Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
9.8.11 20:06

Ivush - to je super zprava! Drzim palce, at jde vse podle planu! Ja ani nevedela, ze tu mame tehulku :-) uz se trmesim za rok a pul na druhe tehu :-)
Jinak jen abys vedela, ja jsem ta otravka, co prosila o zmenu adresy dneska v mailu na dzungli :-) moc diky za poslani k mamce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.8.11 20:14

xlin:
tinpet:
co se týká střihu na plenky, je i na šd, i na ekozahradě, ale většina jsme si ho upravili podle potřeb děťátka. Je tady na to i diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
9.8.11 20:57
palošek píše:
xlin:
tinpet:
co se týká střihu na plenky, je i na šd, i na ekozahradě, ale většina jsme si ho upravili podle potřeb děťátka. Je tady na to i diskuse.

NO, jenomže já jsem vychytralá blondýna, takže zkuším Zuzku, že bych vysomrovala rovnou šikovný a upravený střih :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.8.11 20:59
tinpet píše:
palošek píše:
xlin:
tinpet:
NO, jenomže já jsem vychytralá blondýna, takže zkuším Zuzku, že bych vysomrovala rovnou šikovný a upravený střih :-)

tak bohužel, neb při šití posledních tří plín se mi na střih podívala nela a natrhala si ho na poživatelné kousky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.8.11 21:12
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
ivusko, škoda… a jak jsou střihově? je to srovnatelné s flísáky? nebo neporadíš nějaké vlňáky, aby moc nedoléhaly na tělo? :think:

Střihově jsou stejné, jako flísáky, ale chovají se malinko jinak kvůli tomu, že je ten materiál pružnější.

Vlňáky, co by nedoléhaly na tělo… Napadají mě BBH, ty mají lemy tuším bavlněné, takže by se teoreticky vlnou těla moc dotýkat neměly.

ha, tak jsem zjistila, co jsou to bbh a objednala :wink: mají fakt bavlněné lemy, tak uvidíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
9.8.11 21:34

:-D Nelinka je šikovná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.8.11 22:34
xlin píše:
Ivush - to je super zprava! Drzim palce, at jde vse podle planu! Ja ani nevedela, ze tu mame tehulku :-) uz se trmesim za rok a pul na druhe tehu :-)
Jinak jen abys vedela, ja jsem ta otravka, co prosila o zmenu adresy dneska v mailu na dzungli :-) moc diky za poslani k mamce :-)

Díky :) Jinak ta Džungle mě pobavila, fakt dobrá adresa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.8.11 22:36
zuzanecka81 píše:
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
ivusko, škoda… a jak jsou střihově? je to srovnatelné s flísáky? nebo neporadíš nějaké vlňáky, aby moc nedoléhaly na tělo? :think:

Střihově jsou stejné, jako flísáky, ale chovají se malinko jinak kvůli tomu, že je ten materiál pružnější.

Vlňáky, co by nedoléhaly na tělo… Napadají mě BBH, ty mají lemy tuším bavlněné, takže by se teoreticky vlnou těla moc dotýkat neměly.
ha, tak jsem zjistila, co jsou to bbh a objednala :wink: mají fakt bavlněné lemy, tak uvidíme!

No jo, já než se dostanu k odpovědi… :lol: Balila jsem teď 3 hodiny balíky na zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.8.11 05:50
ivuska.h píše:No jo, já než se dostanu k odpovědi… :lol: Balila jsem teď 3 hodiny balíky na zítra…

Teda… tolik práce s látkovkama, že se radši nevěnuješ dětem :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.8.11 06:49
ivuska.h píše:
xlin píše:
Jinak jen abys vedela, ja jsem ta otravka, co prosila o zmenu adresy dneska v mailu na dzungli :-) moc diky za poslani k mamce :-)
Díky :) Jinak ta Džungle mě pobavila, fakt dobrá adresa :lol:

A jeste jmeno moji mamky k tomu, ze? To pobavi skoro kazdeho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.8.11 06:51
pomeranca píše:
ivuska.h píše:No jo, já než se dostanu k odpovědi… :lol: Balila jsem teď 3 hodiny balíky na zítra…
Teda… tolik práce s látkovkama, že se radši nevěnuješ dětem :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Haha :-) me toto ceka pd zari s pexesem s mamkou :-) vyrizovani objednavek, baleni atd atd.. :-) co bychom pro deticky neudelaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.8.11 09:14
pomeranca píše:
Teda… tolik práce s látkovkama, že se radši nevěnuješ dětem :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jojo, hrozný :lol: Já si v 8 uložím Ondru, nechám manžela napospas Klárce (včera usnula odpoledne, takže o brzkém uspání nemohla být řeč) a jdu do skladu. Spát jsem šla o půlnoci (to už Klárja spala taky :lol: ), Ondra se vzbudil a tvářil se úplně probuzeně a asi do jedné vedle mě ležel, furt něco kecal, dloubal do mě a tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
10.8.11 10:40

Zuzi ty látkovky jsou nádherný, už jsem taky přemejšlela o ušití. Mrknu na tu vaší diskuzi.

Jinak trable s pračkou vyřešil manžel. Má známýho u LG, takže v pátek dorazí pračka i nová sušička, konečně to u nás nebude jak v prádelně :dance: Jinak pračka bude parní, tak jsem na ní zvědavá. Ten člověk nám udělal nabídku 20.000 za komplet, přičemž jenom pračka stojí na krámu kolem 17.000, tak to se přeci neodmítá, ne?

Jakpa to řešíte se sušičkou a plenkama vy? Kamarádce se v ní prý srazily čtverce. Jak sušíte vy?

Jo a ten Sanytol taky zkusím, používám ho jako dezinfekci na ruce. Zrovna nedávno jsem jela městskou a nemít ho s sebou asi bych na dítě ani nešáhla, co tam jelo s náma za individua.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.8.11 21:17

Ahojky, holky, volám SOS :oops:
Na vaší radu jsem pořídila vlňáčky, protože jsem je chtěla jenom vyzkoušet, koupila jsem použité - dnes dorazily, jsou to BI na patentky..
a protože jsem holka šikovná, tak jsem hned při prvním přebalování vzala za svrchňáčky víc a urvala jsem jeden patentek, prostě patentek zůstal zapnutý, zatímco křídlo plínky otevřený :cert:
pomůže mi mamina, díru v látce zalátá pořádně vlnou, ale nemáme kleštičky na patentky, abysme mohly patentek přidělat zpátky.
MOC PROSÍM, nemáte některá doma kleštičky, že bych vám za úplatu svrchňáčky poslala, abyste mi ho nacvakly????? :hug: :hug:
jinak jsou mi vlňáčky asi k ničemu, předpokládám, že bez kleštiček patentek zpátky nepřiděláme… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
10.8.11 22:10
tinpet píše:
Ahojky, holky, volám SOS :oops:
Na vaší radu jsem pořídila vlňáčky, protože jsem je chtěla jenom vyzkoušet, koupila jsem použité - dnes dorazily, jsou to BI na patentky..
a protože jsem holka šikovná, tak jsem hned při prvním přebalování vzala za svrchňáčky víc a urvala jsem jeden patentek, prostě patentek zůstal zapnutý, zatímco křídlo plínky otevřený :cert:
pomůže mi mamina, díru v látce zalátá pořádně vlnou, ale nemáme kleštičky na patentky, abysme mohly patentek přidělat zpátky.
MOC PROSÍM, nemáte některá doma kleštičky, že bych vám za úplatu svrchňáčky poslala, abyste mi ho nacvakly????? :hug: :hug:
jinak jsou mi vlňáčky asi k ničemu, předpokládám, že bez kleštiček patentek zpátky nepřiděláme… :zed:

mrkni sem http://www.sijemdetem.cz/…/snap-servis :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí