Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:xlin píše:
No, ja predpokladam, ze jsem natolik autoritativni clovek, ze maly bude poslouchat a u prebalovani proste lezet. nikde ho lovit s plinkou v ruce fakt nehodlam…ale je dost mozne, ze to zase bude vse jinak, nez si myslim
Já jsem to taky předpokládala a zatím to tak funguje
BL Bamboo mám ty malé XS-S, stále jí jsouMožná je tedy rozdíl mezi těmi malými a většími a taky je možné, že změnili střih, nemám je nejnovější.
Ano, co jsem cetla, zmenili trosku strih a tim, ze ty jednovelikostni maji i vloznou kapsu na vycpani, jsou vzadu dve gumy a to je fakt mazec ![]()
Brokianaa píše:
Holky,fakt nemáte některá ty IV?
Myslis Imse Vimse? kamaradka ma 4 a lezi ji v supliku… pouziva radeji pastelky, ty IV jim nesedely vubec… jinak nevim, osobni zkusenost nemam ![]()
zuzanecka81 píše:
holky, proč sem přestala chodit asha, katy2, mirii…?
Ha,koukam ze nakukuji ve spravnou dobu ![]()
Byla jsem na dovolene a na netu jsme travila minimum casu a kdyz uz tak na uzavrene diskuzi ![]()
Katy ma Elisku uz bez plen,tusim ma jen na noc a hadam ze Asha uz asi taky skoro odplenkovala a nejspis jeste necekaji ctvrtatko,tak na nas prdi…taky hadam,ze jsou nekde mimo kralikarnu ![]()
Co je tu ve zkratce noveho? ![]()
careynka píše:PetkaK píše:vsechno nej nej nej
Fly, Zuzi, Leni - Alžbětka děkujety jo, pamatuju jak ji bylo 7 mesicu a ja ti zavidela co vsechno uz umi a ted uz slavila narozeniny
Já se včera koukala na fotky z porodnice a teda
kde je to bezbranné miminko?
Místo něj mi tady po bytě lítá dvounohé batole ![]()
Peti taky gratuluju malé k včerejším narozeninám, a chtěla jsem se Ti kouknout na plínky a omylem klikla na ten druhý odkaz, kde mě to hodilo na profil(už je to dýl) tak jen pro vysvětlení
![]()
PetkaK píše:careynka píše:Já se včera koukala na fotky z porodnice a tedaPetkaK píše:vsechno nej nej nej
Fly, Zuzi, Leni - Alžbětka děkujety jo, pamatuju jak ji bylo 7 mesicu a ja ti zavidela co vsechno uz umi a ted uz slavila narozeniny
![]()
![]()
kde je to bezbranné miminko?
![]()
Místo něj mi tady po bytě lítá dvounohé batole
uz lita sama po dvou?
my taky asi uteceme roku
ale s nim je to hrozny, nemuzu s nim ani uz cvicit, ma silu jak bejk
Rozchodila se kolem 11m na krátké vzdálenosti (tzn od televize k sedačce cca 1m, nebo od zdi ke zdi atd.) a 3 dny před narozeninama začala lítat jak drak bez zábran. v obou rukách cosik nese a jde.
PetkaK píše:
Rozchodila se kolem 11m na krátké vzdálenosti (tzn od televize k sedačce cca 1m, nebo od zdi ke zdi atd.) a 3 dny před narozeninama začala lítat jak drak bez zábran. v obou rukách cosik nese a jde.
no to je borka
Vojtovi ted bude 10 mesicu a zatim se stavi u nabytku a zacina ho obchazet, ale zatim nema snahu se poustet a jit po svych
pada??
Tak malá u nábytku stála od 7m, a hned na to kolem něj chodila, a pak jí teda dost dlouho trvalo než našla odvahu se pustit.
Padá - no zatím nic krkolomného a vše v normě, vesměs spadne když o něco (o své hračky) zakopne, zatím teda vždy dala ruky dopředu, takže to nebyl žádný držkopád (jeden měla nosem rovnou do sedačky, protože si dala na hlavu plínu a nic neviděla a chodila tak, pak zakopla a byla v sedačce). A venku padá zásadně na zadek, když se snaží otočit za něčím zajímavým a neudrží stabilitu. Ale jinak zatím dobrý.
Holky, jdeme na koupák a nemám pro malou plavky…no,nečekala jsem,že poslední srpnové týdny tam půjdem
, když minulý týden nosila čepici. A je hodně blbý nápad jí dát AIO? Asi jo,co
Jelikož malá ještě plavky neměla,tak si to nějak neumím představit,jak to funguje…taky se to nabere vodou?
macinka85 píše:
Holky, jdeme na koupák a nemám pro malou plavky…no,nečekala jsem,že poslední srpnové týdny tam půjdem, když minulý týden nosila čepici. A je hodně blbý nápad jí dát AIO? Asi jo,co
Jelikož malá ještě plavky neměla,tak si to nějak neumím představit,jak to funguje…taky se to nabere vodou?
to ti dle mne silene nasakne vodou, latkove plavky maji za ucel jen udrzet, kdyby se pokadila… curani nezadrzi nic (ani ty papirove plavky)
No ono stejně plavat bude těžko..spíš ji namočím nohy a zadek a ven ![]()