Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
3.10.11 13:22

holky, to je paráda! gratuluju a závidím nakupování plín :mrgreen:

a jedna od nás :lol:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/…949099_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.10.11 13:22

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.10.11 13:23

Jé Zuzi - gratuluju ke svatbě :) :kytka: Moc hezká fotka :)

• Citovat
  • Upravit
5086

my ted hlásíme o sto šest, ale jen si ze mě dělá srandu, protože pak letím soukám ji z oblečení a ono houby a pak se za 5 minut počůrá… nervy moje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
zuzanecka81 píše:

Jéééé Nelinky tatínek má na hlavě ještě větší prd než Pavlínky tatínek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
3.10.11 13:26
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
Jéééé Nelinky tatínek má na hlavě ještě větší prd než Pavlínky tatínek :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
3.10.11 14:30

Taky mooooc gratuluju ke svatbě :-) !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.10.11 14:48

Zuzi gratuluju ke svatbě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
3.10.11 20:04

Zuzi gratulace kesvadbě- krásná forka, moc vám to tam všem sluší :palec:

Petko držím palce, snad se vám to odplenkování povede.

Mě už malá taky volala krásně a teď zase přišel bojkot nočníku, někdy prdí i na kadění a někdy aspoň na toho bobana zavolá, ale na čůrání, přestala volat úplně :zed: , tak snad začne dřív než se prtě u nás narodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.10.11 20:24

U nás má nočník střídavé úspěchy… Ale že chce přebalit, to zpravidla ví okamžitě. Pořád jsme na spotřebě nějakých 12 plin za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.10.11 20:29
pomeranca píše:
U nás má nočník střídavé úspěchy… Ale že chce přebalit, to zpravidla ví okamžitě. Pořád jsme na spotřebě nějakých 12 plin za den.

U nás ani to ne, malé je to úplně jedno jestli je durch pročůraná nebo má bobana v plíně. Brzo dostane vyznamenání čuně roku :mrgreen:

Ankasz - tobě už moc času na výcvik nezbývá, co? Tak snad budeš úspěšná. Já to zatím nehrotím, stejně bych nechtěla aby mi přes zimu venku hlásila že chce - dyť v té kose by jí to přimrzlo k zadku :)), takže začnu až na jaře.

• Citovat
  • Upravit
4509
3.10.11 20:31

tak u nas je nocnik naprosto bez efektu, uz si ani nepamatuju kdy se do nej naposledy vykadila, je teda fakt, ze ja posledni dobou moc nevysazuju, vetsinou z neho hned sleze a nosi ho v ruce po pokoji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
3.10.11 20:48
jancic píše:
jancic píše:
Zuzi
Ty separačky - používám Popolini - viskozový i z ceulozy - v čem jsou Imse Vimse tak jedinečný?
Zuzi, jsem slepá, až teď jsem se pořádně koukla na separačky … asi je zkusím. Díky.

Jo Jani, tak vidím že jsi si je už objednala, za chvíli pošlu podklady.

Mabisku - Ha, ha, ha, ha 1+5zdarma :-D???

Zuzi moc gratuluji ke svatbě :palec: !!

Tak nočník, to je u nás kapitola sama o sobě :-( . Před létem začala mít suché plíny po spaní i hraní, tak jsem začala vysazovat a asi 14dní to často vycházelo a jednou se i vykakala, ale pak jak když utne a nic. Plíny zase mokré, v hovínkách si hoví a když ji dáme na nočník, tak na něm dělá všechno, jen ne to co má :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.10.11 21:19

Narazila jsem v odborné poradně na dotaz, zda lze dítě ve věku 4,5 měsíce nosit v manduce. Prý ne, protože se mu přetěžuje páteř ve svislé poloze. Do té je vhodné přejít až kolem 9 měsíců… Já teda nevím, ale jak se dá osmi měsíční kojenec nosit… třeba v kolíbce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.10.11 21:35
lenholka píše:
tak u nas je nocnik naprosto bez efektu, uz si ani nepamatuju kdy se do nej naposledy vykadila, je teda fakt, ze ja posledni dobou moc nevysazuju, vetsinou z neho hned sleze a nosi ho v ruce po pokoji :nevim:

Malá si ho dává s oblibou na hlavu :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure