Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
24.9.11 12:28
oblacek píše:
Holky jakou vlnu mám koupit aby byla vhodná na uplteení návleků :think: viděla jsem na jednom webu návleky za 400kč na zimu do šátku a nosítek..umím pléct a i mě to baví takže se do toho pustím jen nevím jakou koupit vlnu :think: když tak i odkaz díky…teď mě napadá že to bych vlastně mohla upléct vlňáky :think:

ja kupovala na www.rajvlny.cz maji uuuuuuzasny vlny a hodne druhu :-) ja mam takovou tenouckou, tak nevim co s ni :-D neni to zadna chlupatina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
27.9.11 21:16
macinka85 píše:
Podpořím naše holky v ČR :palec:

No to doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.9.11 21:05

Byla jsem sem odkázána z látkujících maminek -
Jenom se zeptám – Holky, objednáváte někdo od Perezky http://www.fler.cz/…ntky-1855754 :?:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
28.9.11 21:10

já jsem jednu brala, co potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.9.11 21:38
Oskárek píše:
já jsem jednu brala, co potřebuješ vědět?

Jé, to jsem ráda. No, jestli jsi spokojená atd. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
29.9.11 09:17

Plenka je fajn, řešená jako kapsová, dovycpává se podle potřeby, je kvalitně ušitá, střihově podobná jako anavy nebo šijemdětem. Výhoda, je že dobře schne.
Nicméně mě to dovycpávání nějak neba, tak ji posílám dále :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.9.11 09:39

Tak díky. No já ji asi pak zkusím, teď mám na zkoušku dostat Cuddle AIO. Tak si tyhle nechám v řadě na zkoušení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
29.9.11 10:00

jen upozrnění, když píšeš o těch AIO cuddle, tak přes tu co jsem měla, jsou potřeba svrchní kalhotky - paní má ještě v nabídce AIO a ty jsem nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.9.11 17:13

Jo, díky, svrchňáčky mám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
30.9.11 22:11

Ahoj, můžu se vetřít :mrgreen: ?
Malý má každou chvíli opruzeniny, koupila jsem léčivou vlnu Popolini, máte s tím některá zkušenosti? Přítel mě odrazuje, že není dobře čištěná, že by jí na zadek nedával (jsou v ní vidět černá vlákna). A jak se vůbec používá, dám jen vlnu, nebo můžu zadeček i namazat krémem? To se ale pak asi zničí, že?

• Citovat
  • Upravit
2064
30.9.11 22:25
jancic píše:
Ahoj, můžu se vetřít :mrgreen: ?
Malý má každou chvíli opruzeniny, koupila jsem léčivou vlnu Popolini, máte s tím některá zkušenosti? Přítel mě odrazuje, že není dobře čištěná, že by jí na zadek nedával (jsou v ní vidět černá vlákna). A jak se vůbec používá, dám jen vlnu, nebo můžu zadeček i namazat krémem? To se ale pak asi zničí, že?

Léčivá vlna je starý domácí prostředek z čisté střižné vlny, jejíž vysoký podíl lanolinu ve spojení se vzduchovým polštářem rouna působí protizánětlivě, např. na pokožce dítěte v oblasti plenek nebo na prsních bradavkách. Použitá léčivá vlna se ještě 2-3× krát regeneruje na prudkém slunci – nepere se!

Jani určitě bych prcku zkusila nenamazat ničím a nechala bych to jen na té vlně. Pokud by to nepomohlo, tak až pak bych mázla. Každopádně vlnu stejně vyhodíš, tak to tak ani nebude vadit když se poničí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
30.9.11 22:33

Zuzi
Ty separačky - používám Popolini - viskozový i z ceulozy - v čem jsou Imse Vimse tak jedinečný?

• Citovat
  • Upravit
1212
2.10.11 15:49

Ahoj,
omlouvám se, že vám sem lezu, ale z dob, kdy jsem pár měsíců látkovala, mi zbylo jedno načaté balení separačních plenek Canpol babies. Spotřebováno je ze 112 ks tak 10 ks. Mně je líto je vyhodit, třeba by to někdo využil. Prodávat to nechci, pokud by někdo chtěl, dám nebo pošlu (za známku) zdarma. Kdyžtak napište SZ.

Do Bazárku to nedávám, pochybuji, že by si někdo všiml nebo cíleně hledal a tady je šance větší.

Ještě jednou - nezlobte se, že jsem sem vlezla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
2.10.11 20:32
jancic píše:
Zuzi
Ty separačky - používám Popolini - viskozový i z ceulozy - v čem jsou Imse Vimse tak jedinečný?

Zuzi, jsem slepá, až teď jsem se pořádně koukla na separačky … asi je zkusím. Díky.

• Citovat
  • Upravit
5086
3.10.11 09:02

Dobré ráno tety, po delší době zdravím, ale prostě jsem po naší prohře s kontaktní dermatitidou nemohla koukat na ty vaše krásný plenečky, když my se jich museli vzdát ;) ale jak to vypadá ;) můžu mánii propadnout opět nanovo, protože Emča bude mít s největší pravděpodobností brášku nebo ségru ;) příští týden jdeme na srdíčko, tak snad bude vše OK ;) a pak můžeme zase Ivče či Zuzce začít vykupovat obchody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure