Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já mám čtvery- jedny takové obyč co protíkají-ty mám jen jako poslední záchranu,pak IV dvě velikosti,ale s tím,že je má oboje dobré:-) a jedny tots bots. Jo a vlastně ještě ty bambino mio,ale ty jsou jen na čč nebo vv,ne na kalhotovky. ale když jsem měla jen troje tak to bylo málo-aspoň pro mě. Neprala jsem v ruce,teď už peru i v ruce a hodně větrám…tak by teoreticky stačily ty troje
no napsala jsem pěkný guláš. Každopádně tři,čtyři určitě!
Ahoj holky! Dlouho jsem tu nebyla a chci se zeptat, jak to vypada s objednavkou toho bambuckyho masla atd.?
Brokianaa píše:
Já mám čtvery- jedny takové obyč co protíkají-ty mám jen jako poslední záchranu,pak IV dvě velikosti,ale s tím,že je má oboje dobré:-) a jedny tots bots. Jo a vlastně ještě ty bambino mio,ale ty jsou jen na čč nebo vv,ne na kalhotovky. ale když jsem měla jen troje tak to bylo málo-aspoň pro mě. Neprala jsem v ruce,teď už peru i v ruce a hodně větrám…tak by teoreticky stačily ty trojeno napsala jsem pěkný guláš. Každopádně tři,čtyři určitě!
Děkuju,
tak já vezmu 3× bambino mio a 2× flísový od Anavy.
Aještě jsem se chtěla zeptat.
Malý váží něco okolo 7kg a je dost dlouhej, tak mám vzít asi L a ne M, že jo. ![]()
Já bych asi nejdřív vzala na zkoušku,ne tolik najednou. Když ti nesednou, budeš muset prodávat…Jinak bambino mio mám L a ty jsou od 9 do 12kg. Nevím, podle mě když vezmeš ty Lka tak zas budou větší a plínka bude plandat. Já bych vzala Mka na zkoušku jestli budou sedět a pak až dokoupila další. jinak Anavy nevím,ty mám jen plínky,ne svrchňáky…
Tak manžel už je zdráv, Klárka si ráno trochu blinkla, přes den už v pohodě, jen občas říkala, že ji bolí bříško… Šla jsem odpoledně koupit něco do večerky, ona, že půjde se mnou. A co se nestalo, že. Ve večerce začla kašlat, tak jsem jí řekla, ať jde raději ven, kdyby chtěla blinkat, ona že ne, že jen kašle, že blinkat nebude. Stejně jsem ji poslala ven. No a asi metr před vchodem (stále uvnitř) večerky vyhodila první dávku, za dveřma na chodník další dvě a pak ještě jednou na trávník
Nikdy bych neřekla, kolik se toho do takového dítěte vejde
Vůbec nevypadala (ani nevypadá), že by jí to jakkoliv vadilo, hnedka zas běhala, jakoby nic ![]()
No ty děcka jsou šílené…Eda měl skoro 39 teplotu a řechtal se a byl naprosto v pohodě… ![]()
ivuško: Panejo, dítko se nezdá. Hlavně ať jí to brzy přejde.
Peťko: Alžbětce vše nejlepší k prvnímu roku tady na světě a všechno nejlepší i na dále.
![]()
PetkaK píše:lenholka píše:Bude hůř
me neco uniklo?? proc zuzka prodava kalhotovky??jinak u nas prebalovani hruza bes, neco v ruce je absolutne na nic, nejlepsi je to ve stoje…oprava, nejlepe abych ji balila tak aby jeste mohla u toho lezt
![]()
![]()
takovýhle věci mi ani neříkejte, přebalování do čehokoli je pro mě noční můrou už tak od pátého měsíce a je to jen čím dál horší, protože už má celkem sílu a normálně se se mnou zmetek pere
řekněte mi někdo, kdy to dítě pochopí, že při přebalování se prostě MUSÍ ležet na zádech.. Už jsem se naučila ho v pohybu obléct do čehokoli, ale oblíknout mu plenu v běhu jsem se fakt ještě za ty tři měsíce nenaučila ![]()
holky vím že to sem nepatří ale když vy jste takové znalkyně
co mi můžete říct na tohle ?
Cau holky, tak jsem si dovezla dneska dve anavy na snapku a prijdou mi zatim podle oka fakt super. AIO jsou taky fajn, neprotekly jeste a udrzely i naloz, a to je nemam ani zmensene! Tak bud nahoda, nebo dobry. Zato mi dneska poprve protekly Sweet monkey, kdyz jsem s malym manipulovala, ale moje chyba, mel to malo utazene kolem nozicek.
Tesim se na ty anavy, jestli na tu snapku budou sedet, koupim jich vic. Nikde nejsou zadne patentky, nikde nic netlaci, i vepredu si velikost budu regulovat pritazenim snapkou a ne patentkama to skladat, jen skoda, ze nejsou i kalhotky z bambusu, jsou z biobavlny
to me trosku mrzi, ale hlavni je, ze jsou vkladacky bambusove. Snad urzi vse, co potrebujeme ![]()
Kazdopadne mela jsem v ruce ty babylucy Bamboo a des bes, teda, matros super, ale nicmene ta guma v zadu v pase!!! no to je jak na prase a ne na dite, pardon, ale to me fakt rozcililo… nechapu, proc to delaji tak tuhe vsechno!
Ty bambino mio se mi líbí.
A kolik by jste doporučili svrchňáků.