Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
12.9.11 14:10
asha píše:
ivuska.h píše:
Ještě ta sada…

To je parada! :palec:

Ivi, psala jsem ti mail ohledne tech treningacu, ale uz je to asi stejne pase, co?

Jojo, bohužel už je rozebráno, resp. zbývají jedny růžové, což bys asi nechtěla, co? Zrovna jsem ti chtěla na mail odepsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
12.9.11 14:12

Ahoj maminky :kytka:
chtěla bych Vás poprosit o radu -
mám 20m. syna (14kg), který se na nočník netváří ani omylem. Látkuju od 6ti nedělí, problém teď nastal v tom, že všechny látkové pleny mu začínají být, nebo už jsou malé (jednovelikostní i vícevelikostní). Ráda bych se zeptala, která máte zkušenost s takhle velikým dítětem, jaké pleny pořídit, aby mu byly a aby byly i dost savé… Na spaní mu musím dávat papírovku, to už žádná látková nepobere ( i z té papírové se pročůrá, ta váží snad půl kila, když se vzbudí 8-o )
Přemýšlela jsem, že bych koupila nějaké PUL svrchňáčky xl, nebo xxl, jestli existujou, jenže co do nich? nějaké bambus čtverce? ( s těma zkušenost nemám) Jsou lepší, než kalhotovky?

A pak bych se ještě ráda poradila - na svého druhého syna (3 týdny) chci pořídit vlňáky. Kolik jich asi potřebuju, aby byly na výměnu… stačí dvoje v každé velikosti?
Děkuji moc za radu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.9.11 14:20

Gratuluju ke krásnému jménu - taky máme Edíka:-) Já bohužel neporadím co se týče savosti, protože nám jsou už v 16měsících všechny plenky sice dobré ale málo savé. Dokonce i Anavy o kterých všichni říkají jak jsou savci nám zvládnou jedno čůrání. A papírovka nám taky na noc nestíhá:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.9.11 15:30
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
Ještě ta sada…

Ivi, psala jsem ti mail ohledne tech treningacu, ale uz je to asi stejne pase, co?
Jojo, bohužel už je rozebráno, resp. zbývají jedny růžové, což bys asi nechtěla, co? Zrovna jsem ti chtěla na mail odepsat…

A jaka velikost? Mne by to bylo snad i fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.9.11 15:36
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
Ještě ta sada…

A Benovi taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.9.11 18:21
pomeranca píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
Ještě ta sada…

A Benovi taky?

Pochybuju, ze by si vubec vsimnul…a i kdyby: vcera tu chodil v piratskym triku, pruhovanych kalhotach a na hlave Tyny ruzovou celenku s Kitty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.9.11 19:02
asha píše:Pochybuju, ze by si vubec vsimnul…a i kdyby: vcera tu chodil v piratskym triku, pruhovanych kalhotach a na hlave Tyny ruzovou celenku s Kitty :mrgreen:

Tvůj nejmladší má vkus :palec:

Tak jsem si tu včera stěžovala, že přebaluju jako divá a samozřejmě dneska změna. Mladej si řekl na nočník… asi tak třikrát 8-o Jako kdyby to byla náhoda, tak neřeknu, ale on ukazuje na nočník, posadím ho a do pěti minut je načůráno :pankac: Tak jsem zvědavá, co na mě vymyslí zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.9.11 19:23
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
Ještě ta sada…

No určitě L, M už by mu bylo hodně těsné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.9.11 19:27
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
Ještě ta sada…

No určitě L, M už by mu bylo hodně těsné.

Tak jestli ti zbyvaji, ja je testnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
12.9.11 19:55

Ivuško: krásné vlňáčky, ta sada je úplně super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
12.9.11 21:07
Brokianaa píše:
Gratuluju ke krásnému jménu - taky máme Edíka:-) Já bohužel neporadím co se týče savosti, protože nám jsou už v 16měsících všechny plenky sice dobré ale málo savé. Dokonce i Anavy o kterých všichni říkají jak jsou savci nám zvládnou jedno čůrání. A papírovka nám taky na noc nestíhá:-(

Děkuji i tak za reakci :wink: Já kupovala Anavy v květnu, to bylo synovi 16m a už mu byly malé, takže ty nemám ani odzkoušené :nevim: Asi skončíme na papírovkách velikosti 6, nic jiného mu není 8-o
ps: jméno Edík u vás taky vyhrálo? :palec: :andel: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.9.11 21:29
alchemilka píše:
Brokianaa píše:
Děkuji i tak za reakci :wink: Já kupovala Anavy v květnu, to bylo synovi 16m a už mu byly malé, takže ty nemám ani odzkoušené :nevim: Asi skončíme na papírovkách velikosti 6, nic jiného mu není 8-o
ps: jméno Edík u vás taky vyhrálo? :palec: :andel: :huban:

no popravdě mě nejdřív trochu děsilo - je po dědečkovi. Pak jsem si zvykla a teď už se mi fakt líbí - je takové jiné,vznešené. Malý má taky 16měsíců-Anavy mám sice v pase akorát,ale možná bude horší ta délka sedu postupně. jinak já jsem si teď oblíbila bum huggera- a nedávám ho jen na noc ale i na den. Krásně se dá vycpat a je dost velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
12.9.11 21:37

Brokiano, a myslíš, že bumhugger jsou dost veliké? to je právě blbý, že se ty pleny nedají vidět někde naživo :zed: :zed: Jinak já jsem si sehnala baby beehinds magic v Lku a ty jsou teda hodně veliký, jsou fajn, i když dělají velký zadek :roll: akorát se teda nedají už nikde sehnat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.9.11 22:01

Mi se zdá BH dost velký,ale kdybys chtěla můžu ti ji přeměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.9.11 22:05

brrr…tak jsem vlezla na balkon a změřila…Délka rozdělané plenky 41cm a obvod když je na poslední patentce cca 47cm. Jestli ti to k něčemu bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure