Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranco, já mám právě čerstvě capáčky od lúci z fleru! a jsou nádherné a i vcelku zalevno.
mám dvoje - jedny na odrbání doma a druhé pěkné do kočáru ven
My máme dvoje Nolen capačky, a teď chci objednat z fleru od Lucy další dvoje ![]()
Malá je nosí furt, akorát teď už jí dávám na venek boty, protože se ochladilo, tak aby jí nebyla zima když chodí po venku a vymetá kaluže
, ale na doma máme jen ty capačky, a papučky od babičky leží v koutě
- malá je v nich neohrabaná.
Holky a nebojite se kupovat nejake necertifikovane capacky??? ja mam trochu z toho strach, jeste to neresime, maly zatim lezi, ale pak bych teda radeji investovala do nejakych, ktere mu neznici klenbu a tak… ja fakt nevim, je to jen dotaz!
xlin píše:
Holky a nebojite se kupovat nejake necertifikovane capacky??? ja mam trochu z toho strach, jeste to neresime, maly zatim lezi, ale pak bych teda radeji investovala do nejakych, ktere mu neznici klenbu a tak… ja fakt nevim, je to jen dotaz!
zuzanecka81 píše:xlin píše:
Holky a nebojite se kupovat nejake necertifikovane capacky??? ja mam trochu z toho strach, jeste to neresime, maly zatim lezi, ale pak bych teda radeji investovala do nejakych, ktere mu neznici klenbu a tak… ja fakt nevim, je to jen dotaz!klenbu si může ničit tak v blbých botech, v capáčcích nikoli. je to jen vlastně kožená neklouzající fusekle
ok, to byl jen dotaz, tak to je fajn
tak to pak taky nejake poridime ![]()
xlin píše:
Já bych řekla, že když je to vlastně celé měkké kožené, tak si v tom nohu nezničí. ![]()
Tak mám tady dotaz..jak je to s názorem,že musí být noha v pevné botě-kotníkové? mamka mi to pořád vnucuje,že musí mít na chození pevnou botu…
macinka85 píše:
Tak mám tady dotaz..jak je to s názorem,že musí být noha v pevné botě-kotníkové? mamka mi to pořád vnucuje,že musí mít na chození pevnou botu…
Malá má pevnou kotníkovou botu jen na ven, doma má ty kožené měkké. V pevných bačkorech neumí doma chodit, nějak jí překážejí, velké je nemá. Venku umí v botech chodit.
Pevnou botu by snad měla mít až bude převažovat chůze nad lezením, což u naší teda převažuje, ale pořád jí je pohodlnější ta capačka než bota a to právě ve chvílích kdy si sedá, nebo leze.
názor naší neuroložky: dokud nebude většinu času stát a CHODIT, tak v žádném případě ne pevnou obuv, nejlépe lézt jen v ponožkách…
tak jsme to dodrželi a malej dostal obr pochvalu na kontrole, že chodí perfektně:-)
Přesně tak:-) Když už bude jen chodit tak je lepší pevná kotníková obuv. Do té doby boso,nebo ponožky… My jsme si dnes donesli domů speciální kotníkové ortézy,tak jsem zvědavá co na to řekne malý až mu je obuju..Chudák malý-plastové ortézy a na tom ještě musí mít boty…Ale snad to k něčemu bude…a to je bude mít x let ![]()
Brokianaa píše:
Přesně tak:-) Když už bude jen chodit tak je lepší pevná kotníková obuv. Do té doby boso,nebo ponožky… My jsme si dnes donesli domů speciální kotníkové ortézy,tak jsem zvědavá co na to řekne malý až mu je obuju..Chudák malý-plastové ortézy a na tom ještě musí mít boty…Ale snad to k něčemu bude…a to je bude mít x let
PetkaK píše:
My máme dvoje Nolen capačky, a teď chci objednat z fleru od Lucy další dvojeMalá je nosí furt, akorát teď už jí dávám na venek boty, protože se ochladilo, tak aby jí nebyla zima když chodí po venku a vymetá kaluže
, ale na doma máme jen ty capačky, a papučky od babičky leží v koutě
- malá je v nich neohrabaná.
Od Lucy z Fler jsme capačky taky měli, Eli už z nich dávno vyrostla a teď je nosí Pavlínka od Bruni. Měla jsem teda i jiné značky, krásné a perfektní jsou POlolo.
Ale taky podstatně dražší. Tak že teď se chystám objednat ještě jedny od Lucy.