Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brokianaa píše:
Teeeeda…tak mi i Anavy proteče na první čůrání…Tak nevím…myslíte, že ještě není dost sepraná? Prala jsem ji zatím asi tak cca 7×
a jaka anavy? A mas tam obe dve skladacky a dobre poskladany?
Mám jednovelikostní na patentky. Tu malou vkládačku dávám doprostřed a velkou skládám na kluka.
Ahoj, hledám radu, kde se dá, přišel mi stroj, nikdy jsem nešila…
Hm, tak už mám navinutou tu spodní niť a v tom zásobníčku, ale nemůžu tam dát tu horní nit, protože ty kroky mi nejdou, konkrétně krok tři u Janome - je tam nakresleno, ž emám jet s nití nahoru, otočit se tam a jet dolu k jehle..ale tam není o co se otočit, za co to záháknout. Logicky, když pojedu nahoru a dolu, tak mi tam ta niť vypadne..ach jo
A to jsem si myslela, že stihnu našít aspoň poutka na ručníky…
rosslyn píše:
Ahoj, hledám radu, kde se dá, přišel mi stroj, nikdy jsem nešila…Hm, tak už mám navinutou tu spodní niť a v tom zásobníčku, ale nemůžu tam dát tu horní nit, protože ty kroky mi nejdou, konkrétně krok tři u Janome - je tam nakresleno, ž emám jet s nití nahoru, otočit se tam a jet dolu k jehle..ale tam není o co se otočit, za co to záháknout. Logicky, když pojedu nahoru a dolu, tak mi tam ta niť vypadne..ach jo
A to jsem si myslela, že stihnu našít aspoň poutka na ručníky…
Ahoj, pisu ti v Sicim klubu ![]()
pomeranca píše:Manžel včera nabalil syna do anavky na noc a nedal mu vlňáky. No ale udržela to
Ono taky záleží jak moc dítko v noci čúrá. My ji máme někdy mokrou jen v krit.zoně, jindy durch ![]()
Flyingfrog píše:Jo a to moje dítě má nějakou agresivní moč. Dneska neměla ani moc načůráno v anavě a smrad z ní táhnul na sto honů, plus mi zůstávají hrozné fleky na čtvercích.
Když málo pije, málo čůrá, moč je zahuštěná a zapáchá…jedna z možností ![]()
asha píše:
Holky neeeJen jsme tokonecne rozstipli, ze do toho jdem. Ale asi jen do listopadu, pak uz to odpiskam. Tak jen doufam, ze se mi podari nahodit cyklus, mam pocit, ze porad jeste nefunguju.
Obdivuji odvahu
a přeji hodně štěstí. ![]()
Mne tak anavu procura na jedno pocurani…na noc ji mam durch,takze bez vlnaku by neprosla
Ale me dite necura po trochach,ale po poradnych davlach naraz ![]()
Moje dítě je nevyzpytatelné, pokaždé je to jinak. A to se vším. Množství čůrání najednou, počet bobanů za den a dokonce i spaní, o kterém jsem si myslela, že už je to jakž takž pravidelné. Včera odmítl usnout po obědě, dneska ráno se probudil asi o půl sedmé, v sedum už zase spal a to až do 11 ![]()
Mirii píše:
Ale me dite necura po trochach,ale po poradnych davlach naraz
To myslíš to menší dítě?
Moje je jak koroptev, čúrá furt ![]()
A budu muset doplnit výbavu, z něčeho mi vyrostla, něco přestává fungovat (sucháče) a hlavně jak je teď přes den bez svrchňáků, tak se sucháče naučila rozepínat
Ale zajímavé je, že jen když je počúraná. Má mokro, rozepne plínu a vyleze z ní ![]()
Brunifid píše:Mirii píše:To myslíš to menší dítě?
Ale me dite necura po trochach,ale po poradnych davlach naraz
Moje je jak koroptev, čúrá furt
A budu muset doplnit výbavu, z něčeho mi vyrostla, něco přestává fungovat (sucháče) a hlavně jak je teď přes den bez svrchňáků, tak se sucháče naučila rozepínatAle zajímavé je, že jen když je počúraná. Má mokro, rozepne plínu a vyleze z ní
takže se budou nakupovat další anavy
?
pomeranca píše:
takže se budou nakupovat další anavy?
Ještě nevím co. Anavy mám slovy dva kusy, z toho jedné blbě držej patentky
Mám chuť zkusit něco jiného, ještě nevím, jak to provedu. Ono za chvíli se ochladí, budu dávat svrchňáky a na to bodýčko a vyřeší se to samo, aspoň ušetřím ![]()
Brunifid píše:pomeranca píše:Ještě nevím co. Anavy mám slovy dva kusy, z toho jedné blbě držej patentky
takže se budou nakupovat další anavy?
Mám chuť zkusit něco jiného, ještě nevím, jak to provedu. Ono za chvíli se ochladí, budu dávat svrchňáky a na to bodýčko a vyřeší se to samo, aspoň ušetřím
téda šetřit na dítěti, ty jsi ale krkavčí matka ![]()
Jsem poslední dobou koupila dva hadry na nošení, se Ti to žvaní, když kupuješ JENOM plíny ![]()
moje dite odpoledne cura zrejme gejzir bo co ptz to kolikrat sundavam nadojenou plinu co 20minut…
a co se mi stalo ted minuly tyden… hodila jsem ji prefold do flisaku a koukam na ni proc si kouka na nozicku… no stala a po noze ji tekl curek na koberec a pod nozickou louzicka ![]()
tkz to jaksi po prefoldu jenom steklo… celkove me prefoldy zklamaly, tlusty to je a skoro nic te nevezme…
akorat ted se mi stava i u anav ze ma prodojeny kraje a stred je mokrej jenom zevnitr
nevim co delam blbe
Příspěvek upraven 24.08.11 v 14:06