Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:careynka píše:No já se obávám, že to nešlo z tukových zásob, ale pouze z obsahu zažívacího traktuivuska.h píše:nechces hodit grcku i na me? Taky potrebuju zhubnout
Tak se hlásím zpět mezi živými. Jak jsem psala tuším ve středu, že mi Klárka vrhla ve večerce… Tak druhý den po obědě si tak vklidu ležíme na gauči, Klárka se dívá na pohádku a Ondra leží na mě, byl nějaký nezvykle přítulný, to mi mělo být podezřeléNajednou si sedl a zcela bez varování vyhodil asi 4 šílené dávky
Já jsem vůbec nezvládla reagovat, zrovna jak na potvoru jsem prala potah gauče a byla přes něj přehozená vlněná deka, co dostal manžel před měsícem k narozkám
Většinu jsem ale stejně měla na sobě já
Tak jsme šli do sprchy, Ondra ve výborné náladě… Pak teda několik hodin neudržel ani vodu, sice furt chtěl pít, ale během pár minut to z něj zas vyletělo. Ale pak už dobré. Sotva dorazil manžel z práce, tak to přišlo i na mě, já jsem to teda narozdíl od dětí stihla na správné místo
Dneska už se jen lehce motám, přecejen jsem o 3 kg lehčí a zatím jsem asi ještě nedohnala ztrátu tekutin.
Teď ani nevypadám těhotně, jak mi to břicho splasklo
ono se to zase vrati, ja zase vypadam tehotne porad jeste
![]()
teda ivusko, to je drsný! tak hlavně, že už je líp ![]()
mirii, dala jsem do své galerky detailovku té fialkové, tak se jukni ![]()
Zuzi - gratuluju ke svatbě ![]()
Ivuško - teda to jsou zážitky
- kdyby na mě vrhlo dítě, tak vrhnu hned vedle
- já už teď mám problém některé blitky od malé vyčistit protože mě to natahuje ![]()
Brokianaa píše:
Holky, znáte aio baby bee hinds nebo tak nějak? Jaké jsou?
Hodně objemné, ale dobré. Dlouho schnou, protože mikrovláknová vkládačka je napevno přišitá. Dají se díky šířce a objemu hodně dovycpat, dávala jsem je Klárce na noc, než se odplenkovala, docpávala jsem 1× bambusovou vv vel. M, vešla se tam v pohodě (plínka samotná vel. L). Není to moc pro dítě na chození nebo tak, obléct přes to nějaké štíhlejší oblečení by bylo asi nemožné
Ale jako noční plínka dobré.
PetkaK píše:
Zuzi - gratuluju ke svatběIvuško - teda to jsou zážitky
- já už teď mám problém některé blitky od malé vyčistit protože mě to natahuje
No mě v tu chvíli ještě blbě nebylo, tak jsem to zvládla. Navíc jsem byla tak v šoku, že mě ani nenapadlo, že by to mělo být nechutné, opravdu neskutečné, kolik se do tak malého děcka vejde ![]()
ivuska.h píše:PetkaK píše:No mě v tu chvíli ještě blbě nebylo, tak jsem to zvládla. Navíc jsem byla tak v šoku, že mě ani nenapadlo, že by to mělo být nechutné, opravdu neskutečné, kolik se do tak malého děcka vejde
no a co to bylo? jen chvilkova nevolnost?
careynka píše:ivuska.h píše:no a co to bylo? jen chvilkova nevolnost?PetkaK píše:No mě v tu chvíli ještě blbě nebylo, tak jsem to zvládla. Navíc jsem byla tak v šoku, že mě ani nenapadlo, že by to mělo být nechutné, opravdu neskutečné, kolik se do tak malého děcka vejde
Nějaká viróza, manžel začal v neděli, ve středu Klárka a ve čtvrtek já s Ondrou.
zuzanecka81 píše:
teda ivusko, to je drsný! tak hlavně, že už je lípmirii, dala jsem do své galerky detailovku té fialkové, tak se jukni
Ta je krasna…a koukam ze ji tam mas 3 ![]()
Ivus Deniska ted mela take blici prihodu, zvracela primo u vecere a ja jen valila oci kolik toho v ni bylo, vecer pak na gauci poblila jeste me a ukoncila to poblitim Romana
pak uz blila chytre do nocniku
z nas to teda nastesti nechytl nikdo, to by me asi kleplo…
ivuš: To jste si teda užili.
Snad už je to pryč.
Jo a ta objednávka na další bambucké máslo a spol bude až někdy kolem Velikonoc příštího roku. Ta paní to vozí z Německá a dá se vybrat věcí z cca 50 položek.
Holky,vím že se furt na něco ptám ale potřebovala bych poradit jaké jsou: AIO Mommy´s touch, Thirsties svrchňáky a jestli máte někdo zkušenost s HD svrchňáky-jestli ta velikost do 10kg nemůže být i na větší dítě…někde jsem četla,že někomu je až do odplenkování…Děkuji moc:-)
Brokianaa píše:
Holky,vím že se furt na něco ptám ale potřebovala bych poradit jaké jsou: AIO Mommy´s touch, Thirsties svrchňáky a jestli máte někdo zkušenost s HD svrchňáky-jestli ta velikost do 10kg nemůže být i na větší dítě…někde jsem četla,že někomu je až do odplenkování…Děkuji moc:-)
MT mam kravickovy a mam je moc rada, jsou dost velky a hodne vycpany a nikde nerezou, thirsties mam taky a ty jsou taky fajne, jen uz musim koupit vetsi
maji kridylka mezi nohama a opravdu drzi a jsou mekkounky a HD nevim ![]()
Ahoj, potřebuju poradit.
Chci zkusit používat na malého ty moderní látkovky. Nějaké mám nakoupené. Teď mi nejde do hlavy, kalhotky jsou froté a do nich je froté vkládačka… Jako to neproteče? Přijde mi to divné… Dává se do kalhotek i obyčejná čtvrcovka? A v jakém pořadí, vkládačka na čtvercovku či obrácceně?