Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
macinka85 píše:
Podpořím naše holky v ČR
taktez, riskovat nebudu
sedi nam perfektne od Kisy z Fleru, uz ji uhanim na dalsich pet kalhotovek
a pak ze budem na ctvercich, hahaha ![]()
Holky, jak casto vam prckove kakaji? co jsem ted prestala pit mliko, tak mu to zhoustlo (uz chapu duvod protekani kakani skrz plinky az na svrchnaky), ale ja koza mu dala zkusit ryzovou kasi na vode, abych mela vecer jistotu, ze nebreci v postylce z hladu a on mi uz od pondelka rana nekakal
jsem ho asi zabetonovala
ale mel fakt mozna 40ml a pred i po to kojeni… co s tim? uz jsem sezr*** pytlik svestek, dala mu ovocny cajik, me to prohnalo, ale maleho zatim nic ![]()
xlin: u nas pomahalo dat prckovi napit vlazne (teple) vody..
macinka85 píše:
Podpořím naše holky v ČR
Ani nevíte o co přícházíte.
![]()
Anielkha píše:
xlin: u nas pomahalo dat prckovi napit vlazne (teple) vody..
dik, zkusim
davala jsem cajik…
Katy2 píše:macinka85 píše:Ani nevíte o co přícházíte.
Podpořím naše holky v ČR![]()
![]()
ja do toho asi pujdu
doporucis matros?
careynka píše:Katy2 píše:ja do toho asi pujdumacinka85 píše:Ani nevíte o co přícházíte.
![]()
doporucis matros?
Záleží co chceš, nejlépe by bylo se obrátit na Babu ta ti určitě dokonale poradí, ona už tu fínštinu ovládá. Tak že když tak jí písni SZ. ![]()
Já teda měla kapsovky a u zadku byl colmaxit, dobrý to materiál, stále suchý.
Pak jsem měla i jednu kalhotkovou, ta byla taky jako kapsovka a sací vrstva byla uvnitř kapsy, měla jsem ale vel L a to bylo na Eli moc veliké, tak že jsem jí prodala.
Katy2 píše:careynka píše:Záleží co chceš, nejlépe by bylo se obrátit na Babu ta ti určitě dokonale poradí, ona už tu fínštinu ovládá. Tak že když tak jí písni SZ.Katy2 píše:ja do toho asi pujdumacinka85 píše:Ani nevíte o co přícházíte.
![]()
doporucis matros?
Já teda měla kapsovky a u zadku byl colmaxit, dobrý to materiál, stále suchý.Pak jsem měla i jednu kalhotkovou, ta byla taky jako kapsovka a sací vrstva byla uvnitř kapsy, měla jsem ale vel L a to bylo na Eli moc veliké, tak že jsem jí prodala.
jo a vlastne kde mas vybavicku?
kamaradka z Olomouce ted ceka mimi a bude taky latkovat, tak nemusi porizovat vse nove
a ja bych zkusila tu finkskou. Ale asi to uz mas pryc, vid ![]()
careynka píše:Katy2 píše:jo a vlastne kde mas vybavicku?careynka píše:Záleží co chceš, nejlépe by bylo se obrátit na Babu ta ti určitě dokonale poradí, ona už tu fínštinu ovládá. Tak že když tak jí písni SZ.Katy2 píše:ja do toho asi pujdumacinka85 píše:Ani nevíte o co přícházíte.
![]()
doporucis matros?
Já teda měla kapsovky a u zadku byl colmaxit, dobrý to materiál, stále suchý.Pak jsem měla i jednu kalhotkovou, ta byla taky jako kapsovka a sací vrstva byla uvnitř kapsy, měla jsem ale vel L a to bylo na Eli moc veliké, tak že jsem jí prodala.
kamaradka z Olomouce ted ceka mimi a bude taky latkovat, tak nemusi porizovat vse nove
a ja bych zkusila tu finkskou. Ale asi to uz mas pryc, vid
Výbavu už nemám téměř žádnou, něco málo má půjčené kamarádka, asi tři anavy, nějaké moje plíny, jo a ještě anavy na snapku, ale předělanou na patentky. DOma už mám jen 3 haipa daipa klasik a 2 pastelky, dávám na noc s BI vkládačkou, obvykle bývá suchá či jen jednou počůraná, tak že jí to na noc stačí.
Mám doma i prefoldy, ale ty chci prodat, už je nevyužiju.
Prefoldy byly právě dobré do těch finských kapsovek. ![]()
Katy2 píše:careynka píše:Výbavu už nemám téměř žádnou, něco málo má půjčené kamarádka, asi tři anavy, nějaké moje plíny, jo a ještě anavy na snapku, ale předělanou na patentky. DOma už mám jen 3 haipa daipa klasik a 2 pastelky, dávám na noc s BI vkládačkou, obvykle bývá suchá či jen jednou počůraná, tak že jí to na noc stačí.Katy2 píše:jo a vlastne kde mas vybavicku?careynka píše:Záleží co chceš, nejlépe by bylo se obrátit na Babu ta ti určitě dokonale poradí, ona už tu fínštinu ovládá. Tak že když tak jí písni SZ.Katy2 píše:ja do toho asi pujdumacinka85 píše:Ani nevíte o co přícházíte.
![]()
doporucis matros?
a ja bych zkusila tu finkskou. Ale asi to uz mas pryc, vid
Mám doma i prefoldy, ale ty chci prodat, už je nevyužiju.Prefoldy byly právě dobré do těch finských kapsovek.
a muzes hodit foto? nejam nemam uplne sajna, jak to vypada ![]()
Holky prosím, nevíte, jestli se někde dají koupit samotné vkládačky baby beehinds? (anebo něco podobného stejně savého?)
díky
Holky jakou vlnu mám koupit aby byla vhodná na uplteení návleků
viděla jsem na jednom webu návleky za 400kč na zimu do šátku a nosítek..umím pléct a i mě to baví takže se do toho pustím jen nevím jakou koupit vlnu
když tak i odkaz díky…teď mě napadá že to bych vlastně mohla upléct vlňáky ![]()
holky máte někdo zkušenosti s těmito vlňáky?
http://www.latkovky.cz/…tar-longies/
chápu dobře že to může mít doma jako tepláčky ![]()