Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
21.8.11 14:49
ivuska.h píše:
rosslyn píše:
hm, takže máš limitku :mrgreen: :palec: Já myslela, že to jsou jenom šátky a ony i plíny :pankac:
No ony všechny ty Hilco potisky za 399 Kč jsou limitky, protože Hilco vydává nové kolekce látek každý rok a většinou se neopakuje, max. občas vzor, ale barva ne. A některých potisků jsem navíc měla hodně málo, takže to byly takové super limitky. Nové Hilco budu mít do 14 dnů, je tam spousta velmi zajímavých vzorů :wink:

si snad kvuli plinam budu muset poridit dalsi dite :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
21.8.11 21:57
lenholka píše:
zuzko to je nejaky invierno ne nebo neco takovyho…tak si predstavte ze jsem vytahla po stehovani nacatou impregnaci od ulricha a je uplne ztuhla, ma konzistenci jako drozdi, no nechapu a nutne potrebuju nalozit vlnaky tak to jsem zvedava jak to dopadne, nechce se mi kupovat dalsi babylovky tak to bude zajimavy :roll:

Ja to sem psala,ze jsem koupila novou impregnaci a ze byla tak tuha,ze nesla ani z lahve vykydat!Reklamovala jsem ji v MAMAJA osobne a bylo prodavackou zjisteno,ze to pry je ‚novy zpusob tvorby lanolinu a ted to tak bude u vsech Ulrichu‘.
Tak jsem si rekla:‚No potes‘ a od te doby kupuju lanolin zasadne v lekarne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.8.11 10:39

Farska a to si mas z te lahve jako vytrepat,nebo jak? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl.FARSKA
22.8.11 11:28

TAKY NEVIM

Mirii píše:
Farska a to si mas z te lahve jako vytrepat,nebo jak? :mrgreen:

No,to se podivovala i prodavacka.Fakt nevim,co to u Ulrichu vymysleli za ¨zlepsovak' :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19494
22.8.11 13:00
neprihl.FARSKA píše:
Mirii píše:
Farska a to si mas z te lahve jako vytrepat,nebo jak? :mrgreen:
No,to se podivovala i prodavacka.Fakt nevim,co to u Ulrichu vymysleli za ¨zlepsovak' :nevim: :nevim: :nevim:

vsakt to rozrizni a vyndej lzickou ne? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.8.11 17:37

Farska : no tak to je peknej blabol :lol: ptz ta lahev byla otvirana jeste pred stehovanim a byla naprosto v poradku, tekutej obsah a ted po prestehovani jsem na to cumela jak jelen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.8.11 18:28

Holky dotaz: Plánuju po táborech hodit do pračky vlňáky, dostaly zabrat a jsou dost špinavý. Jaký prací prostředek? Můžu k nim přidat jemné prádlo (třeba taková umělotina co se má prát na 30…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
22.8.11 20:01
pomeranca píše:
Holky dotaz: Plánuju po táborech hodit do pračky vlňáky, dostaly zabrat a jsou dost špinavý. Jaký prací prostředek? Můžu k nim přidat jemné prádlo (třeba taková umělotina co se má prát na 30…?

Házímk nim nějaké jemné prádlo, něbo nějaké manželovo cyklo oblečení. Nechce se mi nehcat jet pračku skoro prázdnou. Dávám prostředek na vlnu z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
22.8.11 22:54

Mám nějaké plenky na prodej. KDyž tak se koukněte , na ceně se můžeme dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.8.11 23:05
Achdarek píše:
pomeranca píše:
Holky dotaz: Plánuju po táborech hodit do pračky vlňáky, dostaly zabrat a jsou dost špinavý. Jaký prací prostředek? Můžu k nim přidat jemné prádlo (třeba taková umělotina co se má prát na 30…?
Házímk nim nějaké jemné prádlo, něbo nějaké manželovo cyklo oblečení. Nechce se mi nehcat jet pračku skoro prázdnou. Dávám prostředek na vlnu z DM.

Dík, vyzkouším to, až budu mít cestu do dm a koupím prostředek. (kdyzi jsem něco bezejmenného koupila a od té doby co peru ve slizu mi to strašně smrdí :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 10:30

Ahoj holky, chtela bych vas nekterou poprosit. Je tu uzivatelka Lesí co má brutalne drazdivou a uplakanou holcicku. Koupila si satek, 5m, nevim ktery, ale nevi si s nim rady a druhy den uz ho chce prodat. Mohla byste ji nektera napsat a pomoct ji s tim? Je trochu uz zoufala z maly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.8.11 10:39

Car rekni ji at zalozi diskuzi a hod sem odkaz :wink: ja to hodim mezi holky nosnice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.8.11 11:47

Holky, tak ještě jeden asi pro vás stupidní dotaz. Mám tedy tu froté plenku (kalhotky), do toho dám tu vložku a mám tam dát i čtvercovou plenku? Já nevím, nějak to furt nemůžu pochopit. A přes tyto froté kalhotky mám dát buď tedy vlňáčky nebo takové ty kalhotky s tou pogumovanou stranou? Chápu to správně? :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 11:50
Mirii píše:
Car rekni ji at zalozi diskuzi a hod sem odkaz :wink: ja to hodim mezi holky nosnice :wink:

ja myslim ze nema moc cas sedet u diskuze, mala ji 16 hodin denne breci, vzdy jen prileti a odepise na zpravu. Je mi ji lito, musi to byt na palici. Vim co bylo s Vojtou a to proti ni byl slabej odvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.8.11 12:14
careynka píše:
Koupila si satek, 5m, nevim ktery, ale nevi si s nim rady a druhy den uz ho chce prodat.

Koupí šátku se dítě neuklidní. Je potřeba se ho naučit vázat, to si snad nemyslela, že se uváže samo, ne? :nevim:

Doporučuji videa na Youtube od uživatelky vonzi1, podle toho jsem se učila vázat skoro všechno :palec:
Jak to má staré tu holčičku? Jestli je to ještě hodně malé, jsou dobré kolíbky, ale to jen za předpokladu, že má zdravé kyčle! Někdo kolíbky neváže vůbec a jde rovnou na vertikál. Například kříž s kapsou uvnitř.
Vázání se trochu liší s pevným a s elastickým šátkem.
Jinak obecně, když dítě není zvyklé, tak málokdy zafunguje, aby ho navázala a sedla třeba k PC. Já to nemůžu dělat ani teď. Je potřeba chodit, mně se osvědčilo nejlépe vyrazit kolem baráku. V šátku mi tak velmi často usne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí