Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já se taky přiznám - my 20 let. A ta dovča - neboj- ono to časem klapne…u nás to byla souhra náhod , že jedeme, to ani plánované moc nebylo …vždycky jezdíme všichni - tohle je poprvé , že jedeme bez kluků … Bez malé bych ale nejela…
K těm plínám- na jednu stranu jsem samozřejmě ráda, že je Týna šiikulka, ale na druhou stranu smutním, že musím dát z baráku ty krásné plínky a hlavně tím končí definitivně miminkovské období u našeho posledního dítěte
. No holt si budu muset najít jiné radosti ![]()
ukazovala jsem manželovi to pletené oblečení, jak jste dávali odkazy a on: Tak si to klidně objednej
(tomu říkám rezignace
)
pomeranca píše:
ukazovala jsem manželovi to pletené oblečení, jak jste dávali odkazy a on: Tak si to klidně objednej(tomu říkám rezignace
)
Mirii píše:pomeranca píše:
ukazovala jsem manželovi to pletené oblečení, jak jste dávali odkazy a on: Tak si to klidně objednej(tomu říkám rezignace
)
![]()
to ale nevidel ceny
![]()
No já je zatím taky neviděla… radši se budu jen kochat a nenechám si to kazit číslama ![]()
Ráďa69 píše:
Já se taky přiznám - my 20 let. A ta dovča - neboj- ono to časem klapne…u nás to byla souhra náhod , že jedeme, to ani plánované moc nebylo …vždycky jezdíme všichni - tohle je poprvé , že jedeme bez kluků … Bez malé bych ale nejela…
K těm plínám- na jednu stranu jsem samozřejmě ráda, že je Týna šiikulka, ale na druhou stranu smutním, že musím dát z baráku ty krásné plínky a hlavně tím končí definitivně miminkovské období u našeho posledního dítěte. No holt si budu muset najít jiné radosti
nasi maji dneska vyroci 27 let, to je sileny ![]()
Holky s tema vyrocima…my meli v lete 12 let od svatby. Brali jsme se 10.7…a ja 11.: vis co je dneska za den? DH: Ne. Ja:Mame vyroci
To mluvi za vse
Pred dvema lety jsme si tukli na kamaradovo svatbe, brali se 11. a 10. byla parba. No a ja mela s sebou 4tydenni mimino, takze nic moc ![]()
Na podzim mame 17 let, co spolu zijem…nepochybuju, ze oslava bude opet brutalni ![]()
Hm, já teda na to, kolik mi je a chlap jakbysmet, tak moc dlouho spolu nejsme. ![]()
Ale moji rodiče 31 let letos měli.
Ale u nás se prostě neslaví. Jako ne, že bych sem tam nějakou oslavu nebrala, ale nesnáším zařizování.
V tom se mi líbí ve filmech, jak oslavenec přijde ztahaný z práce domů a tam rozsvítí a PŘEKVAPENÍ. ![]()
Flyingfrog píše:
Hm, já teda na to, kolik mi je a chlap jakbysmet, tak moc dlouho spolu nejsme.Ale moji rodiče 31 let letos měli.
Ale u nás se prostě neslaví. Jako ne, že bych sem tam nějakou oslavu nebrala, ale nesnáším zařizování.
V tom se mi líbí ve filmech, jak oslavenec přijde ztahaný z práce domů a tam rozsvítí a PŘEKVAPENÍ.
Taky tak. Mám kopřivku jen z představy něco zařizovat ![]()
My spolu taky dlouho nejsme. A naši už třicetiletou válku taky slavili ![]()
Já jsem taky neslavící , ale dovču zařídil manžel , já přišla k hotovému…
koukám na anavy… jak tam přibývají plínky a rovnou zase mizí. Aby vůbec stalo za to rozesílat novinky ![]()
pomeranca píše:
koukám na anavy… jak tam přibývají plínky a rovnou zase mizí. Aby vůbec stalo za to rozesílat novinky
No, moc nestálo ![]()
Jinak ještě k těm vlňákům – na cenu se raději neptejte, nebo vás přejde nadšení
V té velikosti S to bývá tak kolem 55-60 USD za longiesky nebo shorties se sukýnkou
Ale holt je ta vlna ručně barvená a celé je to ručně pletené…
ivuska.h píše:
Jinak ještě k těm vlňákům – na cenu se raději neptejte, nebo vás přejde nadšeníV té velikosti S to bývá tak kolem 55-60 USD za longiesky nebo shorties se sukýnkou
A cely ten set, jak sis vybrala? A postovny? Jinak se domlouvas primo s tou, ktera to plete, co presne chces, vyberes si podle fotky?
asha píše:ivuska.h píše:A cely ten set, jak sis vybrala? A postovny? Jinak se domlouvas primo s tou, ktera to plete, co presne chces, vyberes si podle fotky?
Jinak ještě k těm vlňákům – na cenu se raději neptejte, nebo vás přejde nadšeníV té velikosti S to bývá tak kolem 55-60 USD za longiesky nebo shorties se sukýnkou
Od ní ještě konkrétní cenu nemám… Poštovné by tak hrozné být nemělo, snad se to vejde do Flat Rate Envelope za 11 dolarů. A ano, domlouvám se přímo s pletařkou, řeknu jí svou představu, vybere se vlna atd.
Holky, vlňáčky se dají normálně plést ze 100% vlny? pak jí nalanolinuju?