Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
25.8.11 18:15

Tak ne, mela jsem za neco malo pres 300,–, ale jen proto, ze jsem tam chtela mit pejska, Benovi by to bylo srdecne jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.11 18:45

Do tří stovek se dá vejít. Třeba na Fleru od Lúca  :wink:

• Citovat
  • Upravit
4509
25.8.11 19:32

asho ja myslela ze se capacky na chozeni nedoporucuji?? nebo jsou tyhle v necem jiny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.8.11 19:32
Brunifid píše:
Do tří stovek se dá vejít. Třeba na Fleru od Lúca :wink:

bruni ja si na tu tvoji fotku nemuzu zvyknout :-) to chvili koukam jakoze je tu nekdo novej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.8.11 19:41

Fly ono těžko radit které vzít, já brala vel. M, protože ELi je dlouhá a na svou výšku bych řekla, že je i hubená, při cca 93cm má necelých 12kg, tak že jsem si říkala, že M by měly stačit, navíc jsem je chtěla jen na jednu kikko čč na rovno, to jsem měla strach, že kdybych koupila vel. L, tak že by jí tu čč až tak dobře nedržely. :nevim: Ale fakt těžko radit, nevím jak velý rozdíl je mezi M a L. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.8.11 19:52
lenholka píše:
asho ja myslela ze se capacky na chozeni nedoporucuji?? nebo jsou tyhle v necem jiny??

No takovy ty latkovy nebo ruzny nechodici boticky na chozeni urcite nejsou. Tohle je neco jinyho. Neklouze to, dite si zpevnuje vazy a svaly… ja teda jsem zaujata proti kotnickovym botam pro zdravy dite. Ale Mates je samo taky mel, Tyna k tomu teda mela aspon ten duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.8.11 20:00

fly, jde o to, na co ty vlňáky chceš. já je dávám jen na kalhotkovky, tak mi je fuk, že jsou kapánek větší :wink: a díky za pochvalu :kytka:

asho, já zatím ještě nekoupila ani capáčky. :nevim: teď je chci koupit kvůli veselce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.8.11 20:13

my jsme maly minuly tyden koupili prvni botky ale dostat ji do nich nelze, nesnasi je tak ji nenutim, az zacne vic behat tak to budu resit a asi spis tema capackama, na ven uvidime, treba ji jeste budou stacit ty co jsme koupily :lol: no asi ziju ve snu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.8.11 20:15

Když mně ty capáčky přijdou prostě jak boty a já doma uzavřené boty taky nenosím. :nevim: Přijde mi, že se pak musí pařit nožička a zase tak často si nestoupá. :nevim: Mám pocit, že ponožka je taková lehká, kdežto ty capáčky ve mně vzbuzují pocit bot.

Zuzko: No jak na čtverce, tak na kalhotkovky. Asi vezmu L. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.8.11 20:18

Jinak capáče má, ale Kikko látkové a používám je pouze na ven, aby vypadala jakože skutečně jde ven. :-) Teda ale pokud je vedro, je v ponožkách, páč ty capáče jsou uzavřené.

edit:
Vidím, že lanolinují. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.8.11 20:30
Flyingfrog píše:
Když mně ty capáčky přijdou prostě jak boty a já doma uzavřené boty taky nenosím. :nevim: Přijde mi, že se pak musí pařit nožička a zase tak často si nestoupá. :nevim: Mám pocit, že ponožka je taková lehká, kdežto ty capáčky ve mně vzbuzují pocit bot.Zuzko: No jak na čtverce, tak na kalhotkovky. Asi vezmu L. :-)

vem Lka a začni Steluši pořádně futrovat :mrgreen:

my vycházkovou polobotku nemáme. jen fuseklujem 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.8.11 20:38

Zuzko: Už jsem vzala L. Jo a futrovat… Madam mě poslední dva dny totálně šokovala. Ke snídani celý jogurt, oběd taky celý, dneska jsem si ho zvážila a 170g, to je rekord. :palec:

Když ta moje některé ty fusekle už nemá zrovna výstavní a když foukalo, tak se mi ta noha zdála taková uzavřená pěkně v capákách. :-) Takovéhle capáky má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.8.11 20:43
Flyingfrog píše:
Zuzko: Už jsem vzala L. Jo a futrovat… Madam mě poslední dva dny totálně šokovala. Ke snídani celý jogurt, oběd taky celý, dneska jsem si ho zvážila a 170g, to je rekord. :palec:Když ta moje některé ty fusekle už nemá zrovna výstavní a když foukalo, tak se mi ta noha zdála taková uzavřená pěkně v capákách. :-) Takovéhle capáky má.

ty brďo! ta se slušně rozež… :mrgreen: zááávidím! já porát doufám, že bezmléčná dieta zafunguje a začne jí víc chutnat :nevim:
botky pěkné! a ty vlasy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.8.11 20:46

jo a dneska mi dorazila sedajda be safe izi comfort cosi :mrgreen: tak jsem zvědavá, co tomu bude panenka říkat. páč ve vajcu už neskutečně trojčí.
jo a taky jsem jí dneska poprvé dala do nákupního košíku do prostoru pro sedící děti :mrgreen: jsem málem obulela, že už fakt nemáme mimino 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.8.11 20:53

No jo, vlasů má hodně. :-)

A jaký máte potah? Ti naši známí mají červenočerný a teda jako to bych brala bonus pro tu autosedačku. Odkud jsi objednávala?

U nás to ještě nehrozí. Musím se zeptat doktorky na to sezení, protože mně přijde, že nesedí, spousta lidí říká, že už mi tak jak sedí sedí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure