Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ivush - to je super zprava! Drzim palce, at jde vse podle planu! Ja ani nevedela, ze tu mame tehulku
uz se trmesim za rok a pul na druhe tehu ![]()
Jinak jen abys vedela, ja jsem ta otravka, co prosila o zmenu adresy dneska v mailu na dzungli
moc diky za poslani k mamce ![]()
xlin:
tinpet:
co se týká střihu na plenky, je i na šd, i na ekozahradě, ale většina jsme si ho upravili podle potřeb děťátka. Je tady na to i diskuse.
palošek píše:
xlin:
tinpet:
co se týká střihu na plenky, je i na šd, i na ekozahradě, ale většina jsme si ho upravili podle potřeb děťátka. Je tady na to i diskuse.
NO, jenomže já jsem vychytralá blondýna, takže zkuším Zuzku, že bych vysomrovala rovnou šikovný a upravený střih ![]()
tinpet píše:palošek píše:NO, jenomže já jsem vychytralá blondýna, takže zkuším Zuzku, že bych vysomrovala rovnou šikovný a upravený střih
xlin:
tinpet:
tak bohužel, neb při šití posledních tří plín se mi na střih podívala nela a natrhala si ho na poživatelné kousky… ![]()
ivuska.h píše:zuzanecka81 píše:
ivusko, škoda… a jak jsou střihově? je to srovnatelné s flísáky? nebo neporadíš nějaké vlňáky, aby moc nedoléhaly na tělo?Střihově jsou stejné, jako flísáky, ale chovají se malinko jinak kvůli tomu, že je ten materiál pružnější.
Vlňáky, co by nedoléhaly na tělo… Napadají mě BBH, ty mají lemy tuším bavlněné, takže by se teoreticky vlnou těla moc dotýkat neměly.
ha, tak jsem zjistila, co jsou to bbh a objednala
mají fakt bavlněné lemy, tak uvidíme!
xlin píše:
Ivush - to je super zprava! Drzim palce, at jde vse podle planu! Ja ani nevedela, ze tu mame tehulkuuz se trmesim za rok a pul na druhe tehu
Jinak jen abys vedela, ja jsem ta otravka, co prosila o zmenu adresy dneska v mailu na dzunglimoc diky za poslani k mamce
Díky
Jinak ta Džungle mě pobavila, fakt dobrá adresa ![]()
zuzanecka81 píše:ivuska.h píše:ha, tak jsem zjistila, co jsou to bbh a objednalazuzanecka81 píše:
ivusko, škoda… a jak jsou střihově? je to srovnatelné s flísáky? nebo neporadíš nějaké vlňáky, aby moc nedoléhaly na tělo?Střihově jsou stejné, jako flísáky, ale chovají se malinko jinak kvůli tomu, že je ten materiál pružnější.
Vlňáky, co by nedoléhaly na tělo… Napadají mě BBH, ty mají lemy tuším bavlněné, takže by se teoreticky vlnou těla moc dotýkat neměly.mají fakt bavlněné lemy, tak uvidíme!
No jo, já než se dostanu k odpovědi…
Balila jsem teď 3 hodiny balíky na zítra…
ivuska.h píše:No jo, já než se dostanu k odpovědi…Balila jsem teď 3 hodiny balíky na zítra…
Teda… tolik práce s látkovkama, že se radši nevěnuješ dětem
![]()
ivuska.h píše:xlin píše:Díky
Ivush - to je super zprava! Drzim palce, at jde vse podle planu! Ja ani nevedela, ze tu mame tehulkuuz se trmesim za rok a pul na druhe tehu
Jinak jen abys vedela, ja jsem ta otravka, co prosila o zmenu adresy dneska v mailu na dzunglimoc diky za poslani k mamce
Jinak ta Džungle mě pobavila, fakt dobrá adresa
A jeste jmeno moji mamky k tomu, ze? To pobavi skoro kazdeho ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:No jo, já než se dostanu k odpovědi…Teda… tolik práce s látkovkama, že se radši nevěnuješ dětemBalila jsem teď 3 hodiny balíky na zítra…
![]()
![]()
![]()
Haha
me toto ceka pd zari s pexesem s mamkou
vyrizovani objednavek, baleni atd atd..
co bychom pro deticky neudelaly ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:No jo, já než se dostanu k odpovědi…Teda… tolik práce s látkovkama, že se radši nevěnuješ dětemBalila jsem teď 3 hodiny balíky na zítra…
![]()
![]()
![]()
Jojo, hrozný
Já si v 8 uložím Ondru, nechám manžela napospas Klárce (včera usnula odpoledne, takže o brzkém uspání nemohla být řeč) a jdu do skladu. Spát jsem šla o půlnoci (to už Klárja spala taky
), Ondra se vzbudil a tvářil se úplně probuzeně a asi do jedné vedle mě ležel, furt něco kecal, dloubal do mě a tak ![]()
Zuzi ty látkovky jsou nádherný, už jsem taky přemejšlela o ušití. Mrknu na tu vaší diskuzi.
Jinak trable s pračkou vyřešil manžel. Má známýho u LG, takže v pátek dorazí pračka i nová sušička, konečně to u nás nebude jak v prádelně
Jinak pračka bude parní, tak jsem na ní zvědavá. Ten člověk nám udělal nabídku 20.000 za komplet, přičemž jenom pračka stojí na krámu kolem 17.000, tak to se přeci neodmítá, ne?
Jakpa to řešíte se sušičkou a plenkama vy? Kamarádce se v ní prý srazily čtverce. Jak sušíte vy?
Jo a ten Sanytol taky zkusím, používám ho jako dezinfekci na ruce. Zrovna nedávno jsem jela městskou a nemít ho s sebou asi bych na dítě ani nešáhla, co tam jelo s náma za individua.
Ahojky, holky, volám SOS ![]()
Na vaší radu jsem pořídila vlňáčky, protože jsem je chtěla jenom vyzkoušet, koupila jsem použité - dnes dorazily, jsou to BI na patentky..
a protože jsem holka šikovná, tak jsem hned při prvním přebalování vzala za svrchňáčky víc a urvala jsem jeden patentek, prostě patentek zůstal zapnutý, zatímco křídlo plínky otevřený ![]()
pomůže mi mamina, díru v látce zalátá pořádně vlnou, ale nemáme kleštičky na patentky, abysme mohly patentek přidělat zpátky.
MOC PROSÍM, nemáte některá doma kleštičky, že bych vám za úplatu svrchňáčky poslala, abyste mi ho nacvakly?????
![]()
jinak jsou mi vlňáčky asi k ničemu, předpokládám, že bez kleštiček patentek zpátky nepřiděláme… ![]()
tinpet píše:
Ahojky, holky, volám SOS
Na vaší radu jsem pořídila vlňáčky, protože jsem je chtěla jenom vyzkoušet, koupila jsem použité - dnes dorazily, jsou to BI na patentky..
a protože jsem holka šikovná, tak jsem hned při prvním přebalování vzala za svrchňáčky víc a urvala jsem jeden patentek, prostě patentek zůstal zapnutý, zatímco křídlo plínky otevřený
pomůže mi mamina, díru v látce zalátá pořádně vlnou, ale nemáme kleštičky na patentky, abysme mohly patentek přidělat zpátky.
MOC PROSÍM, nemáte některá doma kleštičky, že bych vám za úplatu svrchňáčky poslala, abyste mi ho nacvakly?????![]()
jinak jsou mi vlňáčky asi k ničemu, předpokládám, že bez kleštiček patentek zpátky nepřiděláme…
mrkni sem http://www.sijemdetem.cz/…/snap-servis ![]()