Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
11.8.11 15:09

Ahoj holky, kdybyste měli někdo zájem, prodám dvě málo používané vázací bambusovo-konopné BI a jednu kalhotkovou plenku BI . Důvod: ušila jsem si svoje a tyhle mi zbytečně zabírají místo ve skříni. :mrgreen: Cena dohodou :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.8.11 16:18

Holky, prosím doporučte kde koupit kalhoty pro polochodící dítě na zimu - takové nějaké, které by nepromokly ani když upadne do břečky sněhu. Já už si nevím rady kde hledat, to jsou všude zateplené rifle nebo mančestráky a to nechci, protože by to pak neoblíkla na prdelku přes plínu. Máte nějaký dobrý tip?

• Citovat
  • Upravit
2639
11.8.11 16:27

Petko: já si budu malé šít ze softshellu až mi dorazí…pač bych taky asi marně hledala… Malá se nám konečně taky rozpohybovala. Najednou se začala přetáčet, plazit, už si sama sedla …a v nohou je dost pevná, ale musí sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.8.11 16:32

Já právě už byla v jednom obchodě a tam to bylo tak hubený ty gatě, že fakt nevím. Byly asi taky softshelové, ale moc hubené.

Tak právě přemýšlím kde sehnat na netu.

A super že už se malá pohybuje :) - mě nedávno Bětka překvapila že přišla po dvou z koupelny do obýváku (asi 4m) :nevim: - ale někdy je líná jak veš :) a nejraději chodí za ruce :think:

• Citovat
  • Upravit
8651
11.8.11 16:35
PetkaK píše:
Holky, prosím doporučte kde koupit kalhoty pro polochodící dítě na zimu - takové nějaké, které by nepromokly ani když upadne do břečky sněhu. Já už si nevím rady kde hledat, to jsou všude zateplené rifle nebo mančestráky a to nechci, protože by to pak neoblíkla na prdelku přes plínu. Máte nějaký dobrý tip?

Softshell nebo vyloženě gumovou kombinézu, ale ta je fakt do mizerného počasí. Já děckám softshellové věci šiju sama, protože za ty peníze se mi to kupovat nechce :lol: Nejlepší ceny jsou asi u ženských na MMB, např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.8.11 16:52

Peru poprvé v Ecoveru a teda nestačím se divit, pračka mi pění bokem, vrchem a všude možně, to jsem tam na 5kg dala jen dvě víčka, je to možné že to tak pění? To zase mám do večera o zábavu postaráno :cert:

• Citovat
  • Upravit
7712
12.8.11 16:26
PetkaK píše:
Peru poprvé v Ecoveru a teda nestačím se divit, pračka mi pění bokem, vrchem a všude možně, to jsem tam na 5kg dala jen dvě víčka, je to možné že to tak pění? To zase mám do večera o zábavu postaráno :cert:

bobku :-( ja poprve dnes zkusila Frosh Aloe vera a je uzasny, krasne voni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.8.11 20:24

Tak já neekolog :oops: jsem dnes koupila Persil sensitiv :oops: Zatím mi vždy vše vypral…nebo spíš vyžral :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.8.11 20:32
palošek píše:
Tak já neekolog :oops: jsem dnes koupila Persil sensitiv :oops: Zatím mi vždy vše vypral…nebo spíš vyžral :mrgreen:

Já neekolog jsem před týdnem doprala v posledním persilu :)

• Citovat
  • Upravit
5393
13.8.11 14:08

zdar ženy!
tak jsem se vyprsila a konečně nafotila vše, co používám 8-o
32 kalhotkovek :wink:

edit: prvních 5 anav mám tzv. svátečních - jsou skoro nenošené (teď už je neměla tak 2 měsíce), některé prané fakt ani ne 10*. takže je mám vlastně navíc. kdyby je někdo chtěl, ozvěte se

Příspěvek upraven 13.08.11 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.8.11 14:09

tady je to teda sakum-prdum se svrchňákama a s aio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.8.11 14:47
zuzanecka81 píše:
tady je to teda sakum-prdum se svrchňákama a s aio

Za kolik? A třeba i jen jednu,dvě…nebo jen všechny naráz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
13.8.11 16:00

Holciny, muzu se zeptat, co je na kalhotkovych plinkach lepsiho oproti ctvercum? Jedu ted na osminy ctverce a na to pul kalhotky nebo flisky s novoskladem.. Zajimalo by me srovnani.. Prebaluju co hodinu, nemam s tim problem.. V noci necura.. Kakani jeste nebylo, tak cekam, kde az skonci :-) abych mohla porovnat vase zkusenosti a kdyztak nejake kalhotovky koupit.. A ktere krom anav doporucujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
13.8.11 16:02

Zuzi - bombickaaa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.8.11 17:06

xlin, mě třeba motání novoskladu nevzalo, nebavilo mě to. a se zdrhajícím dítětem si to ani nedovedu představit. momentálně mám před každým přebalováním osypky :roll:
plíny 330 kus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí