Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lisacek píše:
Dobrý večer, poradila byste mi některá jaké kalhotkové plenky jsou ideální pro 12+kg chlapečka?
Mám dobrou zkušenost s Popolini bioflísáčky, plenky od Kikko mě zklamaly, vůbec nám nesedí, jsou moc malé a to jsem objednala největší velikost L.
Jsou Anavy taky tak malé? - mám je objednané (vrtulníky), tak jsem zvědavá, jestli budou sedět
No nevím, sestřina malá je má taktak. My mme teprv 9 kg, tak za nás dobrý. Chce to opravdu vyzkoušet. Každému dítku sedí něco trošku jiného. ![]()
lisacek píše:
Dobrý večer, poradila byste mi některá jaké kalhotkové plenky jsou ideální pro 12+kg chlapečka?
Mám dobrou zkušenost s Popolini bioflísáčky, plenky od Kikko mě zklamaly, vůbec nám nesedí, jsou moc malé a to jsem objednala největší velikost L.
Jsou Anavy taky tak malé? - mám je objednané (vrtulníky), tak jsem zvědavá, jestli budou sedět
Při jaké výšce těch 12 kg má? Záleží dost na proporcích, jen takto podle váhy se to nedá úplně říct. Ondra těch 12 kg má taky (spíš už teď 13) a jsou mu v pohodě, měří 86 cm, není nějak extra macatý ve stehnech, spíš má mohutný hrudník a velkou hlavu ![]()
ivuska.h píše:lisacek píše:Při jaké výšce těch 12 kg má? Záleží dost na proporcích, jen takto podle váhy se to nedá úplně říct. Ondra těch 12 kg má taky (spíš už teď 13) a jsou mu v pohodě, měří 86 cm, není nějak extra macatý ve stehnech, spíš má mohutný hrudník a velkou hlavu
Mirďa je taky dlouhý, taky má cca. 86cm na délku a mohutný hrudník, nožičky bych řekla normální, žádné bochánky. No a váha je tak 12kg
Tak nám snad taky padnou, musíme to vyzkoušet ![]()
tinpet píše:
Teď ještě koukám na Fleru na plenky od Duzame - nezkoušeli jste někdo? Pak ještě Caramila…
http://www.fler.cz/zbozi?…
http://www.fler.cz/zbozi?…
a ještě dotaz - zkoušeli jste někdo plenky na snapku pro starší děti? Chodící? Jestli snapka nezlobí?
Duzame nic moc, málo sajou a hodně dlouho schnou, ze sušičky jsem je tahala vždy nejmokřejší.
Teď se koukám,že jsem včera asi přála zbytečně…že Eli má seklý metřík ![]()
Brokianaa píše:
Teď se koukám,že jsem včera asi přála zbytečně…že Eli má seklý metřík
JO no, máme seklý metřík, ještě jsem ho nepředělala. Ale i tak děkujeme za gratulaci, narozeniny měla 7.8. ![]()
PetkaK píše:
Malá čúrá jak amina, pije jak velký člověk - dneska vypila 900ml džusu, čaje, vody plus 2× UM po 250ml a jednorázovky na dovolené nestíhají :/ - je to hrůza, nejen že smrdí jak tchoř, navíc jí to každou chvilku proteče, dnes jsem musela oprat gaťata, páč už všechny čisté došli. Grrr. Už se těším na látku![]()
A to nemluvím o tom, že má pipku červenou jak orangután v ZOO kterého jsme dnes viděli
Příspěvek upraven 24.08.11 v 20:57
Mně právě proto přijde lepší látkovat i na cestách. Sice si připadám jak blázen, že táhnu batoh v zásadě plný plín, ale pohodička, nic neprotéká.
Ehm, ten anonym jsem já a nějak nechápu, jak se mi podařilo ho zaškrtnout. ![]()
Brokianaa píše:Flyingfrog píše:Radši bych se zeptala… A nedáváš moc mrkve?
Katy: Vida, vypadají dobře. Sice bych přes ně okamžitě něco musela dát, sucháče se rozepínají, ale zkusit bych je mohla. Díky.Broki: Jsem zapomněla odpovědět. Mě nenapadlo zeptat se doktorky, proč moč dítěte dělá takové agresivní skvrny.Mě teď tak napadá, že to možná začlo s příkrmy, dřív jsem fleky nemívala.
Dřív mívala mrkev v každém jídle, teď jen sem tam. Ale z plíny, kterou jí utírám pusu jde mrkev vyprat v pohodě bez fleků (pokud teda nekoupím na cesty skleničku, to je pak otřesné).
Katy, Zuzko: Hm, jak vás čtu, tak teda nevím, jakou velikost těch BBH vlňáků mám koupit.
Stela má cca 9kg a jsem si říkala, že koupím rovnou L. ![]()
Holky, dotaz: Kde kupujete dobré ponožky s protiskluzem? Ta moje nádhera mrňavá si začíná stoupat a lozit mi po schodech, kteréžto jsou krásně dřevěné, tak aby si nerozbíjela moc kokos. Teda vyleze vždycky jen ty dva na podestu a dva ke svému pokojíku, drsné schody do patra naštěstí ještě ne. ![]()
Zuzko: A galerie parádní. Já ti tak závidím, že umíš ušít plínu. ![]()
Fly: Ze všech ponožek jsou nejlepší kožené capáčky, ty aspoň drží na noze.
Mno jo, ale kolik to taky stojí, hm? Když jsem se dívala na nolen, tak ty stojí 450 za jedny. ![]()
Flyingfrog píše:
Mno jo, ale kolik to taky stojí, hm? Když jsem se dívala na nolen, tak ty stojí 450 za jedny.
Ale nestoji, ja je mela za neco pres 200,– ![]()
www.capacky.cz
Jinak ponozky v HM, CA, a Tchibu. Ale capacky jsou stejne lepsi.