Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
šmarjá nočník, na tom Daník (2 roky a 2 měsíce) sedí jen u krtečka a jinak ani omylem
![]()
takže se s těma titulama jděte bodnout, protože ten je náš ![]()
pomeranca píše:
Fly: dodatečně Stele vše nej k narozeninám
Jeee, díky moc. ![]()
zelazuzu píše:Flyingfrog píše:Fly tak to mě absolutně nevadí taky
Já na nočník prozatím kašlu. Dvakrát jsem ji zkusila na něj posadit, následoval nechápavý výraz a pak úprk z něj. Nějak mi zatím nevadí prát a věšet plíny.. Jde jen o to, že nic by se nemělo zameškat ani ten nácvik čistoty ne. Začít cíleně vysazovta by se mělo cca od toho roku a půl - samo že každé děcko je jiné, já to taky nehrotím, ale už zkoušíme…No, ale Mája má už 1,5roku pryč
- vy jste mladší, takže čas máte.
Zuzu, přiznám, že nic netuším o nácviku čistoty. ![]()
Manžel na mě volá z pokoje: „Teď má mít noční plínku,že?“ Já říkám: „jo, odpoledne jsem sbírala anavky, tak nejlíp tu“. Přijdu do pokoje, mládě sedí na zemi… nepřebalené. Prý: „Já to radši nechám na tobě“. Jako mě to přebalování nevadí, ale proč se doprčic ptal? ![]()
Ale abych ho zas tak moc nepomlouvala… šel uspávat ![]()
Flyingfrog píše:pomeranca píše:
Fly: dodatečně Stele vše nej k narozeninámJeee, díky moc.
Jako já ten nočník taky zkouším, ale tak 2× do týdne. Jsem dneska, jak jsem si vás tu přečetla, ji na něj posadila, děsná sranda, držela si míček a pak stejně slezla (a chudák otlačený zadek, musím koupit jiný).zelazuzu píše:Zuzu, přiznám, že nic netuším o nácviku čistoty.Flyingfrog píše:Fly tak to mě absolutně nevadí taky
Já na nočník prozatím kašlu. Dvakrát jsem ji zkusila na něj posadit, následoval nechápavý výraz a pak úprk z něj. Nějak mi zatím nevadí prát a věšet plíny.. Jde jen o to, že nic by se nemělo zameškat ani ten nácvik čistoty ne. Začít cíleně vysazovta by se mělo cca od toho roku a půl - samo že každé děcko je jiné, já to taky nehrotím, ale už zkoušíme…No, ale Mája má už 1,5roku pryč
- vy jste mladší, takže čas máte.
Já o tom vím taky prd - akorát o tom před pár týdny psali…v Blesku - tuším
..
Né, prý není dobré ale dítě neučit nočníku vůbec a nesnažit se ho vysazovat když už má přes ten 1,5roku. Samo že nebudu malou mořit na nočníku půl hodiny, ale zkoušet by se to mělo a snažit se vychytávat dobu, kdy by se jí mohlo chtít
. Na to máš ale čas až na jaře, tak to neřeš…my jsme horší případ ![]()
Jo a praní a věšení plen miluju!!!!
pomeranca píše:
Manžel na mě volá z pokoje: „Teď má mít noční plínku,že?“ Já říkám: „jo, odpoledne jsem sbírala anavky, tak nejlíp tu“. Přijdu do pokoje, mládě sedí na zemi… nepřebalené. Prý: „Já to radši nechám na tobě“. Jako mě to přebalování nevadí, ale proč se doprčic ptal?Ale abych ho zas tak moc nepomlouvala… šel uspávat
Zlatý to chlap
. To můj neumí přebalit do ničeho jiného než do IV 2v1 - jako on by jí i nasadil něco jiného, ale tak, že to radši ani neriskuju a mám IV 2v1 nejvíc kusů ze všech plínek..
Můj chlap má nejradši čtverce. Ostatní pliny jsou podle něj moc složité:-D
Můj chlap neumí přebalit ani jednorázovku…dělal to dvakrát a z toho jednou ji dal naopak ![]()
Brokianaa píše:
Můj chlap neumí přebalit ani jednorázovku…dělal to dvakrát a z toho jednou ji dal naopak
No předpokládám, že s jednorázovkou by taky bojoval ![]()
Látkovku jsem mu do roky radši nedala…a on se k tomu ani nemá… A navíc mám jen dvě AIO a zbytek kalhotovky,nebo na snapku…to by nedal už vůbec ![]()
Tak to já musím říct, že můj chlap zvládá vše. Jen občas se stane, že zapomene svrchňáky, ale to jen proto, že strašně spěchá. ![]()
Můj zvládá, ale chodí se ptát, jestli na to patří svrchňáky…
ale zas treba umi skladat novosklad a vubec čč, protože měl o dost mladšího bráchu ![]()