Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky, to je paráda! gratuluju a závidím nakupování plín ![]()
a jedna od nás ![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/…949099_n.jpg
my ted hlásíme o sto šest, ale jen si ze mě dělá srandu, protože pak letím soukám ji z oblečení a ono houby a pak se za 5 minut počůrá… nervy moje ![]()
zuzanecka81 píše:
a jedna od nás
Jéééé Nelinky tatínek má na hlavě ještě větší prd než Pavlínky tatínek ![]()
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:Jéééé Nelinky tatínek má na hlavě ještě větší prd než Pavlínky tatínek
a jedna od nás
Zuzi gratulace kesvadbě- krásná forka, moc vám to tam všem sluší ![]()
Petko držím palce, snad se vám to odplenkování povede.
Mě už malá taky volala krásně a teď zase přišel bojkot nočníku, někdy prdí i na kadění a někdy aspoň na toho bobana zavolá, ale na čůrání, přestala volat úplně
, tak snad začne dřív než se prtě u nás narodí ![]()
U nás má nočník střídavé úspěchy… Ale že chce přebalit, to zpravidla ví okamžitě. Pořád jsme na spotřebě nějakých 12 plin za den.
pomeranca píše:
U nás má nočník střídavé úspěchy… Ale že chce přebalit, to zpravidla ví okamžitě. Pořád jsme na spotřebě nějakých 12 plin za den.
U nás ani to ne, malé je to úplně jedno jestli je durch pročůraná nebo má bobana v plíně. Brzo dostane vyznamenání čuně roku ![]()
Ankasz - tobě už moc času na výcvik nezbývá, co? Tak snad budeš úspěšná. Já to zatím nehrotím, stejně bych nechtěla aby mi přes zimu venku hlásila že chce - dyť v té kose by jí to přimrzlo k zadku
, takže začnu až na jaře.
tak u nas je nocnik naprosto bez efektu, uz si ani nepamatuju kdy se do nej naposledy vykadila, je teda fakt, ze ja posledni dobou moc nevysazuju, vetsinou z neho hned sleze a nosi ho v ruce po pokoji ![]()
jancic píše:jancic píše:Zuzi, jsem slepá, až teď jsem se pořádně koukla na separačky … asi je zkusím. Díky.
Zuzi
Ty separačky - používám Popolini - viskozový i z ceulozy - v čem jsou Imse Vimse tak jedinečný?
Jo Jani, tak vidím že jsi si je už objednala, za chvíli pošlu podklady.
Mabisku - Ha, ha, ha, ha 1+5zdarma
???
Zuzi moc gratuluji ke svatbě
!!
Tak nočník, to je u nás kapitola sama o sobě
. Před létem začala mít suché plíny po spaní i hraní, tak jsem začala vysazovat a asi 14dní to často vycházelo a jednou se i vykakala, ale pak jak když utne a nic. Plíny zase mokré, v hovínkách si hoví a když ji dáme na nočník, tak na něm dělá všechno, jen ne to co má
…
Narazila jsem v odborné poradně na dotaz, zda lze dítě ve věku 4,5 měsíce nosit v manduce. Prý ne, protože se mu přetěžuje páteř ve svislé poloze. Do té je vhodné přejít až kolem 9 měsíců… Já teda nevím, ale jak se dá osmi měsíční kojenec nosit… třeba v kolíbce ![]()
lenholka píše:
tak u nas je nocnik naprosto bez efektu, uz si ani nepamatuju kdy se do nej naposledy vykadila, je teda fakt, ze ja posledni dobou moc nevysazuju, vetsinou z neho hned sleze a nosi ho v ruce po pokoji
Malá si ho dává s oblibou na hlavu ![]()