Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
15.8.11 08:33

no počkej, ale tenhle flís je savý, to má myslím jiné vlastnosti, než flís na separačkách a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.8.11 08:40

aha,tak ten vůbec neznám…A co je savější flís,nebo froté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.11 09:12

Broki - nebo ho dat dovnitr mezi dva frote? to me jen tak napadlo

Zuzi - ja si delala srandu :-) nikoho se strojem nemam, takze asi budu muset nakoupit…:-( nebo koupit sici stroj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.8.11 09:15

Broki- jednoznačně savější je flís. Já vkládačky nedělám z ničeho jinýho. Dělám tři vrstvy tlustého flísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.11 09:58

Holky, a kolik z toho metru x 1,5m udelam ted vkladacek, kdyz budu davat jednu vrstvu flisu a dve bambusu? Neni to moc hrube?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.8.11 10:23

Co kdybych jen natříhala flís na stejně velké části a pak jen dávala do plíny-dvě tři…jen mě to napadlo:-) Třepí se ty okraje? Jako že bych to nemusela vůbec obšívat…:-) asi blbost co:-)? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.8.11 10:25

právě, že netřepí. ovšem asi by se ti to kroutilo :think:
xlin, jukni do sekce šití plínek, tam se zrovna holky baví o nákupu flísu. třeba tam bude i některá z tvého okolí a spíchne ti to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.11 10:35

Zuzi - uz jsem se ted ptala mamky a ma znamou, ktera to kdyztak usije :-)

No akorat pruser - malemu vadi mokro, a to asi dost :-( rval mi od rana, a to jsem co pul hodiny prebalovala jak magor a ted jsem se nastvala, supla mu pampersku a je klid a spi :-( tak ja nevim, co s tim, davam i separacky… ty jsou ale i tak vlhke :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.8.11 10:36

BROKI- to by chtělo obšít a rozměr 30×30 cm- z toho by jsi měla jako třívrstvou vkládačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.8.11 10:38

xlin- to chce flísovou separačku- ta nám fungovala, ale malýmu mokro příliš nevadilo. A nebo když mu vadí mokro, zkus bezplenkovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.11 10:43

mehlo - to me taky napadlo uz, ted bych to uz mozna zvladla… ale nic o tom nevim… a curani nepoznam, poznam jen kakani, ktere ovsem probiha vesmes u kojeni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.11 10:44

Ja mam z te flisove separacky trochu strach, aby se mi neosypal… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.8.11 10:50

Myslím, že se osypává jen ten můj lump s flísem… jinak jsem vždy slyšela samou spokojenost… No asi to nějak promyslím…Stejně jsem chtěla ještě koupit nějakou plínu tak koupím sijem detem a objednám i látku…no ale musím počkat na mateřskou. Jelikož můj chlap si myslí že jsem blázen když látkuju…:-)a přitom já jsem na sebe tak hrdá :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.11 10:57

holky, savost je lepsi u biofrote, frote nebo tencelu nebo flanelu? uvazuju, ze ted narychlo koupim nejake popolini vkladacky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.8.11 11:52

Nej je bambus,konopí,pak froté a ostatní materiály myslím…tencel jsem neměla tak nevím…A flanel…Mám flanelky IV a moc nemám ráda…Pokud nedám pořádnou vkládačku nevydrží ani jedno čurnutí. Možná dobré na doma s klasikou čč-velmi rychleschnoucí a tenká varianta:-) nevím jestli je savější bambus nebo konopí,ale prý konopí se rychle pročůrá když je u větších dětí větší proud:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure