Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
My dostali ortopedické kalhotky a pod ty opravdu je pampersky..jinak to nešlo.
pomeranca píše:
Dotaz: myslíte že můžu vlňáky opravit vlnou v úpravě superwash? Jedná se jen o dvě malá místa, aby se dál nepáraly… jakoby zašití, to by snad nemuselo vadit, ne?
Já mám jedny vlňáky celé z vlny se super wash úpravou a fungujou ![]()
Brunifid píše:pomeranca píše:Já mám jedny vlňáky celé z vlny se super wash úpravou a fungujou
Dotaz: myslíte že můžu vlňáky opravit vlnou v úpravě superwash? Jedná se jen o dvě malá místa, aby se dál nepáraly… jakoby zašití, to by snad nemuselo vadit, ne?
dík
teď už se k té opravě dokopat ![]()
vladenka001 píše:
Jojo, myslím na kyčle, asi jsem to špatně napsala
Ještě jsem to nezkoušela, ale připadá mi, že tu peřinku pak už ani nezapnu. Jestli to tedy může být. Ale dřív se to taky dávalo a papírovky nebyly, co?
No zrejme nezapnes, je to delany na jednorazovky. Taky jsme ji meli
A mela jsem problem to zapnout i s tim. Ale brzo jsem prisla na to, ze staci vycpany Popoliny biofrote, i dr. mi to pak schvalil ![]()
asha píše:vladenka001 píše:No zrejme nezapnes, je to delany na jednorazovky. Taky jsme ji meli
Ještě jsem to nezkoušela, ale připadá mi, že tu peřinku pak už ani nezapnu. Jestli to tedy může být. Ale dřív se to taky dávalo a papírovky nebyly, co?A mela jsem problem to zapnout i s tim. Ale brzo jsem prisla na to, ze staci vycpany Popoliny biofrote, i dr. mi to pak schvalil
taky si myslím, že by nebyla špatná konzultace s doktorem, zda bys mohla dávat širší látkovky a vynechat peřinku. Zda to bude dostačující.
pomeranca píše:
to je ale počasí… plínky musím sušit doma. Zlatý teplý léto
to te povim…se tesim, az tata zacne topit ![]()
Zitra ma byt 26, tak klidek! Plus minus deset stupnu samozrejme
![]()
asha píše:
Plus minus deset stupnu samozrejme![]()
Jistě, a nebude-li pršet, nezmoknem.
Předpovídáním počasí bych se mohla z fleku živit ![]()
vladenka001 píše:
Ještě jsem to nezkoušela, ale připadá mi, že tu peřinku pak už ani nezapnu. Jestli to tedy může být. Ale dřív se to taky dávalo a papírovky nebyly, co?
My měli frejkovku a na BM kalhotky s vv narovno šla v pohodě. Nic jiného jsem (u starší) tenkrát neměla. ![]()
ivuška nabízí testování tréningáčů anavy (psala to na FB) třeba to někoho zaujme ![]()
Tak to mne zaujalo, ale na FB nechodim… Pristi tyden B. seberu pliny. Nejak mu to furt nejde, tenhle tyden jsem mu je vzala a porad za mnou chodil a jecel PINU PINU PINU!!!! Hm…