Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
14.8.11 18:50
xlin píše:
Jeste mam jeden dotaz k anavam - AIO jsou stejne strihove jako jednovelikostni?

Délkou sedu, obvodem pasu atd. ano, ale chovají se trochu jinak, kvůli materiálu. Mají tendenci líp sedět větším dětem, než kalhotkovka a naopak na mini miminu jsou méně objemné, protože ty „kalhotky“ jsou tenčí a poddajnější. Taky se dají víc dovycpat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.8.11 18:52

Jinak jsme se právě vrátili ze sběru švestek, máme dvě přepravky, chci dělat povidla, to bude teda něco, všechno to vypeckovat 8-o Ovšem až mi to manžel přinese z auta, momentálně ho zklátila střevní viróza a odmítá opustit onu místnost :lol: (ne, že bych mu to přála, ale on trpí tak hrozně okatě, chlap, no)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.8.11 18:59
ivuska.h píše:
xlin píše:
Délkou sedu, obvodem pasu atd. ano, ale chovají se trochu jinak, kvůli materiálu. Mají tendenci líp sedět větším dětem, než kalhotkovka a naopak na mini miminu jsou méně objemné, protože ty „kalhotky“ jsou tenčí a poddajnější. Taky se dají víc dovycpat.

Aha, tak to je fajn informace :-) a omluva za zmatky s onbjednaveckou, uz se moc tesim na flisacky. Jeste mam dotaz k te vicevrstve plince - muzu ji uz skladat narovno, kdyz ma maly 6,5kg a 66cm? A davat do flisaku nebo do pulek jako cc? O kolik pojme vic nez cc curani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.8.11 19:00

Povidla mnaaam! :-) a domaci musi byt naprosto luxusni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.8.11 19:01

ivuško: Páni, domácí povidla. To jsem nejedla ani nepamatuju. :-(
Kamarádka má na chatě švestky, ale ještě nejsou zralé, tak až dozrají, tak si prý máme zajet, tak udělám maximálně koláč a zbytkem se přejím. :pankac:

Panu manželovi brzské zbavení se virózy. :-) Takovou jsem potřebovala v těhotenství a ne a ne přijít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.8.11 19:09
Brunifid píše:
Mám fleesáky na sucháč a novosklad mi to krásně podrží i bez snapky.

Fakt??? Paradaaa!!! Tak to zkusim! Ja se bala, ze se to rozjede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.8.11 19:21
xlin píše:
ivuska.h píše:
xlin píše:
Aha, tak to je fajn informace :-) a omluva za zmatky s onbjednaveckou, uz se moc tesim na flisacky. Jeste mam dotaz k te vicevrstve plince - muzu ji uz skladat narovno, kdyz ma maly 6,5kg a 66cm? A davat do flisaku nebo do pulek jako cc? O kolik pojme vic nez cc curani?

K mailu se snad dneska v noci taky dostanu… Ty víkendy jsou u nás hektické, pracovat skoro nestíhám…

Vícevrstvé – po několika vypráních teprve nabudou pořádné savosti, nasají mnohem víc, než čč. Cpu s nimi kapsovky, dávám narovno do flísáků nebo PULek případně na kalhotkový sklad se snapkou, pak to líp těsní kadění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.8.11 19:22
xlin píše:

Loni jsem dělala hrušková a to teda bylo super, tak snad budou i ze švestek dobrá… Dělám je bez cukru, pak tím děckám i sladím kaše atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.8.11 19:23
Flyingfrog píše:
Panu manželovi brzské zbavení se virózy. :-) Takovou jsem potřebovala v těhotenství a ne a ne přijít. :lol:

Už šel i vrhnout… Jestli to chytne i děcka, to bude teprv zábava :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.8.11 19:24
ivuska.h píše:
xlin píše:
Loni jsem dělala hrušková a to teda bylo super, tak snad budou i ze švestek dobrá… Dělám je bez cukru, pak tím děckám i sladím kaše atd.

Já včera dostala jednu švestkovou sklenku povidel a jednu hruškovou, plus k tomu kompotované jabka :) a vše na můj příkaz bez cukru, takže super i pro malou :dance: a to je vše co jsme dostali, zbytek bude slivovice, jabkovice :cert:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
14.8.11 19:24
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
Panu manželovi brzské zbavení se virózy. :-) Takovou jsem potřebovala v těhotenství a ne a ne přijít. :lol:
Už šel i vrhnout… Jestli to chytne i děcka, to bude teprv zábava :cert:

Chudák trpitel :) - tak hlavně aby to právě nechytla děcka. Přeji klidný večer a brzké uzdravení.

• Citovat
  • Upravit
547
14.8.11 19:31
xlin píše:
Brunifid píše:
Mám fleesáky na sucháč a novosklad mi to krásně podrží i bez snapky.
Fakt??? Paradaaa!!! Tak to zkusim! Ja se bala, ze se to rozjede :-)

Zdravím po dlouhé době. :kytka:
U nás babička nedává snapku ani na HD pastelky, jen navolno do flísáků a dobrý. A to mám už chodce (minimálně lezce). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
14.8.11 19:33
ivuska.h píše:
xlin píše:
ivuska.h píše:
xlin píše:

K mailu se snad dneska v noci taky dostanu… Ty víkendy jsou u nás hektické, pracovat skoro nestíhám…

Vícevrstvé – po několika vypráních teprve nabudou pořádné savosti, nasají mnohem víc, než čč. Cpu s nimi kapsovky, dávám narovno do flísáků nebo PULek případně na kalhotkový sklad se snapkou, pak to líp těsní kadění.

Přesně - potřebují několikrát (spíš vícekrát :-) ) vyprat, a pak jsou skvělé. Mám „jen“ biobavlněné a pojmou teď už bez problémů i velkou dávku (bezplínkáč mi čurá málo často, zato když už to nechytím nebo nenahlásí, tak jsou to dávky :zed: :mrgreen: ). Než se pořádně sepraly, občas to „proteklo“ bokem (skládám na kalhotkový sklad).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.8.11 19:37

Ivus - ten kalhotkovy sklad mas na eshopu, ze? Neco jsem tam takoveho videla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
14.8.11 19:55
xlin píše:
Ivus - ten kalhotkovy sklad mas na eshopu, ze? Neco jsem tam takoveho videla..

Nejsem Ivuška, ale myslím, že to bylo u popisu vícevrstevných plenek. :-) Jinak stejně jdou „skládat“ třeba i bavlněné prefoldy od BabyIdea (ale jen tak do 7 kilo - u nás).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure