Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
2.9.11 09:29
pomeranca píše:
koukám na anavy… jak tam přibývají plínky a rovnou zase mizí. Aby vůbec stalo za to rozesílat novinky :lol:

a ty cerny easy jsou tak krasny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
2.9.11 18:54

Chm, já včera výjimečně koukala na TV (Sedmá rota za úplňku) a pak jsem šla spát, tak vím prd o novinkách. :-)

By se mi líbily AIO černé a bílé, čistě, bez ničeho, to bych ještě chlapa ukecala, že potřebujem (kdyby teda byly, ale ony jsou asi vždycky s křídlama s potiskem, což?. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.9.11 20:34

Včera jsem uklízela a našla jsem časopis, co jsem dostala v těhotenství u doktorky, tak jsem si ho pro zajímavost prolistovala… Pochopitelně plný reklam. Ale potěšilo mě, že tam byly dvě reklamy na láktkovky, jedna na látkový obchod a ŽÁDNÁ na pemprsky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.9.11 21:04

holky maly se udelal exem na stehnech kde ji konci plinka kalhotkova, nejdriv to byly takovy rudy nabehly fleky a ted se ji to vysusuje, vubec nevim co s tim :think: promazavam to olejem ale je to nejak bez efektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
2.9.11 21:16

Leni, tak to máme taky po celém těle.. někdo mi tu psal, že se tak projevuje i atopák, ale nám to vždycky na čas zmizí… naběhlý červený flek, který je pak strašně suchý… ať s tím dělám co chci, nic nepomáhá a pak to najednou odezní samo… je to lepší od tý doby, co nepoužívám máchadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.9.11 21:34

jezis atopak snad ne proboha :zed:
ona to ma vylozene jak jsou gumicky na stehnech, respektive ta narasena latka ji asi nedela dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
2.9.11 21:49

Lenholka:tak přesně to co popisuješ s malé taky jednou za čas udělá, přes horko se jí to ještě horšilo, mazala jsem kde čím, až nakonec zabrala Calcium panthotenicum- prostě klasická Klaciolvka z lékárny za cca 35Kč- a máme pokoj,( zatím klepu na dřevo), ale je fakt, že jí to po ničem nezmizlo úplně- vždycky tam byla aspoň taková zdrsnělá kůžička, po kalciovce to má pryč- tak třeba pomůže i u vás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
2.9.11 21:56

Leni, já se taky vyděsila, když mi to tu holky napsaly - a dva dny na to na těle ani flíček, prostě nic… takže atopák to určitě není, navíc mi to říkala i doktorka, že to není atopák. Ta mě ale vyděsila pro změnu tím, že je to plíseň a nasadila kortikoidy. Ale ani ty jí nezabraly… prostě to najednou zmizí vždycky samo, ať to mažu, nebo ne… navíc, dělá se jí to na různých místech, nemůžu ani říct, že jsou to místa, kde se víc potí, nebo něco podobnýho… sázím na ty máchadla - co plně plenkuju, tak nepoužívám máchadlo, ale jen ocet - a je to fuč. Když se narodila, používala jsem máchadlo batole, to neměla nic. V necelým roce jsem přešla na klasický máchadlo a udělalo se jí to… ale to usuzuju až teď, zpětně… zkus tu kalciovku, tou nic nezkazíš a alespoň to promastíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.9.11 07:25
valkil píše:
careynka píše:
pomeranca píše:
koukám na anavy… jak tam přibývají plínky a rovnou zase mizí. Aby vůbec stalo za to rozesílat novinky :lol:
:cry:
nádherný.
A já jsem finančně v mínusu, a manžel ještě nerezignoval :cert:

on te drzi takhle nakratko?? :-( ja mam nastesti svuj prijem…tak mi tak napada, ze by mi chlap na maleho mohl konecne neco dat, ze? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.9.11 08:13

tinpet diky, calciovka me vcera taky napadla ale absolutne nevim kde ji mam :nevim: jo ted me jeste napadla lekarnicka :zed: co nepouzivam aktualne tak nekam zastrkavam a ted po stehovani je to teda mazec, nejsem zvykla kde co mame :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.9.11 15:48

Tak my presne toto mame diagnostikovano jako atopak… na brisku, na nozkach, na rucickach, cerveny flicek, drsny, obcas doruzova, obcas docervena, zmizne, ale zustava drsna kuzicka… cela obmena trva 28dni, nez je kuze normalni. Je to typicky detsky atopak… :-( mazeme ADERMA EXOMEGA (balzam, krem, tel. mleko) a koupu ve sprchovem oleji stejne znacky - vse urceno na atopicky ekzem od nejranejsiho veku a zabira, zatim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
3.9.11 20:02

dneska jsme s prckem razili do zoo. Bylo horko, tak měl na zadku plínu a tričko. Minky se sovama, pak opičky a vypadalo to v kočáru super. A chtěla jsem ho vyfotit v žirafí minky u žiraf a jako na potvoru byly daleko ve výběhu :cry:
lidi docela koukali a bylo vidět i pár ženských, že pochopily, že je to plína a měly radost z toho, že někdo látkuje. A dětí v hnuskách tam bylo požehnaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.9.11 20:07
Sufik píše:
dneska jsme s prckem razili do zoo. Bylo horko, tak měl na zadku plínu a tričko. Minky se sovama, pak opičky a vypadalo to v kočáru super. A chtěla jsem ho vyfotit v žirafí minky u žiraf a jako na potvoru byly daleko ve výběhu :cry:
lidi docela koukali a bylo vidět i pár ženských, že pochopily, že je to plína a měly radost z toho, že někdo látkuje. A dětí v hnuskách tam bylo požehnaně

ja kdyz vidim ty deti v tech papirovkach, tak mi to prijde tak osklivy :-D a tak umely na tech detech…hodil by se jim do rucicky jeste kelimek od mekace a hamburger v druhy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.9.11 22:04
careynka píše:
Sufik píše:
ja kdyz vidim ty deti v tech papirovkach, tak mi to prijde tak osklivy :-D a tak umely na tech detech…hodil by se jim do rucicky jeste kelimek od mekace a hamburger v druhy :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
4.9.11 14:12
careynka píše:
valkil píše:
careynka píše:
pomeranca píše:
:cry:
nádherný.
A já jsem finančně v mínusu, a manžel ještě nerezignoval :cert:
on te drzi takhle nakratko?? :-( ja mam nastesti svuj prijem…tak mi tak napada, ze by mi chlap na maleho mohl konecne neco dat, ze? :pocitac:

Jakože nemáte společné peníze? 8-o Teda my máme každý svůj účet, ale prostě tak nějak společně.

Sufik: Jo, hodně dětí takhle vidím v jednorázovce a se mi to nelíbí. Nechápu, jak někdo může používat tak neispirativní plíny. :-) Ehm, já teda používám neispirativní plíny na noc. :oops: (alany)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure