Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ankasz píše:
Holky a dalo by se ještě od někoho odkoupit kousek másla a poslat na Moravu? Dlouho jsem tu taky nechodila a te´d jak se to připomělo z toho 6.měsíce, tak bych taky vzala?
jj, mám ho dost ![]()
zuzanecka81 píše:ankasz píše:jj, mám ho dost
Holky a dalo by se ještě od někoho odkoupit kousek másla a poslat na Moravu? Dlouho jsem tu taky nechodila a te´d jak se to připomělo z toho 6.měsíce, tak bych taky vzala?
ty se budes vdavat? Gratuluju
ty se maaaaas
Holky tak kdyby se to máslo náhodou objednávalo tak tu hoďte info. Děkuji:-)
broki, objednávat se nebude. teda až někdy po novém roce myslím. ![]()
Zuzi taky gratuluju k budoucí svadbě a jestli bys mohla něco másla postrádat budu ráda, akorát mám dotaz mažete čistým bambuckým nebo to s něčím mícháte?
ankasz píše:
Zuzi taky gratuluju k budoucí svadbě a jestli bys mohla něco másla postrádat budu ráda, akorát mám dotaz mažete čistým bambuckým nebo to s něčím mícháte?
ja cistym
ankasz píše:
díky! dřív jsem mazala čistým, teď míchám s avokádovým olejem.
A šlo by odprodat kousek nebo ne?
Jinak jestli se bude objednávat po Novém roce tak bych taky chtěla- to se bude už mazat i novošek ![]()
anko, já nevím kdy to má být. jen odhaduju. je to hromadná objednávka na baby café
Tak se hlásím zpět mezi živými. Jak jsem psala tuším ve středu, že mi Klárka vrhla ve večerce… Tak druhý den po obědě si tak vklidu ležíme na gauči, Klárka se dívá na pohádku a Ondra leží na mě, byl nějaký nezvykle přítulný, to mi mělo být podezřelé
Najednou si sedl a zcela bez varování vyhodil asi 4 šílené dávky
Já jsem vůbec nezvládla reagovat, zrovna jak na potvoru jsem prala potah gauče a byla přes něj přehozená vlněná deka, co dostal manžel před měsícem k narozkám
Většinu jsem ale stejně měla na sobě já
Tak jsme šli do sprchy, Ondra ve výborné náladě… Pak teda několik hodin neudržel ani vodu, sice furt chtěl pít, ale během pár minut to z něj zas vyletělo. Ale pak už dobré. Sotva dorazil manžel z práce, tak to přišlo i na mě, já jsem to teda narozdíl od dětí stihla na správné místo
Dneska už se jen lehce motám, přecejen jsem o 3 kg lehčí a zatím jsem asi ještě nedohnala ztrátu tekutin.
ivuska.h píše:
Tak se hlásím zpět mezi živými. Jak jsem psala tuším ve středu, že mi Klárka vrhla ve večerce… Tak druhý den po obědě si tak vklidu ležíme na gauči, Klárka se dívá na pohádku a Ondra leží na mě, byl nějaký nezvykle přítulný, to mi mělo být podezřeléNajednou si sedl a zcela bez varování vyhodil asi 4 šílené dávky
Já jsem vůbec nezvládla reagovat, zrovna jak na potvoru jsem prala potah gauče a byla přes něj přehozená vlněná deka, co dostal manžel před měsícem k narozkám
Tak jsme šli do sprchy, Ondra ve výborné náladě… Pak teda několik hodin neudržel ani vodu, sice furt chtěl pít, ale během pár minut to z něj zas vyletělo. Ale pak už dobré. Sotva dorazil manžel z práce, tak to přišlo i na mě, já jsem to teda narozdíl od dětí stihla na správné místo
Dneska už se jen lehce motám, přecejen jsem o 3 kg lehčí a zatím jsem asi ještě nedohnala ztrátu tekutin.
nechces hodit grcku i na me? Taky potrebuju zhubnout ![]()
careynka píše:ivuska.h píše:nechces hodit grcku i na me? Taky potrebuju zhubnout
Tak se hlásím zpět mezi živými. Jak jsem psala tuším ve středu, že mi Klárka vrhla ve večerce… Tak druhý den po obědě si tak vklidu ležíme na gauči, Klárka se dívá na pohádku a Ondra leží na mě, byl nějaký nezvykle přítulný, to mi mělo být podezřeléNajednou si sedl a zcela bez varování vyhodil asi 4 šílené dávky
No já se obávám, že to nešlo z tukových zásob, ale pouze z obsahu zažívacího traktu
Teď ani nevypadám těhotně, jak mi to břicho splasklo ![]()
Tož já jsem tu začátkem června nebyla, měla jsem jiné starosti, pak koncem června týden nebyla, v červenci jsem byla mimo 14 dní, ale nakukovala jsem
a nedočítám, páč to se nedá 
Ale už jsem si to vyřešila
uzmu Amálce