Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
PetkaK píše:ankasz píše:Tak když chci po malé ať uklidí hračky do krabice, tak se snaží, leč jednou se trefí a skončí kostka v krabici, a pětkrát se netrefí. Ale princip ovládá, ví že se před obědem a před spaním uklízí. Zatím se snaží, ale to jí přejde
Tak na rozepínání overálků zatím nepřišla. A je fakt, že oni jsou v tom všicni stejní, ale zas malá už má 18měsíců, tak se jí snažím učit uklízet po sobě hračky atd.- leč zatím marně
Klárka taky se mbnou uklízí, ale když je hotovo, tak se dere po krabici a snaží se to komplet rozházet a utéct
, to se jí většinou nepodaří - nedovolím jí to, a pak je řev
![]()
Tak to můj chlapák všechno rozhází a pak mi bere věci z ruky, když je uklízím a háže je pryč, takže já uklízím zásadně večer, když spí, jinak bych nedělala celý den nic jiného, než po něm chodila a uklízela
![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, jaké plíny jsou nejlepší na cestování autem?
My máme Anavy a přes ně flísáčky, ale vždycky mi provlhne, takže když dojedeme, musím ho komplet převlékat
Zkoušela jsem i PULky, ale efekt žádný ![]()
Popolinky taky nezabírají, tak už nevím, co s tím…
Na noc si taky netroufám látkovky, tak dávám zatím eko jednorázovky, ale štve mě to, tak ráda bych mu dala látkovky… ![]()
Malej hodně pije, je to takový žabák, takže plenky musím dost často měnit…
Lisacek - dala bych anavy a vlňáčky, resp cokoli pod vlňáky.
Holky dotaz: poslední dobou po čuchu poznám, že je mladej počůranej. Přemýšlím čím to může být… za
Co myslíte ![]()
pomeranca píše:
Holky dotaz: poslední dobou po čuchu poznám, že je mladej počůranej. Přemýšlím čím to může být… zaCo myslíte
- mám vycvičený čuch
- Málo pije… no asi těžko, mě přijde, že toho vypije dost a plín je za den víc jak deset…
- je to jídlem - jí v podstatě to co my
- nemoc? Zánět ledvin, nebo tak
B. zacal po roce taky smrdet. Jsem to tu resila
Asi se jim proste meni slozeni moci na tu dospelactejsi, nebo nevim
Myslim, ze to bude jidlem.
asha píše:pomeranca píše:B. zacal po roce taky smrdet. Jsem to tu resila
Holky dotaz: poslední dobou po čuchu poznám, že je mladej počůranej. Přemýšlím čím to může být… zaCo myslíte
- mám vycvičený čuch
- Málo pije… no asi těžko, mě přijde, že toho vypije dost a plín je za den víc jak deset…
- je to jídlem - jí v podstatě to co my
- nemoc? Zánět ledvin, nebo tak
Asi se jim proste meni slozeni moci na tu dospelactejsi, nebo nevim
Myslim, ze to bude jidlem.
Dík, už jsem se lekla, že je něco v nepořádku, ale asi to bude obvyklé…
Šimon se teď hlásí na každé učůrnutí, přebaluju jako drak. Na šňůře visí okolo 27 plínek za dva dny, od chvíle kdy jsme zapli pračku (poledne) doteď měl plínek 11
Fakt nechápu, kde se vzaly ty doporučené počty 18-24 plínek ![]()
Holky,jaký je rozdíl mezi Igulee clasic, velour a bamboo? Vím,že materiálově
,ale jde mi o funkčnost..bamboo asi sají nejvíc co? Které doporučujete víc? Díky
PetkaK píše:
Lisacek - dala bych anavy a vlňáčky, resp cokoli pod vlňáky.
Děkuju za radu
jen doufám, že to vydrží, u vlňáků se píše, že jsou nejúčinější u nejmenších, když se moc nehýbou anebo na noc. Mám strach, aby mi taky neprovlhly, dávám je přes den na spánek a v pohodě, ale do auta jsem to ještě nezkoušela… No zkusíme a uvidíme
![]()
Tak se mi podařilo sehnat velmi výhodně vlňáčky z druhé ruky, sukýnka úplně nenošená a sada nošená jen chviličku
Akorát pro nás už bez těch botiček, ty se někde vytratily…
Lisacek - já dávám vlňáky normálně do auta, když jedeme do města a v pohodě, a to čůrá jak průtokáč ![]()
ivuska.h píše:
Ještě ta sada…
To je parada! ![]()
Ivi, psala jsem ti mail ohledne tech treningacu, ale uz je to asi stejne pase, co?