Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo a jeste mam objednanou jednu ANAVY vicevrstvou plinku, to ale nevim, co s tim budu delat
jak se to pouziva? misto ctvercu?
Jo a mate nekdo zkusenosti s ANAVY separackama?? jake jsou? zatim davam celulozove, at je aspon trochu v suchu a je to fakt lepsi…
pastelky jsem používala jen na malý mimino, který málo čůrá. a to ještě s bambusovou vkládačkou. pastelku na noc bych ale nedala nikdy, moc nepobere. jo a časem hodně tvrdnou ![]()
já už na noc nedávám ani anavu a ta mi savostí stačila na noc docela dlouho (asi do 8mi měsíců) teď dávám hnusku či kissy s dvěma dlouhýma vkládačkama.
Já dávám na noc zavazovačku vycpanou tak, jak potřebuju. Momentálně jednou vícevrstvou plus kikko bambusovým čč.
Já na noc Anavyu nebo Alany. I když teď převažují Alany, ale když se mi zdá, že čmuchám čůrání, tak přebalím klidně i Alanu. ![]()
Bruni: Aha, tak možná u nás tréning i zajímavá hračka. Těžko říct, když zahromuju „LEŽ,“, tak teda leží, ale tváří se kysele. ![]()
Zuzko: Mražený točeňák a ty jí to sebereš? Ty jsi teda matka.
![]()
No jo, ale kdyz on vubec necura v noci.. jde mi o rano, kdy kaka a ja nechci mit pokakane flisacky.. nebo myslite, ze je lepsi novosklad nebo ze curat zacne v noci? on necura v noci od narozeni ![]()
Jeste mam jeden dotaz k anavam - AIO jsou stejne strihove jako jednovelikostni?
A co bych teda mela podle vas mit na noc uz ted, at nevyhodim prachy za pastelky a pak budu stejne kupovat neco jineho… vazacku nechci, to si nedovedu predstavit, jsem rada za suchace..
xlin píše:
A co bych teda mela podle vas mit na noc uz ted
Tak jestli nečúrá, tak klidně čč ve fleesákách, ne? ![]()
Bruni - to by nebyl problem, jednom prezil cc v pulkach, ale to ranni kakani pak je problem… nekdy ve 4, nekdy v 6, kazdopadne kazde rano a nechci riskovat pokakane flisaky, vis… proto me napadly pastelky, ze by mohly byt ok, aby chytly kakani…
xlin píše:
Bruni - to by nebyl problem, jednom prezil cc v pulkach, ale to ranni kakani pak je problem… nekdy ve 4, nekdy v 6, kazdopadne kazde rano a nechci riskovat pokakane flisaky, vis… proto me napadly pastelky, ze by mohly byt ok, aby chytly kakani…
No tak novosklad z čč a do toho nějakou vkládačku, to mu taky proteče?
Dávala bych novosklad. Mně třeba šel uvázat hned, měla jsem několik připravených dopředu. Navíc i když dítě pokadí fleecáky, tak se přemáchnou a fleec rychle schne. ![]()
Burni - ja novosklad jeste nedelala
nemam doma snapku, zapomnela jsem si ji v patek koupit a o vikendu neni kde sehnat…
snad zitra ji uz budu mit a novorozenecky si myslim, ze urcite neprotece ![]()
a je objemnejsi ten novorozenak nebo pastelka?
Flyingfrog píše:
Dávala bych novosklad. Mně třeba šel uvázat hned, měla jsem několik připravených dopředu. Navíc i když dítě pokadí fleecáky, tak se přemáchnou a fleec rychle schne.
takze flisaky nemusim hned davat do pracky? budu mit asi dvoje, tak by to mohlo byt ok, snad ![]()
xlin: Já pokaděné namydlila žlučovým mýdlem, přemáchla a usušila. Ono i když hodíš do pračky, tak ta je vyždíme a jsou o to sušší. Ale já to moc neřešila, měla jsem troje. ![]()
Mám fleesáky na sucháč a novosklad mi to krásně podrží i bez snapky.