Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
bruni no radši to nepočítám, ale je to hrůza, přebaluju stejně jak s látkovkama, takže jsou dny kdy to chytnem do nočníku 100% taskže máme jednu plenu na den, ale pak jsou dny kdy jich máme třeba 8… a zhruba kolem 4,– za plenku (když pomineme minulou akci, kdy nám paní prodavačka místo 5ti balíků namarkovala 1
)
mabis píše:
Dobré ráno tety, po delší době zdravím, ale prostě jsem po naší prohře s kontaktní dermatitidou nemohla koukat na ty vaše krásný plenečky, když my se jich museli vzdátale jak to vypadá
můžu mánii propadnout opět nanovo, protože Emča bude mít s největší pravděpodobností brášku nebo ségru
příští týden jdeme na srdíčko, tak snad bude vše OK
a pak můžeme zase Ivče či Zuzce začít vykupovat obchody
mabis: Takže to vychází kolem té tisícovky měsíčně, jsem si to myslela.
Jsou někde podobné akce s látkovkama? Že bych jich koupila deset a účtovali mi jednu? ![]()
Mabis, gratuluju a doufám že tentokráte to s plenkama půjde ![]()
PetkaK píše:
Mabis, gratuluju a doufám že tentokráte to s plenkama půjde
Peti Tobě taky gratulace ![]()
jééé tedka koukám, že jsme na tom Peti na stejno
takže taky gratulace ![]()
mabis píše:
jééé tedka koukám, že jsme na tom Peti na stejnotakže taky gratulace
Jo jo, já už jsem teda asi o měsíc víc než ty, když koukám na tvůj metřík, ale taky ještě začátek ![]()
Pomeranco, Achdarku - děkuji ![]()
to se zas budou nakupovat plínečky… už se těším, až se tu budete chlubit ![]()
pomeranca píše:
to se zas budou nakupovat plínečky… už se těším, až se tu budete chlubit
mě spíš asi manžel preventivně zabije ![]()
pomeranca píše:
to se zas budou nakupovat plínečky… už se těším, až se tu budete chlubit
Já nakoupila včera
- teda postupně asi za posledních 14 dnů jsem objednávala u Ivušky
- celkem mám 4 ![]()
Ale to potřebuje teďkom nutně malá, a já doufám že se mi podaří jí částečně odplínkovat před porodem.
I když teď se jí na nočník nějak nechce, a přitom už dva měsíce krásně hlásila a chodila na něj kakat, a teď ani prd, posadím-nic, oblíknu plínu a do minuty je v ní bobek. ![]()
teda vy se mate, to ja mam s plinama utrum ![]()
mabis gratuluju, ale teda s detma po praze, tfuj
mabis: Gratuluju!
Máš přehled, kolik tak měsíčně stojí jednorázovky? Ty určitě nebudeš přebalovat 3× denně, takže by to mohlo být směrodatné číslo.