Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Když já chci koupit pak ty Imse vimse…a jednorázovce jsem se chtěla vyhnout ![]()
macinka85 píše:
Tak kdybych dala PUL?To by účel splnilo,ne
ja nevim, za sebe bych to nedala
tak tesny pul kalhotky urcite nemas ![]()
nemate nekde drogerku? koupit ty papirove plavky? nez koupis normalni..
macinka85 píše:
Když já chci koupit pak ty Imse vimse…a jednorázovce jsem se chtěla vyhnout
aha ![]()
Jinak Viky ma ty Happy Nappy, na ne nedam dopustit ![]()
My měli Imse Vimse ještě před 14 dny a dobrý
a teď má ty Happy a taky dobrý, akorát je má vatažené až pod bradu skoro ![]()
PetkaK píše:
My měli Imse Vimse ještě před 14 dny a dobrýa teď má ty Happy a taky dobrý, akorát je má vatažené až pod bradu skoro
ja mam swim tots a jsou bezvadny! ![]()
No,do kopce do města se mi nechce, stejně už jdu na 10 hodinu,jsem domluvená..Vemu Anavy AIO jen ty svrchní gatě..ty by nemusely tolik nabrat popřípadě mám ještě Itti Bitti,to je taky umělotina…a myslím,že stejně namočím nohy a bude řev…,takže budeme na dece…
No a teď nevím,jaké pak ty plavky koupit
![]()
Já měla pro malého plavky z tesca-takové nohavičkové a vevnitř byly ještě všité jakoby slipy a ty byly potažené něčím jako pulem. Ale malý už kadí bobance a naštěstí se nám ani to nepodařilo…
Ahoj holky jdu pro radu, koukala jsem na ty plínečky do vody a když používáte Happy Nappy tak se tam ještě něco dává, jak se v těch Happy napy udrží hovínko? Prostě to neproklouzne ven, asi že?
Tak plavky jsou jen proto aby zadrželi kakání - čůrání teče i z těch papírových (vyzkoušeno v chorvatsku).
AIO ti asi hodně nasákne tou vodou.
Nemáš někde po cestě nějaký shop s dětským oblečením? Případně i v tescu mají plavky.