Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Malá taky zatím v bazénu nekadila, takže nevím. Imse Vimse by to udrželi ty měla na těstno, Happy má ještě větší, ale taky by to udrželi (teda pokud by zrovna neměla průjem), postupně do nich dorůstá.
Měla jsem jedny, teď mám druhé a ty první mám v tašce v záloze kdyby náhodou, protože malá dřív kadila jednou denně ráno ale teď se.e jak pominutá furt.
Mirii píše:
Ha,koukam ze nakukuji ve spravnou dobu
Byla jsem na dovolene a na netu jsme travila minimum casu a kdyz uz tak na uzavrene diskuzi
A kde jste byli?
Mirii píše:
Petko v CR
Aha, já myslela že jste vyrazili někam jinam
a už jste doma?
my máme taky tyhle happy nappy a jsou úúúúžasnéééééé!!!!
krásně sedí, těsní a dobře se s nima manipujuje
PetkaK píše:Mirii píše:Aha, já myslela že jste vyrazili někam jinam
Petko v CRa už jste doma?
Ano,uz jsme zpet „doma“, nase dovolene jsou vicemene porad v CR, kde taky jinde kdyz my sami zijeme v jedne z nejluxusnejsich dovolenkovych lokalit ![]()
Ale ja uz bych to rada zatrhla,pac bych taky rada misto CR navstivila Skotsko,Francii a vsechny okolni staty
coz nevim jak asi vysvetlime pribuznym,ze misto za nema pojedeme radeji jinam ![]()
Ahoj, ja obcas nakouknu
Ale ted jsme byla od zacatku prazdnin skoro furt pryc.
Alzbetce vsechno nejlepsi! ![]()
Holky, nevite kdo tu pred prazdninama delal tu objednavku bambuckyho masla? Uspesne jsem to vytesnila ![]()
asha píše:
Ahoj, ja obcas nakouknuAle ted jsme byla od zacatku prazdnin skoro furt pryc.
Alzbetce vsechno nejlepsi!
Holky, nevite kdo tu pred prazdninama delal tu objednavku bambuckyho masla? Uspesne jsem to vytesnila
Asho, asi ja… ale ja uz ho mam pryc, ptala jsem se tu, kdo se ozval, tomu jsem ho poslala.
EDIT: krome pro Carey to tu mam zabalena na stole a nejsem s nim schopna dojit na postu
![]()
Anielkha píše:asha píše:
Holky, nevite kdo tu pred prazdninama delal tu objednavku bambuckyho masla? Uspesne jsem to vytesnilaAsho, asi ja… ale ja uz ho mam pryc, ptala jsem se tu, kdo se ozval, tomu jsem ho poslala.
EDIT: krome pro Carey to tu mam zabalena na stole a nejsem s nim schopna dojit na postu![]()
No ta objednavka se delala snad kveten-cerven a zacatkem cervence to melo byt… Ja se hlasila a pak uz jen cekala, to mi ani nerikej, ja na to cekam jak na smilovani!
Anielkha píše:asha píše:
Holky, nevite kdo tu pred prazdninama delal tu objednavku bambuckyho masla? Uspesne jsem to vytesnilaAsho, asi ja… ale ja uz ho mam pryc, ptala jsem se tu, kdo se ozval, tomu jsem ho poslala.
EDIT: krome pro Carey to tu mam zabalena na stole a nejsem s nim schopna dojit na postu![]()
ANi, ja chci dojet do prahy, hned jak prijde gesslein
pujdeme do Zoo
co rikas?
careynka píše:Anielkha píše:ANi, ja chci dojet do prahy, hned jak prijde gessleinasha píše:
pujdeme do Zoo
co rikas?
jasne, pujdeme
![]()
asha píše:Anielkha píše:No ta objednavka se delala snad kveten-cerven a zacatkem cervence to melo byt… Ja se hlasila a pak uz jen cekala, to mi ani nerikej, ja na to cekam jak na smilovani!asha píše:
Asho, cekala jsem tyden, pak jsem to dala tem, kdo mi napsal do posty, ale ani ja si nebyla jista, kdo vsechno mi tu rikal.. prislo to pred mesicem.
Anielkha píše:asha píše:Asho, cekala jsem tyden, pak jsem to dala tem, kdo mi napsal do posty, ale ani ja si nebyla jista, kdo vsechno mi tu rikal.. prislo to pred mesicem.Anielkha píše:No ta objednavka se delala snad kveten-cerven a zacatkem cervence to melo byt… Ja se hlasila a pak uz jen cekala, to mi ani nerikej, ja na to cekam jak na smilovani!asha píše:
No ale ktery tyden jsi cekala? Ja fakt netusila, kdy ti to prislo, cekala jsem na SZ, o prazdninach na netu moc nejsem
Tady jsme se domlouvaly, od ty doby furt cekam a ono niiiic… https://www.emimino.cz/…kovani/2250/
Chjo no, to se neda nic delat
asha píše:Anielkha píše:No ale ktery tyden jsi cekala? Ja fakt netusila, kdy ti to prislo, cekala jsem na SZ, o prazdninach na netu moc nejsemasha píše:Asho, cekala jsem tyden, pak jsem to dala tem, kdo mi napsal do posty, ale ani ja si nebyla jista, kdo vsechno mi tu rikal.. prislo to pred mesicem.Anielkha píše:No ta objednavka se delala snad kveten-cerven a zacatkem cervence to melo byt… Ja se hlasila a pak uz jen cekala, to mi ani nerikej, ja na to cekam jak na smilovani!asha píše:
Tady jsme se domlouvaly, od ty doby furt cekam a ono niiiic… https://www.emimino.cz/…kovani/2250/
Chjo no, to se neda nic delat
ono se to asi ztratilo v tech prispevcich, ja jsem to pak taky hledala a uz to nenasla
tak chces to moje?
nehodu jsme nemeli, ale dle mne to proste nema kudy…
ano, staci nam jedny.