Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
3.10.11 21:44

Tak naše na něj sedá většinou v pohodě, ale po chvilce jde zas pryč a v nočníku pusto prázdno a za chvíli je plínka durch :zed: . A vlastně na jedno čurání volá pravidelně, a to v 6h ráno se postaví v postýlce a začne řvát" Maminko, tatíko bááák"!, no někdy i o půl 6, to jí ta zčůraná plína po noci, už vadí, tak proč by to do ní pouštěla, že jo 8-) , ale přes den to má na háku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.10.11 08:59
PetkaK píše:
U nás ani to ne, malé je to úplně jedno jestli je durch pročůraná nebo má bobana v plíně. Brzo dostane vyznamenání čuně roku :mrgreen:

O titul se budete muset rozdělit s námi! :mrgreen:
Taky to nehrotím, na zimu máme stejný názor, na jaře času dost. 8-) Do školky jen tak brzy nepůjde, plíny vyperu, tak mi to do peněz neleze, prostě mě nic netlačí.

Dítě do 9 měsíců v kolíbce bych taky chtěla vidět, já dávala od půl roka na záda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
4.10.11 09:08

Bruni,koukám, že máš toho skákacího koníka - John se tuším jmenuje…Je dobrý? Kdes ho koupila, přes net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.10.11 09:10
Brokianaa píše:
Bruni,koukám, že máš toho skákacího koníka - John se tuším jmenuje…Je dobrý? Kdes ho koupila, přes net?

Byla jsem se Ti mrknout na krabici, jo, je to John. Je dobrej? Já netušila, že jsou mezi nimi rozdíly :oops:
Kupovala jsem ho v kamenným krámě v Jičíně, jiného neměli. Stál přes pětikilo, tak jsem doufala, že by mohl něco vydržet, nosnost píšou 25kg.

• Citovat
  • Upravit
22590
4.10.11 09:30

Ja jsem malou na nocnik jeste ani nezkusila dat :mrgreen: chodi si sama sedat na Deniscin,ale oblecena :lol: prvni pokusy zacnu zkouset s prichodem leta :nevim: u Denisky jsem to zkousela mnohem,mnohem driv a stejne se odplinkovala behem tydne az v roce a pul..v te dobe taky zacala teprve prijimat nocnik :wink: do te doby na nem rvala a nebo jsem ji tam musela zabavovat jako blazen a stejne do nej nic neudelala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.10.11 09:52
Mirii píše:
Ja jsem malou na nocnik jeste ani nezkusila dat :mrgreen: chodi si sama sedat na Deniscin,ale oblecena :lol: prvni pokusy zacnu zkouset s prichodem leta :nevim: u Denisky jsem to zkousela mnohem,mnohem driv a stejne se odplinkovala behem tydne az v roce a pul..v te dobe taky zacala teprve prijimat nocnik :wink: do te doby na nem rvala a nebo jsem ji tam musela zabavovat jako blazen a stejne do nej nic neudelala :nevim:

Miri tak Marjánka má už rok a půl a asi bude nosit plíny až do 3let - hlásíme se k titulu „čuně roku“ :jazyk: …Na nočník vysazujeme, ale bez úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.10.11 10:13

Bruni, je to nějaký zdravotní koník. Pomáhá usazování kyčelních kloubů - chci ho malému koupit na vánoce. I když nevím jestli to má ju něj ještě význam když v té dobe bude mít už 20měsíců. Ale chodit asi ještě nebude a mentálně bude tak na roku… :nevim: uvažuju jestli Johna, nebo houpadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.10.11 10:22
Brokianaa píše:
Bruni, je to nějaký zdravotní koník. Pomáhá usazování kyčelních kloubů

Fakt? To jsem ani netušila, že jsem koupila takový zázrak, se mi to prostě jenom líbilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
4.10.11 10:30

No vidíš jak dobře jsi nakoupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.10.11 10:34

Zuzi moc gratuluji ke svatbě. Moc vám to slušelo a přeji vám v manželství hodně štěstí!

Holky tak mi malá na nočníku sedává už dlouho. Většinou se vyčůrá i vykadí, ale když se jí chce, tak to nenaznačí a nic neřekne :-) Ale na nočníku se jí líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
4.10.11 13:41

Já na nočník prozatím kašlu. Dvakrát jsem ji zkusila na něj posadit, následoval nechápavý výraz a pak úprk z něj. Nějak mi zatím nevadí prát a věšet plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.10.11 13:49
Flyingfrog píše:
Já na nočník prozatím kašlu. Dvakrát jsem ji zkusila na něj posadit, následoval nechápavý výraz a pak úprk z něj. Nějak mi zatím nevadí prát a věšet plíny.

Fly tak to mě absolutně nevadí taky :-). Jde jen o to, že nic by se nemělo zameškat ani ten nácvik čistoty ne. Začít cíleně vysazovta by se mělo cca od toho roku a půl - samo že každé děcko je jiné, já to taky nehrotím, ale už zkoušíme…No, ale Mája má už 1,5roku pryč :-) - vy jste mladší, takže čas máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.10.11 13:58
Brunifid píše:
PetkaK píše:
U nás ani to ne, malé je to úplně jedno jestli je durch pročůraná nebo má bobana v plíně. Brzo dostane vyznamenání čuně roku :mrgreen:

O titul se budete muset rozdělit s námi! :mrgreen:
Taky to nehrotím, na zimu máme stejný názor, na jaře času dost. 8-) Do školky jen tak brzy nepůjde, plíny vyperu, tak mi to do peněz neleze, prostě mě nic netlačí.

Dítě do 9 měsíců v kolíbce bych taky chtěla vidět, já dávala od půl roka na záda :mrgreen:

Bruni Eli je narozená v srpnu, tak že cca rok a něco rozdíl od Pavlínky, nočníkovat jsme začali nějak v březnu to tuším bylo. :think: :think: No tak že bylo jí rok a půl a nyní už je přes den úplně bez plen, má je jen na spaní. Podle mě to máš dobře naplánované. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
4.10.11 14:09
PetkaK píše:
Mabis, gratuluju a doufám že tentokráte to s plenkama půjde :))

Peťko, taky gratuluju k těhotenství. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.10.11 14:38

Mě taky baví prát plínky i věšet (jen teda než je donesu na pověšení na zahradu :zed: mládě na zádech v manduce, vepředu nesu v rukách koš s prádlem, jsou to tři patra a asi patery dveře, jedny zamčené :cert: ). Nočník jsem se rozhodla „používat“ aby si na něj zvykl, že je to součást života. A slibuju si od toho, že nebudou nějaké hysteráky, až se bude fakt odplínkovávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure