Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
11.9.11 10:02
PetkaK píše:
ankasz píše:
Tak na rozepínání overálků zatím nepřišla :lol: . A je fakt, že oni jsou v tom všicni stejní, ale zas malá už má 18měsíců, tak se jí snažím učit uklízet po sobě hračky atd.- leč zatím marně 8-)
Tak když chci po malé ať uklidí hračky do krabice, tak se snaží, leč jednou se trefí a skončí kostka v krabici, a pětkrát se netrefí. Ale princip ovládá, ví že se před obědem a před spaním uklízí. Zatím se snaží, ale to jí přejde :mrgreen:

Klárka taky se mbnou uklízí, ale když je hotovo, tak se dere po krabici a snaží se to komplet rozházet a utéct :zed: , to se jí většinou nepodaří - nedovolím jí to, a pak je řev 8-) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
11.9.11 16:54

Tak to můj chlapák všechno rozhází a pak mi bere věci z ruky, když je uklízím a háže je pryč, takže já uklízím zásadně večer, když spí, jinak bych nedělala celý den nic jiného, než po něm chodila a uklízela :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
11.9.11 16:58

Ještě jsem se chtěla zeptat, jaké plíny jsou nejlepší na cestování autem?

My máme Anavy a přes ně flísáčky, ale vždycky mi provlhne, takže když dojedeme, musím ho komplet převlékat :roll: Zkoušela jsem i PULky, ale efekt žádný :roll:

Popolinky taky nezabírají, tak už nevím, co s tím…

Na noc si taky netroufám látkovky, tak dávám zatím eko jednorázovky, ale štve mě to, tak ráda bych mu dala látkovky… :think:

Malej hodně pije, je to takový žabák, takže plenky musím dost často měnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.9.11 17:05

Lisacek - dala bych anavy a vlňáčky, resp cokoli pod vlňáky.

• Citovat
  • Upravit
10713
11.9.11 17:26

Holky dotaz: poslední dobou po čuchu poznám, že je mladej počůranej. Přemýšlím čím to může být… za

1. mám vycvičený čuch :lol:
  2. Málo pije… no asi těžko, mě přijde, že toho vypije dost a plín je za den víc jak deset…
  3. je to jídlem - jí v podstatě to co my
  4. nemoc? Zánět ledvin, nebo tak :think:

Co myslíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.9.11 18:49
pomeranca píše:
Holky dotaz: poslední dobou po čuchu poznám, že je mladej počůranej. Přemýšlím čím to může být… za
  2. Málo pije… no asi těžko, mě přijde, že toho vypije dost a plín je za den víc jak deset…

B. zacal po roce taky smrdet. Jsem to tu resila :) Asi se jim proste meni slozeni moci na tu dospelactejsi, nebo nevim :nevim: Myslim, ze to bude jidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.9.11 19:12
asha píše:
pomeranca píše:
B. zacal po roce taky smrdet. Jsem to tu resila :) Asi se jim proste meni slozeni moci na tu dospelactejsi, nebo nevim :nevim: Myslim, ze to bude jidlem.

Dík, už jsem se lekla, že je něco v nepořádku, ale asi to bude obvyklé…

Šimon se teď hlásí na každé učůrnutí, přebaluju jako drak. Na šňůře visí okolo 27 plínek za dva dny, od chvíle kdy jsme zapli pračku (poledne) doteď měl plínek 11 :zed: Fakt nechápu, kde se vzaly ty doporučené počty 18-24 plínek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
11.9.11 20:15

Holky,jaký je rozdíl mezi Igulee clasic, velour a bamboo? Vím,že materiálově :-P ,ale jde mi o funkčnost..bamboo asi sají nejvíc co? Které doporučujete víc? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
11.9.11 23:28
PetkaK píše:
Lisacek - dala bych anavy a vlňáčky, resp cokoli pod vlňáky.

Děkuju za radu :palec: jen doufám, že to vydrží, u vlňáků se píše, že jsou nejúčinější u nejmenších, když se moc nehýbou anebo na noc. Mám strach, aby mi taky neprovlhly, dávám je přes den na spánek a v pohodě, ale do auta jsem to ještě nezkoušela… No zkusíme a uvidíme :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.9.11 23:52

Tak se mi podařilo sehnat velmi výhodně vlňáčky z druhé ruky, sukýnka úplně nenošená a sada nošená jen chviličku :srdce: Akorát pro nás už bez těch botiček, ty se někde vytratily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.9.11 23:52

Ještě ta sada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
12.9.11 08:01

No super Ivi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.9.11 08:04

Ivo, nádhera :potlesk: Skvělý úlovek. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.9.11 10:35

Lisacek - já dávám vlňáky normálně do auta, když jedeme do města a v pohodě, a to čůrá jak průtokáč :)

• Citovat
  • Upravit
29730
12.9.11 11:47
ivuska.h píše:
Ještě ta sada…

To je parada! :palec:

Ivi, psala jsem ti mail ohledne tech treningacu, ale uz je to asi stejne pase, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure