Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
24.8.11 22:32
lisacek píše:
Dobrý večer, poradila byste mi některá jaké kalhotkové plenky jsou ideální pro 12+kg chlapečka?
Mám dobrou zkušenost s Popolini bioflísáčky, plenky od Kikko mě zklamaly, vůbec nám nesedí, jsou moc malé a to jsem objednala největší velikost L.
Jsou Anavy taky tak malé? - mám je objednané (vrtulníky), tak jsem zvědavá, jestli budou sedět :think:

No nevím, sestřina malá je má taktak. My mme teprv 9 kg, tak za nás dobrý. Chce to opravdu vyzkoušet. Každému dítku sedí něco trošku jiného. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
24.8.11 22:35
lisacek píše:
Dobrý večer, poradila byste mi některá jaké kalhotkové plenky jsou ideální pro 12+kg chlapečka?
Mám dobrou zkušenost s Popolini bioflísáčky, plenky od Kikko mě zklamaly, vůbec nám nesedí, jsou moc malé a to jsem objednala největší velikost L.
Jsou Anavy taky tak malé? - mám je objednané (vrtulníky), tak jsem zvědavá, jestli budou sedět :think:

Při jaké výšce těch 12 kg má? Záleží dost na proporcích, jen takto podle váhy se to nedá úplně říct. Ondra těch 12 kg má taky (spíš už teď 13) a jsou mu v pohodě, měří 86 cm, není nějak extra macatý ve stehnech, spíš má mohutný hrudník a velkou hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
24.8.11 22:41
ivuska.h píše:
lisacek píše:
Při jaké výšce těch 12 kg má? Záleží dost na proporcích, jen takto podle váhy se to nedá úplně říct. Ondra těch 12 kg má taky (spíš už teď 13) a jsou mu v pohodě, měří 86 cm, není nějak extra macatý ve stehnech, spíš má mohutný hrudník a velkou hlavu :lol:

Mirďa je taky dlouhý, taky má cca. 86cm na délku a mohutný hrudník, nožičky bych řekla normální, žádné bochánky. No a váha je tak 12kg
Tak nám snad taky padnou, musíme to vyzkoušet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.8.11 07:11
tinpet píše:
Teď ještě koukám na Fleru na plenky od Duzame - nezkoušeli jste někdo? Pak ještě Caramila…
http://www.fler.cz/zbozi?…
http://www.fler.cz/zbozi?…
a ještě dotaz - zkoušeli jste někdo plenky na snapku pro starší děti? Chodící? Jestli snapka nezlobí?

Duzame nic moc, málo sajou a hodně dlouho schnou, ze sušičky jsem je tahala vždy nejmokřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.8.11 07:35

Teď se koukám,že jsem včera asi přála zbytečně…že Eli má seklý metřík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.8.11 07:39
Brokianaa píše:
Teď se koukám,že jsem včera asi přála zbytečně…že Eli má seklý metřík :mrgreen:

JO no, máme seklý metřík, ještě jsem ho nepředělala. Ale i tak děkujeme za gratulaci, narozeniny měla 7.8. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.8.11 07:52

Tak to je taky lvice jako já:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.11 16:56
PetkaK píše:
Malá čúrá jak amina, pije jak velký člověk - dneska vypila 900ml džusu, čaje, vody plus 2× UM po 250ml a jednorázovky na dovolené nestíhají :/ - je to hrůza, nejen že smrdí jak tchoř, navíc jí to každou chvilku proteče, dnes jsem musela oprat gaťata, páč už všechny čisté došli. Grrr. Už se těším na látku :dance: :dance: A to nemluvím o tom, že má pipku červenou jak orangután v ZOO kterého jsme dnes viděli :)Příspěvek upraven 24.08.11 v 20:57

Mně právě proto přijde lepší látkovat i na cestách. Sice si připadám jak blázen, že táhnu batoh v zásadě plný plín, ale pohodička, nic neprotéká.

• Citovat
  • Upravit
14106
25.8.11 16:57

Ehm, ten anonym jsem já a nějak nechápu, jak se mi podařilo ho zaškrtnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.8.11 16:58
Brokianaa píše:
Flyingfrog píše:
Katy: Vida, vypadají dobře. Sice bych přes ně okamžitě něco musela dát, sucháče se rozepínají, ale zkusit bych je mohla. Díky.Broki: Jsem zapomněla odpovědět. Mě nenapadlo zeptat se doktorky, proč moč dítěte dělá takové agresivní skvrny. :-) Mě teď tak napadá, že to možná začlo s příkrmy, dřív jsem fleky nemívala. :think:
Radši bych se zeptala… A nedáváš moc mrkve?

Dřív mívala mrkev v každém jídle, teď jen sem tam. Ale z plíny, kterou jí utírám pusu jde mrkev vyprat v pohodě bez fleků (pokud teda nekoupím na cesty skleničku, to je pak otřesné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.8.11 17:01

Katy, Zuzko: Hm, jak vás čtu, tak teda nevím, jakou velikost těch BBH vlňáků mám koupit. :-) Stela má cca 9kg a jsem si říkala, že koupím rovnou L. :think:

Holky, dotaz: Kde kupujete dobré ponožky s protiskluzem? Ta moje nádhera mrňavá si začíná stoupat a lozit mi po schodech, kteréžto jsou krásně dřevěné, tak aby si nerozbíjela moc kokos. Teda vyleze vždycky jen ty dva na podestu a dva ke svému pokojíku, drsné schody do patra naštěstí ještě ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.8.11 17:02

Zuzko: A galerie parádní. Já ti tak závidím, že umíš ušít plínu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.11 17:17

Fly: Ze všech ponožek jsou nejlepší kožené capáčky, ty aspoň drží na noze.

• Citovat
  • Upravit
14106
25.8.11 17:47

Mno jo, ale kolik to taky stojí, hm? Když jsem se dívala na nolen, tak ty stojí 450 za jedny. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.8.11 18:14
Flyingfrog píše:
Mno jo, ale kolik to taky stojí, hm? Když jsem se dívala na nolen, tak ty stojí 450 za jedny. :-?

Ale nestoji, ja je mela za neco pres 200,– ;)
 www.capacky.cz

Jinak ponozky v HM, CA, a Tchibu. Ale capacky jsou stejne lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure