měla v roce 66,tak to bylo hoooodně zajimavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.8.11 15:51
xlin píše:
Kazdopadne mela jsem v ruce ty babylucy Bamboo a des bes, teda, matros super, ale nicmene ta guma v zadu v pase!!! no to je jak na prase a ne na dite, pardon, ale to me fakt rozcililo… nechapu, proc to delaji tak tuhe vsechno!

Co je vzadu v pase s gumou? BL Bamboo mám dvě a jsem s nimi spokojená, jednu na sucháč (ten teda už přestává suchat), jednu na patentky. Akorát dýl schnou, jinak spokojenost 8-)

• Citovat
  • Upravit
5502
17.8.11 15:52

Jo a holky, máte někdo zkušenosti s imse vimse flanelkama? co do nich dáváte za vkládačku? Já dneska po dlouhé době zas flanelky vytáhla (jinak je moc nemusím) a dala jsem do nich IV froté vkládačku a navrch IV organic…A byly dokonce navlhlé i svrchńáky a to si myslím, že se zas moc teda nevyčural…Přebalila jsem ho do toho co píšu a za 20minut to bylo mokré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.8.11 16:21

ivuško: Prosím pěkně, spravím si nějak doma vlňáčky, ze kterých se mně a posléze i chlapovi, podařilo vyrvat patentek? Jednou jsem se zapomněla a trhla, ale chlap si od té doby dával pozor a stejně se mu to teď podařilo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
17.8.11 16:34
Brokianaa píše:
Já zas radši patentky… a to mám jen troje plíny na patentky a zbytek na snapku nebo vv…Ono s tím kroutícím se tvorem mi ty patentky jdou tak nějak líp…snapku mám někdy zapíchlou i v peřině,když už moc bojujem:-) Ale zas na druhou stranu ten kdo ji vymyslel,klobouk dolů:-) Když mi mamka povídala jak balila nás - a to ségru měla v roce 66,tak to bylo hoooodně zajimavé…

No, ja predpokladam, ze jsem natolik autoritativni clovek, ze maly bude poslouchat a u prebalovani proste lezet. nikde ho lovit s plinkou v ruce fakt nehodlam… :nevim: ale je dost mozne, ze to zase bude vse jinak, nez si myslim :-D

mi se na te snapkove libi, ze ji muzu uz ted davat dle sebe a nemusim to zmensovat temi patentkami vepredu a i to, ze tam jsou vkladacky jen vlozene… ale rikam, treba jeji prakticnost za pul roku odsoudim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
17.8.11 16:37
Brunifid píše:
xlin píše:
Kazdopadne mela jsem v ruce ty babylucy Bamboo a des bes, teda, matros super, ale nicmene ta guma v zadu v pase!!! no to je jak na prase a ne na dite, pardon, ale to me fakt rozcililo… nechapu, proc to delaji tak tuhe vsechno!
Co je vzadu v pase s gumou? BL Bamboo mám dvě a jsem s nimi spokojená, jednu na sucháč (ten teda už přestává suchat), jednu na patentky. Akorát dýl schnou, jinak spokojenost 8-)

A mas ty S-M-L (rostouci) nebo male? ty rostouci maji i vloznou kapsu na dovycpani a vzadu dvojitou gumu… to jsem fakt nepobrala… a je i hodne dlouha a oproti Anavam nebo Sweet monkey, ktere mam taky, fakt teda skoro 1cm s materialem hruba a strasne tuha nejen na zadech, ale i kolem nozicek… :nevim: no proste jsem ji nevzala, i kdyz jsem si z ni puvodne chtela udelat celou vybavicku :-(
A mas i ty vkladacky od BL? asi jo, ze? jsou dobre? aspon ty bych poridila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.8.11 16:42
xlin píše:
No, ja predpokladam, ze jsem natolik autoritativni clovek, ze maly bude poslouchat a u prebalovani proste lezet. nikde ho lovit s plinkou v ruce fakt nehodlam… :nevim: ale je dost mozne, ze to zase bude vse jinak, nez si myslim :-D

Já jsem to taky předpokládala a zatím to tak funguje :wink:

BL Bamboo mám ty malé XS-S, stále jí jsou :mrgreen: Možná je tedy rozdíl mezi těmi malými a většími a taky je možné, že změnili střih, nemám je nejnovější.

• Citovat
  • Upravit
5502
17.8.11 17:07

Malý v klidu ležel při přebalovaní asi do roka… Ale každé dítko je jiné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.8.11 17:13
Brokianaa píše:
Malý v klidu ležel při přebalovaní asi do roka… Ale každé dítko je jiné :mrgreen:

Jestli mi tím chceš citlivě naznačit, ať si užívám posledních mála okamžiků, kdy ji v klidu přebalím, tak to Ti teda pěkně děkuju! :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
17.8.11 17:17

Ne :twisted: kámoška má dcerku,která sice utíká po bytě při jídle ale při přebalování je v klidu… Ale já někdy držím i malého za nohy vzhůru nohama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.8.11 17:17
Brunifid píše:
Brokianaa píše:
Malý v klidu ležel při přebalovaní asi do roka… Ale každé dítko je jiné :mrgreen:
Jestli mi tím chceš citlivě naznačit, ať si užívám posledních mála okamžiků, kdy ji v klidu přebalím, tak to Ti teda pěkně děkuju! :twisted: :mrgreen:

U nás bylo nejhorší období asi mezi 7m a 11m, teď už docela v pohodě leží a čeká co bude, sice mezitím poshazuje z přebalovacího stolu všechno na co v tom leže dosáhne (je jak chobotnice :mrgreen: ) a já jsem schopna na ní umotat i novosklad :palec:

• Citovat
  • Upravit
5393
17.8.11 19:14

holky, proč sem přestala chodit asha, katy2, mirii…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.8.11 20:38
PetkaK píše:
Fly, Zuzi, Leni - Alžbětka děkuje :)

vsechno nej nej nej :-) ty jo, pamatuju jak ji bylo 7 mesicu a ja ti zavidela co vsechno uz umi a ted uz slavila narozeniny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.8.11 20:42
zuzanecka81 píše:
holky, proč sem přestala chodit asha, katy2, mirii…? :nevim:

asi uz maji dost plinek :-D ja sem radsi taky nechodim, bo by me to zruinovalo. Dneska prisly moje posledni anavky (kolikrat jsem to uz rikala? :-D ) a vlnacky a uz se to susi ulepkany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.8.11 20:44
zuzanecka81 píše:
holky, proč sem přestala chodit asha, katy2, mirii…? :nevim:

Asha psala zrovna včera. :mrgreen: JInak byla pryč.

Katy už má skoro odplenkováno.

Ale asi je to tím, že jsou prázdniny. Mně přijde, že víc jak jednu diskuzi nestíhám a tak některé zanedbávám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure