Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
22.9.11 08:00

Podpořím naše holky v ČR :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.9.11 16:02
macinka85 píše:

taktez, riskovat nebudu :-D sedi nam perfektne od Kisy z Fleru, uz ji uhanim na dalsich pet kalhotovek :-) a pak ze budem na ctvercich, hahaha :-D

Holky, jak casto vam prckove kakaji? co jsem ted prestala pit mliko, tak mu to zhoustlo (uz chapu duvod protekani kakani skrz plinky az na svrchnaky), ale ja koza mu dala zkusit ryzovou kasi na vode, abych mela vecer jistotu, ze nebreci v postylce z hladu a on mi uz od pondelka rana nekakal :-( jsem ho asi zabetonovala :-( ale mel fakt mozna 40ml a pred i po to kojeni… co s tim? uz jsem sezr*** pytlik svestek, dala mu ovocny cajik, me to prohnalo, ale maleho zatim nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.9.11 16:05

xlin: u nas pomahalo dat prckovi napit vlazne (teple) vody..

• Citovat
  • Upravit
51750
22.9.11 17:31
macinka85 píše:

Ani nevíte o co přícházíte. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
22.9.11 17:37

Já jsem vlastenec:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.9.11 19:00
Anielkha píše:
xlin: u nas pomahalo dat prckovi napit vlazne (teple) vody..

dik, zkusim :-) davala jsem cajik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
22.9.11 19:29

xlin-krásná fotečka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.9.11 21:20
Katy2 píše:
macinka85 píše:

ja do toho asi pujdu :-D doporucis matros?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
23.9.11 06:31
careynka píše:
Katy2 píše:
macinka85 píše:

Záleží co chceš, nejlépe by bylo se obrátit na Babu ta ti určitě dokonale poradí, ona už tu fínštinu ovládá. Tak že když tak jí písni SZ. :wink:
Já teda měla kapsovky a u zadku byl colmaxit, dobrý to materiál, stále suchý. :mrgreen: Pak jsem měla i jednu kalhotkovou, ta byla taky jako kapsovka a sací vrstva byla uvnitř kapsy, měla jsem ale vel L a to bylo na Eli moc veliké, tak že jsem jí prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.9.11 07:35
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
macinka85 píše:
Záleží co chceš, nejlépe by bylo se obrátit na Babu ta ti určitě dokonale poradí, ona už tu fínštinu ovládá. Tak že když tak jí písni SZ. :wink:
Já teda měla kapsovky a u zadku byl colmaxit, dobrý to materiál, stále suchý. :mrgreen: Pak jsem měla i jednu kalhotkovou, ta byla taky jako kapsovka a sací vrstva byla uvnitř kapsy, měla jsem ale vel L a to bylo na Eli moc veliké, tak že jsem jí prodala.

jo a vlastne kde mas vybavicku? :-D kamaradka z Olomouce ted ceka mimi a bude taky latkovat, tak nemusi porizovat vse nove :-) a ja bych zkusila tu finkskou. Ale asi to uz mas pryc, vid :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
23.9.11 09:42
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
macinka85 píše:
jo a vlastne kde mas vybavicku? :-D kamaradka z Olomouce ted ceka mimi a bude taky latkovat, tak nemusi porizovat vse nove :-) a ja bych zkusila tu finkskou. Ale asi to uz mas pryc, vid :-(

Výbavu už nemám téměř žádnou, něco málo má půjčené kamarádka, asi tři anavy, nějaké moje plíny, jo a ještě anavy na snapku, ale předělanou na patentky. DOma už mám jen 3 haipa daipa klasik a 2 pastelky, dávám na noc s BI vkládačkou, obvykle bývá suchá či jen jednou počůraná, tak že jí to na noc stačí.
Mám doma i prefoldy, ale ty chci prodat, už je nevyužiju. :mrgreen: Prefoldy byly právě dobré do těch finských kapsovek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.9.11 20:21
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
macinka85 píše:
jo a vlastne kde mas vybavicku? :-D kamaradka z Olomouce ted ceka mimi a bude taky latkovat, tak nemusi porizovat vse nove :-) a ja bych zkusila tu finkskou. Ale asi to uz mas pryc, vid :-(
Výbavu už nemám téměř žádnou, něco málo má půjčené kamarádka, asi tři anavy, nějaké moje plíny, jo a ještě anavy na snapku, ale předělanou na patentky. DOma už mám jen 3 haipa daipa klasik a 2 pastelky, dávám na noc s BI vkládačkou, obvykle bývá suchá či jen jednou počůraná, tak že jí to na noc stačí.
Mám doma i prefoldy, ale ty chci prodat, už je nevyužiju. :mrgreen: Prefoldy byly právě dobré do těch finských kapsovek. :mrgreen:

a muzes hodit foto? nejam nemam uplne sajna, jak to vypada :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
23.9.11 20:54

Holky prosím, nevíte, jestli se někde dají koupit samotné vkládačky baby beehinds? (anebo něco podobného stejně savého?)
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.9.11 10:55

Holky jakou vlnu mám koupit aby byla vhodná na uplteení návleků :think: viděla jsem na jednom webu návleky za 400kč na zimu do šátku a nosítek..umím pléct a i mě to baví takže se do toho pustím jen nevím jakou koupit vlnu :think: když tak i odkaz díky…teď mě napadá že to bych vlastně mohla upléct vlňáky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.9.11 11:08

holky máte někdo zkušenosti s těmito vlňáky?
http://www.latkovky.cz/…tar-longies/
chápu dobře že to může mít doma jako tepláčky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky