Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, kdybyste měli někdo zájem, prodám dvě málo používané vázací bambusovo-konopné BI a jednu kalhotkovou plenku BI . Důvod: ušila jsem si svoje a tyhle mi zbytečně zabírají místo ve skříni.
Cena dohodou
![]()
Holky, prosím doporučte kde koupit kalhoty pro polochodící dítě na zimu - takové nějaké, které by nepromokly ani když upadne do břečky sněhu. Já už si nevím rady kde hledat, to jsou všude zateplené rifle nebo mančestráky a to nechci, protože by to pak neoblíkla na prdelku přes plínu. Máte nějaký dobrý tip?
Petko: já si budu malé šít ze softshellu až mi dorazí…pač bych taky asi marně hledala… Malá se nám konečně taky rozpohybovala. Najednou se začala přetáčet, plazit, už si sama sedla …a v nohou je dost pevná, ale musí sama…
Já právě už byla v jednom obchodě a tam to bylo tak hubený ty gatě, že fakt nevím. Byly asi taky softshelové, ale moc hubené.
Tak právě přemýšlím kde sehnat na netu.
A super že už se malá pohybuje
- mě nedávno Bětka překvapila že přišla po dvou z koupelny do obýváku (asi 4m)
- ale někdy je líná jak veš
a nejraději chodí za ruce ![]()
PetkaK píše:
Holky, prosím doporučte kde koupit kalhoty pro polochodící dítě na zimu - takové nějaké, které by nepromokly ani když upadne do břečky sněhu. Já už si nevím rady kde hledat, to jsou všude zateplené rifle nebo mančestráky a to nechci, protože by to pak neoblíkla na prdelku přes plínu. Máte nějaký dobrý tip?
Softshell nebo vyloženě gumovou kombinézu, ale ta je fakt do mizerného počasí. Já děckám softshellové věci šiju sama, protože za ty peníze se mi to kupovat nechce
Nejlepší ceny jsou asi u ženských na MMB, např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?….
Peru poprvé v Ecoveru a teda nestačím se divit, pračka mi pění bokem, vrchem a všude možně, to jsem tam na 5kg dala jen dvě víčka, je to možné že to tak pění? To zase mám do večera o zábavu postaráno ![]()
PetkaK píše:
Peru poprvé v Ecoveru a teda nestačím se divit, pračka mi pění bokem, vrchem a všude možně, to jsem tam na 5kg dala jen dvě víčka, je to možné že to tak pění? To zase mám do večera o zábavu postaráno
bobku
ja poprve dnes zkusila Frosh Aloe vera a je uzasny, krasne voni…
Tak já neekolog
jsem dnes koupila Persil sensitiv
Zatím mi vždy vše vypral…nebo spíš vyžral ![]()
palošek píše:
Tak já neekologjsem dnes koupila Persil sensitiv
Zatím mi vždy vše vypral…nebo spíš vyžral
Já neekolog jsem před týdnem doprala v posledním persilu ![]()
zdar ženy!
tak jsem se vyprsila a konečně nafotila vše, co používám ![]()
32 kalhotkovek ![]()
edit: prvních 5 anav mám tzv. svátečních - jsou skoro nenošené (teď už je neměla tak 2 měsíce), některé prané fakt ani ne 10*. takže je mám vlastně navíc. kdyby je někdo chtěl, ozvěte se
Příspěvek upraven 13.08.11 v 14:11
zuzanecka81 píše:
tady je to teda sakum-prdum se svrchňákama a s aio
Za kolik? A třeba i jen jednu,dvě…nebo jen všechny naráz…
Holciny, muzu se zeptat, co je na kalhotkovych plinkach lepsiho oproti ctvercum? Jedu ted na osminy ctverce a na to pul kalhotky nebo flisky s novoskladem.. Zajimalo by me srovnani.. Prebaluju co hodinu, nemam s tim problem.. V noci necura.. Kakani jeste nebylo, tak cekam, kde az skonci
abych mohla porovnat vase zkusenosti a kdyztak nejake kalhotovky koupit.. A ktere krom anav doporucujete?
xlin, mě třeba motání novoskladu nevzalo, nebavilo mě to. a se zdrhajícím dítětem si to ani nedovedu představit. momentálně mám před každým přebalováním osypky ![]()
plíny 330 kus ![]()