Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já zas radši patentky… a to mám jen troje plíny na patentky a zbytek na snapku nebo vv…Ono s tím kroutícím se tvorem mi ty patentky jdou tak nějak líp…snapku mám někdy zapíchlou i v peřině,když už moc bojujem:-) Ale zas na druhou stranu ten kdo ji vymyslel,klobouk dolů:-) Když mi mamka povídala jak balila nás - a to ségru měla v roce 66,tak to bylo hoooodně zajimavé…
xlin píše:
Kazdopadne mela jsem v ruce ty babylucy Bamboo a des bes, teda, matros super, ale nicmene ta guma v zadu v pase!!! no to je jak na prase a ne na dite, pardon, ale to me fakt rozcililo… nechapu, proc to delaji tak tuhe vsechno!
Co je vzadu v pase s gumou? BL Bamboo mám dvě a jsem s nimi spokojená, jednu na sucháč (ten teda už přestává suchat), jednu na patentky. Akorát dýl schnou, jinak spokojenost ![]()
Jo a holky, máte někdo zkušenosti s imse vimse flanelkama? co do nich dáváte za vkládačku? Já dneska po dlouhé době zas flanelky vytáhla (jinak je moc nemusím) a dala jsem do nich IV froté vkládačku a navrch IV organic…A byly dokonce navlhlé i svrchńáky a to si myslím, že se zas moc teda nevyčural…Přebalila jsem ho do toho co píšu a za 20minut to bylo mokré…
ivuško: Prosím pěkně, spravím si nějak doma vlňáčky, ze kterých se mně a posléze i chlapovi, podařilo vyrvat patentek? Jednou jsem se zapomněla a trhla, ale chlap si od té doby dával pozor a stejně se mu to teď podařilo. ![]()
Brokianaa píše:
Já zas radši patentky… a to mám jen troje plíny na patentky a zbytek na snapku nebo vv…Ono s tím kroutícím se tvorem mi ty patentky jdou tak nějak líp…snapku mám někdy zapíchlou i v peřině,když už moc bojujem:-) Ale zas na druhou stranu ten kdo ji vymyslel,klobouk dolů:-) Když mi mamka povídala jak balila nás - a to ségru měla v roce 66,tak to bylo hoooodně zajimavé…
No, ja predpokladam, ze jsem natolik autoritativni clovek, ze maly bude poslouchat a u prebalovani proste lezet. nikde ho lovit s plinkou v ruce fakt nehodlam…
ale je dost mozne, ze to zase bude vse jinak, nez si myslim ![]()
mi se na te snapkove libi, ze ji muzu uz ted davat dle sebe a nemusim to zmensovat temi patentkami vepredu a i to, ze tam jsou vkladacky jen vlozene… ale rikam, treba jeji prakticnost za pul roku odsoudim ![]()
Brunifid píše:xlin píše:Co je vzadu v pase s gumou? BL Bamboo mám dvě a jsem s nimi spokojená, jednu na sucháč (ten teda už přestává suchat), jednu na patentky. Akorát dýl schnou, jinak spokojenost
Kazdopadne mela jsem v ruce ty babylucy Bamboo a des bes, teda, matros super, ale nicmene ta guma v zadu v pase!!! no to je jak na prase a ne na dite, pardon, ale to me fakt rozcililo… nechapu, proc to delaji tak tuhe vsechno!
A mas ty S-M-L (rostouci) nebo male? ty rostouci maji i vloznou kapsu na dovycpani a vzadu dvojitou gumu… to jsem fakt nepobrala… a je i hodne dlouha a oproti Anavam nebo Sweet monkey, ktere mam taky, fakt teda skoro 1cm s materialem hruba a strasne tuha nejen na zadech, ale i kolem nozicek…
no proste jsem ji nevzala, i kdyz jsem si z ni puvodne chtela udelat celou vybavicku ![]()
A mas i ty vkladacky od BL? asi jo, ze? jsou dobre? aspon ty bych poridila…
xlin píše:
No, ja predpokladam, ze jsem natolik autoritativni clovek, ze maly bude poslouchat a u prebalovani proste lezet. nikde ho lovit s plinkou v ruce fakt nehodlam…ale je dost mozne, ze to zase bude vse jinak, nez si myslim
Já jsem to taky předpokládala a zatím to tak funguje ![]()
BL Bamboo mám ty malé XS-S, stále jí jsou
Možná je tedy rozdíl mezi těmi malými a většími a taky je možné, že změnili střih, nemám je nejnovější.
Malý v klidu ležel při přebalovaní asi do roka… Ale každé dítko je jiné ![]()
Brokianaa píše:
Malý v klidu ležel při přebalovaní asi do roka… Ale každé dítko je jiné
Jestli mi tím chceš citlivě naznačit, ať si užívám posledních mála okamžiků, kdy ji v klidu přebalím, tak to Ti teda pěkně děkuju!
![]()
Ne
kámoška má dcerku,která sice utíká po bytě při jídle ale při přebalování je v klidu… Ale já někdy držím i malého za nohy vzhůru nohama ![]()
Brunifid píše:Brokianaa píše:Jestli mi tím chceš citlivě naznačit, ať si užívám posledních mála okamžiků, kdy ji v klidu přebalím, tak to Ti teda pěkně děkuju!
Malý v klidu ležel při přebalovaní asi do roka… Ale každé dítko je jiné![]()
U nás bylo nejhorší období asi mezi 7m a 11m, teď už docela v pohodě leží a čeká co bude, sice mezitím poshazuje z přebalovacího stolu všechno na co v tom leže dosáhne (je jak chobotnice
) a já jsem schopna na ní umotat i novosklad ![]()
PetkaK píše:
Fly, Zuzi, Leni - Alžbětka děkuje
vsechno nej nej nej
ty jo, pamatuju jak ji bylo 7 mesicu a ja ti zavidela co vsechno uz umi a ted uz slavila narozeniny ![]()
zuzanecka81 píše:
holky, proč sem přestala chodit asha, katy2, mirii…?
asi uz maji dost plinek
ja sem radsi taky nechodim, bo by me to zruinovalo. Dneska prisly moje posledni anavky (kolikrat jsem to uz rikala?
) a vlnacky a uz se to susi ulepkany ![]()
zuzanecka81 píše:
holky, proč sem přestala chodit asha, katy2, mirii…?
Asha psala zrovna včera.
JInak byla pryč.
Katy už má skoro odplenkováno.
Ale asi je to tím, že jsou prázdniny. Mně přijde, že víc jak jednu diskuzi nestíhám a tak některé zanedbávám. ![]()