Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2845
31.8.11 21:10

Já se taky přiznám - my 20 let. A ta dovča - neboj- ono to časem klapne…u nás to byla souhra náhod , že jedeme, to ani plánované moc nebylo …vždycky jezdíme všichni - tohle je poprvé , že jedeme bez kluků … Bez malé bych ale nejela…
K těm plínám- na jednu stranu jsem samozřejmě ráda, že je Týna šiikulka, ale na druhou stranu smutním, že musím dát z baráku ty krásné plínky a hlavně tím končí definitivně miminkovské období u našeho posledního dítěte :cry: . No holt si budu muset najít jiné radosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.8.11 21:50

ukazovala jsem manželovi to pletené oblečení, jak jste dávali odkazy a on: Tak si to klidně objednej :lol: (tomu říkám rezignace :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
31.8.11 22:28
pomeranca píše:
ukazovala jsem manželovi to pletené oblečení, jak jste dávali odkazy a on: Tak si to klidně objednej :lol: (tomu říkám rezignace :mrgreen: )
:mrgreen: :mrgreen: to ale nevidel ceny :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.8.11 22:41
Mirii píše:
pomeranca píše:
ukazovala jsem manželovi to pletené oblečení, jak jste dávali odkazy a on: Tak si to klidně objednej :lol: (tomu říkám rezignace :mrgreen: )
:mrgreen: :mrgreen: to ale nevidel ceny :mrgreen: :mrgreen:

No já je zatím taky neviděla… radši se budu jen kochat a nenechám si to kazit číslama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.9.11 09:26
Ráďa69 píše:
Já se taky přiznám - my 20 let. A ta dovča - neboj- ono to časem klapne…u nás to byla souhra náhod , že jedeme, to ani plánované moc nebylo …vždycky jezdíme všichni - tohle je poprvé , že jedeme bez kluků … Bez malé bych ale nejela…
K těm plínám- na jednu stranu jsem samozřejmě ráda, že je Týna šiikulka, ale na druhou stranu smutním, že musím dát z baráku ty krásné plínky a hlavně tím končí definitivně miminkovské období u našeho posledního dítěte :cry: . No holt si budu muset najít jiné radosti :wink:

nasi maji dneska vyroci 27 let, to je sileny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.9.11 11:28

Holky s tema vyrocima…my meli v lete 12 let od svatby. Brali jsme se 10.7…a ja 11.: vis co je dneska za den? DH: Ne. Ja:Mame vyroci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To mluvi za vse :mrgreen: Pred dvema lety jsme si tukli na kamaradovo svatbe, brali se 11. a 10. byla parba. No a ja mela s sebou 4tydenni mimino, takze nic moc :lol:
Na podzim mame 17 let, co spolu zijem…nepochybuju, ze oslava bude opet brutalni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
1.9.11 12:22

Hm, já teda na to, kolik mi je a chlap jakbysmet, tak moc dlouho spolu nejsme. :nevim:

Ale moji rodiče 31 let letos měli. :-) Ale u nás se prostě neslaví. Jako ne, že bych sem tam nějakou oslavu nebrala, ale nesnáším zařizování. :-) V tom se mi líbí ve filmech, jak oslavenec přijde ztahaný z práce domů a tam rozsvítí a PŘEKVAPENÍ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.9.11 12:37
Flyingfrog píše:
Hm, já teda na to, kolik mi je a chlap jakbysmet, tak moc dlouho spolu nejsme. :nevim:Ale moji rodiče 31 let letos měli. :-) Ale u nás se prostě neslaví. Jako ne, že bych sem tam nějakou oslavu nebrala, ale nesnáším zařizování. :-) V tom se mi líbí ve filmech, jak oslavenec přijde ztahaný z práce domů a tam rozsvítí a PŘEKVAPENÍ. :-)

Taky tak. Mám kopřivku jen z představy něco zařizovat :roll:
My spolu taky dlouho nejsme. A naši už třicetiletou válku taky slavili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2845
1.9.11 13:52

Já jsem taky neslavící , ale dovču zařídil manžel , já přišla k hotovému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.9.11 21:59

koukám na anavy… jak tam přibývají plínky a rovnou zase mizí. Aby vůbec stalo za to rozesílat novinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.9.11 23:16
pomeranca píše:
koukám na anavy… jak tam přibývají plínky a rovnou zase mizí. Aby vůbec stalo za to rozesílat novinky :lol:

No, moc nestálo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.9.11 23:23

Jinak ještě k těm vlňákům – na cenu se raději neptejte, nebo vás přejde nadšení :lol: V té velikosti S to bývá tak kolem 55-60 USD za longiesky nebo shorties se sukýnkou :roll: Ale holt je ta vlna ručně barvená a celé je to ručně pletené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.9.11 07:13
ivuska.h píše:
Jinak ještě k těm vlňákům – na cenu se raději neptejte, nebo vás přejde nadšení :lol: V té velikosti S to bývá tak kolem 55-60 USD za longiesky nebo shorties se sukýnkou :roll: Ale holt je ta vlna ručně barvená a celé je to ručně pletené…

A cely ten set, jak sis vybrala? A postovny? Jinak se domlouvas primo s tou, ktera to plete, co presne chces, vyberes si podle fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.9.11 08:53
asha píše:
ivuska.h píše:
A cely ten set, jak sis vybrala? A postovny? Jinak se domlouvas primo s tou, ktera to plete, co presne chces, vyberes si podle fotky?

Od ní ještě konkrétní cenu nemám… Poštovné by tak hrozné být nemělo, snad se to vejde do Flat Rate Envelope za 11 dolarů. A ano, domlouvám se přímo s pletařkou, řeknu jí svou představu, vybere se vlna atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
2.9.11 09:01

Holky, vlňáčky se dají normálně plést ze 100% vlny? pak jí nalanolinuju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure