Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
weruuunka
16.8.11 12:20

Ty bambino mio se mi líbí. :palec: :lol: A kolik by jste doporučili svrchňáků. :think:

• Citovat
  • Upravit
5502
16.8.11 16:12

Já mám čtvery- jedny takové obyč co protíkají-ty mám jen jako poslední záchranu,pak IV dvě velikosti,ale s tím,že je má oboje dobré:-) a jedny tots bots. Jo a vlastně ještě ty bambino mio,ale ty jsou jen na čč nebo vv,ne na kalhotovky. ale když jsem měla jen troje tak to bylo málo-aspoň pro mě. Neprala jsem v ruce,teď už peru i v ruce a hodně větrám…tak by teoreticky stačily ty troje :lol: no napsala jsem pěkný guláš. Každopádně tři,čtyři určitě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.8.11 16:14

Ahoj holky! Dlouho jsem tu nebyla a chci se zeptat, jak to vypada s objednavkou toho bambuckyho masla atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
16.8.11 16:18
Brokianaa píše:
Já mám čtvery- jedny takové obyč co protíkají-ty mám jen jako poslední záchranu,pak IV dvě velikosti,ale s tím,že je má oboje dobré:-) a jedny tots bots. Jo a vlastně ještě ty bambino mio,ale ty jsou jen na čč nebo vv,ne na kalhotovky. ale když jsem měla jen troje tak to bylo málo-aspoň pro mě. Neprala jsem v ruce,teď už peru i v ruce a hodně větrám…tak by teoreticky stačily ty troje :lol: no napsala jsem pěkný guláš. Každopádně tři,čtyři určitě!

Děkuju, :kytka: tak já vezmu 3× bambino mio a 2× flísový od Anavy. :mrgreen: Aještě jsem se chtěla zeptat. 8-) :lol: Malý váží něco okolo 7kg a je dost dlouhej, tak mám vzít asi L a ne M, že jo. :think:

• Citovat
  • Upravit
5502
16.8.11 18:03

Já bych asi nejdřív vzala na zkoušku,ne tolik najednou. Když ti nesednou, budeš muset prodávat…Jinak bambino mio mám L a ty jsou od 9 do 12kg. Nevím, podle mě když vezmeš ty Lka tak zas budou větší a plínka bude plandat. Já bych vzala Mka na zkoušku jestli budou sedět a pak až dokoupila další. jinak Anavy nevím,ty mám jen plínky,ne svrchňáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
16.8.11 18:37

Tak manžel už je zdráv, Klárka si ráno trochu blinkla, přes den už v pohodě, jen občas říkala, že ji bolí bříško… Šla jsem odpoledně koupit něco do večerky, ona, že půjde se mnou. A co se nestalo, že. Ve večerce začla kašlat, tak jsem jí řekla, ať jde raději ven, kdyby chtěla blinkat, ona že ne, že jen kašle, že blinkat nebude. Stejně jsem ji poslala ven. No a asi metr před vchodem (stále uvnitř) večerky vyhodila první dávku, za dveřma na chodník další dvě a pak ještě jednou na trávník 8-o Nikdy bych neřekla, kolik se toho do takového dítěte vejde :lol: Vůbec nevypadala (ani nevypadá), že by jí to jakkoliv vadilo, hnedka zas běhala, jakoby nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.8.11 18:52

No ty děcka jsou šílené…Eda měl skoro 39 teplotu a řechtal se a byl naprosto v pohodě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
16.8.11 20:43

ivuško: Panejo, dítko se nezdá. Hlavně ať jí to brzy přejde.

Peťko: Alžbětce vše nejlepší k prvnímu roku tady na světě a všechno nejlepší i na dále. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.8.11 20:46

jééé, no jo, Betynka má narozky! :pankac: tak vše nejlepší!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
16.8.11 20:51

juuuu hezke narozeninyyyyyy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
16.8.11 23:07
PetkaK píše:
lenholka píše:
me neco uniklo?? proc zuzka prodava kalhotovky?? 8-ojinak u nas prebalovani hruza bes, neco v ruce je absolutne na nic, nejlepsi je to ve stoje…oprava, nejlepe abych ji balila tak aby jeste mohla u toho lezt :zed:
Bude hůř :mrgreen: :-P :mrgreen:

takovýhle věci mi ani neříkejte, přebalování do čehokoli je pro mě noční můrou už tak od pátého měsíce a je to jen čím dál horší, protože už má celkem sílu a normálně se se mnou zmetek pere :cert: řekněte mi někdo, kdy to dítě pochopí, že při přebalování se prostě MUSÍ ležet na zádech.. Už jsem se naučila ho v pohybu obléct do čehokoli, ale oblíknout mu plenu v běhu jsem se fakt ještě za ty tři měsíce nenaučila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.8.11 23:11

Fly, Zuzi, Leni - Alžbětka děkuje :)

• Citovat
  • Upravit
4724
16.8.11 23:58

holky vím že to sem nepatří ale když vy jste takové znalkyně :mrgreen: co mi můžete říct na tohle ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
17.8.11 15:43

Cau holky, tak jsem si dovezla dneska dve anavy na snapku a prijdou mi zatim podle oka fakt super. AIO jsou taky fajn, neprotekly jeste a udrzely i naloz, a to je nemam ani zmensene! Tak bud nahoda, nebo dobry. Zato mi dneska poprve protekly Sweet monkey, kdyz jsem s malym manipulovala, ale moje chyba, mel to malo utazene kolem nozicek.
Tesim se na ty anavy, jestli na tu snapku budou sedet, koupim jich vic. Nikde nejsou zadne patentky, nikde nic netlaci, i vepredu si velikost budu regulovat pritazenim snapkou a ne patentkama to skladat, jen skoda, ze nejsou i kalhotky z bambusu, jsou z biobavlny :-( to me trosku mrzi, ale hlavni je, ze jsou vkladacky bambusove. Snad urzi vse, co potrebujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
17.8.11 15:44

Kazdopadne mela jsem v ruce ty babylucy Bamboo a des bes, teda, matros super, ale nicmene ta guma v zadu v pase!!! no to je jak na prase a ne na dite, pardon, ale to me fakt rozcililo… nechapu, proc to delaji tak tuhe vsechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure