Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Anielkha píše:
Mne teda doktorka rekla protiskluzove ponozky, tak davam ty… jedine ponozky, ktere ji nepadaji jsou z HMka (timto moc dekuji Ashe za tip a jeslti maji protiskluzove tak je zas musim koupit)
http://www.fler.cz/…erka-1786678
mě si ta bestie fusky servává, děsně jí to baví, takže ani hmkové neobstojí ![]()
zuzanecka81 píše:Anielkha píše:http://www.fler.cz/…erka-1786678
Mne teda doktorka rekla protiskluzove ponozky, tak davam ty… jedine ponozky, ktere ji nepadaji jsou z HMka (timto moc dekuji Ashe za tip a jeslti maji protiskluzove tak je zas musim koupit)
mě si ta bestie fusky servává, děsně jí to baví, takže ani hmkové neobstojí
mne vsechny krom HMkovych.. ty ji drzi ![]()
Anielkha píše:zuzanecka81 píše:mne vsechny krom HMkovych.. ty ji drziAnielkha píše:http://www.fler.cz/…erka-1786678
mě si ta bestie fusky servává, děsně jí to baví, takže ani hmkové neobstojí
to jako jí taky drží. jenže ona si sedne, chvíli civí na ty svoje nožky. pak čapne fusku za palec
a začne rvát. a rve tak dlouho, dokud neserve
je v tom fakt dobrá
Taky krásný
Já si u ní pořád nemohla vybrat, šije moc krásný. Pak jsem konečně vybrala a paní mi poslala vzorník, kdybych chtěla jinou barvu, jako ale ne třeba tři varianty, ale dva archy!
Tak jsem byla v háji zas a ve finále chci to, co to je obrázku ![]()
Proč ne mlíko do dortu? Já ho teda taky nechci, ptám ze ze zvědavosti ![]()
Brunifid píše:
Taky krásnýJá si u ní pořád nemohla vybrat, šije moc krásný. Pak jsem konečně vybrala a paní mi poslala vzorník, kdybych chtěla jinou barvu, jako ale ne třeba tři varianty, ale dva archy!
Tak jsem byla v háji zas a ve finále chci to, co to je obrázku
Proč ne mlíko do dortu? Já ho teda taky nechci, ptám ze ze zvědavosti
já si poručila rovnou
že chci místo té růžové bílou.
neb právě má nela bezmléčnou dietu, podezření na abkm
Bílou mi přijde, že rychle okope ![]()
Jak jste na to podezření přišli???
jsi zkoušela kravský mlíko? Jogurt by vadit neměl, ne?
Holky ten recept je primitivni, lehci to byt nemuze. Piskotama vylozite formu, i z boku. Rozvarite jablka, bez slupky
, radsi vic nez min, kdyz jsou rozvareny, pridam trochu Glukopuru (podle toho, jak jsuo sladky) a nakonec vmicham kukuricky skrob, nebo vanilkovy pudink Alnatura z DM (obyc pudinky jsou chemicky, tam je prava vanilka). Pak se to vyleje na piskoty a necha ztuhnout. Pudinku nebo skrobu zhruba podle navodu na pudink.
Jo a piskoty se daji samo nahradit nejakyma treba bezlepkovyma atd… To uz je na kazdym ![]()
Brunifid píše:
Bílou mi přijde, že rychle okope
Jak jste na to podezření přišli???
jsi zkoušela kravský mlíko? Jogurt by vadit neměl, ne?
to mi je fuk, že okope. já to chci na veselku ![]()
od té doby, co má um, tak má průjem (2 měsíce) a jogurt nemůžu dávat dávno - to se pokaždé taky totál po… a taky má exém na ksichtosu.
Bruni: Při ABKM se jogurt nesmí. Alergie na kravskou bílkovinu je trochu jiná než alergie na laktózu. Při alergii na laktózu se některé mléčné výrobky můžou, ale při ABKM ne.
Jinak do HM skočím, až bude čas a teda ne vedro, páč v teple jdu akorát do Kauflandu, na který vidím a dost. ![]()
asho. Dík za recept, asi ho té mojí holce udělám. ![]()
Flyingfrog píše:
Jojojo.A jako kdybys někdy ještě něco šila, pamatuj na mě.
už fakt ne, však jsi viděla fotky, už nebude potřeba. škoda, že jste s Májou neřekly dřív