Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
17.8.11 20:54

Holky,fakt nemáte některá ty IV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
17.8.11 21:01
Brunifid píše:
xlin píše:
No, ja predpokladam, ze jsem natolik autoritativni clovek, ze maly bude poslouchat a u prebalovani proste lezet. nikde ho lovit s plinkou v ruce fakt nehodlam… :nevim: ale je dost mozne, ze to zase bude vse jinak, nez si myslim :-D

Já jsem to taky předpokládala a zatím to tak funguje :wink:

BL Bamboo mám ty malé XS-S, stále jí jsou :mrgreen: Možná je tedy rozdíl mezi těmi malými a většími a taky je možné, že změnili střih, nemám je nejnovější.

Ano, co jsem cetla, zmenili trosku strih a tim, ze ty jednovelikostni maji i vloznou kapsu na vycpani, jsou vzadu dve gumy a to je fakt mazec :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
17.8.11 21:02
Brokianaa píše:
Holky,fakt nemáte některá ty IV?

Myslis Imse Vimse? kamaradka ma 4 a lezi ji v supliku… pouziva radeji pastelky, ty IV jim nesedely vubec… jinak nevim, osobni zkusenost nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.8.11 21:08

No flanelky jsou o ničem…Ale svrchňáky mám ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.8.11 21:28
zuzanecka81 píše:
holky, proč sem přestala chodit asha, katy2, mirii…? :nevim:

Ha,koukam ze nakukuji ve spravnou dobu :mrgreen:
Byla jsem na dovolene a na netu jsme travila minimum casu a kdyz uz tak na uzavrene diskuzi :wink:
Katy ma Elisku uz bez plen,tusim ma jen na noc a hadam ze Asha uz asi taky skoro odplenkovala a nejspis jeste necekaji ctvrtatko,tak na nas prdi…taky hadam,ze jsou nekde mimo kralikarnu :mrgreen:

Co je tu ve zkratce noveho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.8.11 22:10
careynka píše:
PetkaK píše:
Fly, Zuzi, Leni - Alžbětka děkuje :)
vsechno nej nej nej :-) ty jo, pamatuju jak ji bylo 7 mesicu a ja ti zavidela co vsechno uz umi a ted uz slavila narozeniny :-)

Já se včera koukala na fotky z porodnice a teda :cry: :cry: :cry: kde je to bezbranné miminko? :cry: :cry: Místo něj mi tady po bytě lítá dvounohé batole :roll:

• Citovat
  • Upravit
6271
17.8.11 22:17

Peti taky gratuluju malé k včerejším narozeninám, a chtěla jsem se Ti kouknout na plínky a omylem klikla na ten druhý odkaz, kde mě to hodilo na profil(už je to dýl) tak jen pro vysvětlení :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.8.11 22:19
PetkaK píše:
careynka píše:
PetkaK píše:
Fly, Zuzi, Leni - Alžbětka děkuje :)
vsechno nej nej nej :-) ty jo, pamatuju jak ji bylo 7 mesicu a ja ti zavidela co vsechno uz umi a ted uz slavila narozeniny :-)
Já se včera koukala na fotky z porodnice a teda :cry: :cry: :cry: kde je to bezbranné miminko? :cry: :cry: Místo něj mi tady po bytě lítá dvounohé batole :roll:

uz lita sama po dvou? 8-o :mrgreen: my taky asi uteceme roku :lol: ale s nim je to hrozny, nemuzu s nim ani uz cvicit, ma silu jak bejk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.8.11 07:02

Rozchodila se kolem 11m na krátké vzdálenosti (tzn od televize k sedačce cca 1m, nebo od zdi ke zdi atd.) a 3 dny před narozeninama začala lítat jak drak bez zábran. v obou rukách cosik nese a jde.

• Citovat
  • Upravit
19494
18.8.11 07:21
PetkaK píše:
Rozchodila se kolem 11m na krátké vzdálenosti (tzn od televize k sedačce cca 1m, nebo od zdi ke zdi atd.) a 3 dny před narozeninama začala lítat jak drak bez zábran. v obou rukách cosik nese a jde.

no to je borka :-D Vojtovi ted bude 10 mesicu a zatim se stavi u nabytku a zacina ho obchazet, ale zatim nema snahu se poustet a jit po svych :-) pada??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.8.11 07:28

Tak malá u nábytku stála od 7m, a hned na to kolem něj chodila, a pak jí teda dost dlouho trvalo než našla odvahu se pustit.

Padá - no zatím nic krkolomného a vše v normě, vesměs spadne když o něco (o své hračky) zakopne, zatím teda vždy dala ruky dopředu, takže to nebyl žádný držkopád (jeden měla nosem rovnou do sedačky, protože si dala na hlavu plínu a nic neviděla a chodila tak, pak zakopla a byla v sedačce). A venku padá zásadně na zadek, když se snaží otočit za něčím zajímavým a neudrží stabilitu. Ale jinak zatím dobrý.

• Citovat
  • Upravit
13376
18.8.11 08:10

Holky, jdeme na koupák a nemám pro malou plavky…no,nečekala jsem,že poslední srpnové týdny tam půjdem :roll:, když minulý týden nosila čepici. A je hodně blbý nápad jí dát AIO? Asi jo,co :think: Jelikož malá ještě plavky neměla,tak si to nějak neumím představit,jak to funguje…taky se to nabere vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.8.11 08:13
macinka85 píše:
Holky, jdeme na koupák a nemám pro malou plavky…no,nečekala jsem,že poslední srpnové týdny tam půjdem :roll:, když minulý týden nosila čepici. A je hodně blbý nápad jí dát AIO? Asi jo,co :think: Jelikož malá ještě plavky neměla,tak si to nějak neumím představit,jak to funguje…taky se to nabere vodou?

to ti dle mne silene nasakne vodou, latkove plavky maji za ucel jen udrzet, kdyby se pokadila… curani nezadrzi nic (ani ty papirove plavky)

• Citovat
  • Upravit
13376
18.8.11 08:18

Tak kdybych dala PUL?To by účel splnilo,ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
18.8.11 08:19

No ono stejně plavat bude těžko..spíš ji namočím nohy a zadek a ven :think:

• načítám...