Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
6.9.11 10:15

Ivus - Anavy na snapku nemas, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.9.11 10:22

Holky prodám, Itti Bitti Tutto žlutou, Itti Bitti SIO velikos L červenou, a Anavy Easy na patentky modrá s bílými patenkty. Kdo by měl zájem ozvěte se přes SZ. Je to poslední nabídka tady, pak to už dám jen na MMB.

• Citovat
  • Upravit
8651
6.9.11 10:59
Sufik píše:
Brokianaa píše:
Nevíte někdo kdy bude bambusový flís český na ŠD? Měl být začátkem srpna,pak koncem a furt nic…
A ještě dotaz který jsem dávala už na nové látkující maminky… Nevíte někdo o pulkách které jsou ze stejného materiálu jako tots wrap a střihově jako imse vimse? Jedině tots bots mi totiž spolehlivě neprotečou… ale mám radši střih IV.
ČESKÝ FLÍS
taky na něj čekám, berem s holkama celou roli a dělíme se. Včera jsem psala Terce, ale asi je po dovče zahlcená (teda jestli už je zpátky). Taky výroba vázla. Ivuska bere přímo z výroby, tak má možná bližší info.

Já bohužel zatím taky nic nevím :-? Stojí mi na tom výroba Easy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.9.11 11:01
caccorka píše:
ivuska.h píše:
caccorka píše:
ivuska.h píše:
caccorka píše:
careynka píše:
caccorka píše:
holky kolik si prosím na RD můžu přividělat peněz, aniž bych odváděla nějaké pojištění či tak podobně. Abych si nemusela pak dělat daňové přiznání
na RD muzes vydelavat neomezene, muzes se i vratit do prace jako ja, ale jak je to pak s danema, to fakt nevim
no já právě jestli nemusím pak třeba i odvádět sociální či zdravotní …
já teda ani neznám rozdíl mezi PPM a RD - myslím, že já ,mám RD. Pracovala jsem, pak jsem měla MD a najela jsem na 3 letou RD.
Nárok na rodičák to neovlivňuje vůbec. Ale pokud překročíš určitou hranici příjmů, musíš podávat daňové příznání (v současnosti 15 000 Kč ročně), pokud provádíš činnost soustavně a za účelem zisku, musíš mít ŽL (bez ohledu na výši příjmů, rozhodující je ta soustavnost a to, že chceš vydělat). Navíc pokud tvé zisky překročí určitou hranici (za tento rok 59 373 Kč), musíš platit sociální pojištění. U zdravotního pojištění je to obdobně, nemocenské pojištění není povinné.
IVO: děkuji, já jenom, že jsem něco teď vyjímečně nárazově dělala pro holky v práci a chtějí mi zaplatit, tak jsem chtěla vědět, jestli to nebudu mít komplikované, když se mnou sepíšou dohodu
Dohoda je ale něco úplně jiného! To, co jsem psala výše, se týká podnikání. Dohoda se daní srážkovou daní (odvádí ji zaměstnavatel, tj. tvé kolegyně) a dál už se nikde nepřiznává.
takže sepíšu dohodu, dají mi nějakou částku a odvedou z toho daň a já už si proto ani nemusím dělat daňové přiznání jo? A i tak si můžu vydělat neomezeně, nebo je tam limit a pak tím pádem musím za rok udělat daňové přiznání?

Přesně tak, do naňového přiznání se to už nikdy nija nevykazuje, už je to zdaněné. Do limitu na soc. a zdrav. se to ale započítává, teď nevím přesně jakým způsobem, to se raději zeptej na pojišťovně a sociálce. Taky pozor na to, že dohoda je limitovaná počtem odpracovaných hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.9.11 11:02
xlin píše:
Ivus - Anavy na snapku nemas, ze?

Zatím ne, pracují na nich, tak možná koncem týdne už budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
6.9.11 16:11

Holky, mam dotaz, nikdo mi vedle neodpovedel - maly ma flisacky Anavy kolem nozek volne, a to dost, i kdyz je mam zmensene na nejmensi velikost. Delam neco blbe? protoze zas tak tenke nohy podle me nema… :nevim:

A jeste dotaz ke svrchnakum - jaky je rozdil mezi IV soft a organic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.9.11 16:25

Soft jsou takové umělejší jakoby a organic jsou na povrchu s biobavlnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.9.11 16:43

Dnešní sama doma a látkovky… http://www.ceskatelevize.cz/…7-sama-doma/ Je to tam nějaká cca 54.minuta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.9.11 17:02
xlin píše:
Holky, mam dotaz, nikdo mi vedle neodpovedel - maly ma flisacky Anavy kolem nozek volne, a to dost, i kdyz je mam zmensene na nejmensi velikost. Delam neco blbe? protoze zas tak tenke nohy podle me nema… :nevim:A jeste dotaz ke svrchnakum - jaky je rozdil mezi IV soft a organic?

Ja tam mam ty gumicky taky volny, ale pres den mi to nevadi, na noc je nedavam, to mam vlnacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
8.9.11 12:59

Ahoj holky, můžu dávat Anavy plenky, když jsme dostali peřinku nebo můsím dávat papírovky? Malé jsou dva měsíce. Děkuji :-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.9.11 14:22

Ahoj, jaká je souvislost plenky a peřinky? :mrgreen: Do peřinky může i dítě v plenkách. :mrgreen: Ale na kalhotovku musí přijít svrchní kalhotky. Na Easy už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.9.11 14:23
palošek píše:
Ahoj, jaká je souvislost plenky a peřinky? :mrgreen: Do peřinky může i dítě v plenkách. :mrgreen: Ale na kalhotovku musí přijít svrchní kalhotky. Na Easy už ne.

předpokládám že se myslí peřinka na kyčle… řekla bych že klidně, proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
8.9.11 14:29

Jojo, myslím na kyčle, asi jsem to špatně napsala :wink:
Ještě jsem to nezkoušela, ale připadá mi, že tu peřinku pak už ani nezapnu. Jestli to tedy může být. Ale dřív se to taky dávalo a papírovky nebyly, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.9.11 14:39

Promiň, já jsem ale :oops: :oops: blbá. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.9.11 15:14

Dotaz: myslíte že můžu vlňáky opravit vlnou v úpravě superwash? Jedná se jen o dvě malá místa, aby se dál nepáraly… jakoby zašití, to by snad nemuselo vadit, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure