Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
24.8.11 14:05
Mirii píše:
Mne tak anavu procura na jedno pocurani…na noc ji mam durch,takze bez vlnaku by neprosla :mrgreen: Ale me dite necura po trochach,ale po poradnych davlach naraz :mrgreen:

No to to moje většinou taky:-( Takže budu mít asi i sebelepší plínu na jedno čůrnutí…ach jo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.8.11 14:53

Holky, a vy mate ty anavy jednovelikostni na patentky, ze? ony maji totiz vnitrek z veluru, ze? mi prijde ta na snapku fakt dobra, protoze je z bavlneneho frote a jen vkladacky jsou z jedne strany frote a z druhe velur. Do toho frote se mi zda, ze to fakt vsakuje hodne dobre… nevim… po veluru to spis tece… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.8.11 19:05

Já myslela,že vnitřek je froté,ne velur…Nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
24.8.11 19:50

ivuško: To nevím, zda by bylo na reklamaci. :-( Asi počkám na další vlňáčky.

Nebo existují jiné kalhotkové vlňáky, do kterých dám čtverce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.8.11 19:56
Flyingfrog píše:
Nebo existují jiné kalhotkové vlňáky, do kterých dám čtverce?

Já bych řekla že existují. Ač už máme téměř odplenkováno (čč a BBH vlňáčky dávám jen na noc pro jistotu) a zatím jsem s nimi fakt spokojená. KOupila jsem je nedávno a fakt jsou dobrý. Jsou sice na sucháče, ale ty jsou dobře vyřešeny a nezachytávají se.
Jsou to tady ty http://www.branakdetem.cz/…beehinds.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
24.8.11 20:07

Katy: Vida, vypadají dobře. Sice bych přes ně okamžitě něco musela dát, sucháče se rozepínají, ale zkusit bych je mohla. Díky.

Broki: Jsem zapomněla odpovědět. Mě nenapadlo zeptat se doktorky, proč moč dítěte dělá takové agresivní skvrny. :-) Mě teď tak napadá, že to možná začlo s příkrmy, dřív jsem fleky nemívala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.8.11 20:17

fly, ty bbh mám nově taky! a nela sucháče taky suchá, ale tyhle jdou hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
24.8.11 20:44
Brokianaa píše:
Já myslela,že vnitřek je froté,ne velur…Nevím :nevim:

V kalhotkových je vevnitř velur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.8.11 20:55

Malá čúrá jak amina, pije jak velký člověk - dneska vypila 900ml džusu, čaje, vody plus 2× UM po 250ml a jednorázovky na dovolené nestíhají :/ - je to hrůza, nejen že smrdí jak tchoř, navíc jí to každou chvilku proteče, dnes jsem musela oprat gaťata, páč už všechny čisté došli. Grrr. Už se těším na látku :dance: :dance: A to nemluvím o tom, že má pipku červenou jak orangután v ZOO kterého jsme dnes viděli :)

Příspěvek upraven 24.08.11 v 20:57

• Citovat
  • Upravit
5393
24.8.11 20:55

dámy a pánové! mám konečně dofoceno vše do plínové galerky! tož se pokochejte, já už se kochám :wink:
 http://zuzanecka81.rajce.idnes.cz/Galerie_plin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.8.11 21:02
zuzanecka81 píše:
fly, ty bbh mám nově taky! a nela sucháče taky suchá, ale tyhle jdou hůř :mrgreen:

A jak jsi s nimi spokojená? Mě se fakt líbí, se sucháču jsem měla strach, né že by si je ELi sundávala, ale používám dost merino hedvábí oblečení teď přes léto a měla jsem strach, že sucháče se budou zachytávat, ale teda zatím se nechytly ještě ani jednou. A dle mě to jsou fakt dobré držáky, včera na noc jen kikko čč bambus a v pohodě, ani neprovlhy. Eli teda se počůrá v noci minimálně, obvykle je ráno fakt suchá, ale když už se stane, tak ty BBH to opravdu udrží i s jednou čč bambus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.8.11 21:03

jo a jinak dneska na setkání mamin s miminama všechny hnuskařky obdivovaly naše čokoládové anavy :pankac: neluše byla za krasavicu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.8.11 21:03
zuzanecka81 píše:
dámy a pánové! mám konečně dofoceno vše do plínové galerky! tož se pokochejte, já už se kochám :wink:

A koukám, že BBH máš stejnou barvu, jakou vel. máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.8.11 21:05
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:

Lka, pročpak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.8.11 21:07
zuzanecka81 píše:
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
Lka, pročpak?

Ty jo rovnou Lka??? 8-o Eli má dva roky a má vel. M. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky