Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
4.10.11 14:40

Fly: dodatečně Stele vše nej k narozeninám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
4.10.11 15:14

šmarjá nočník, na tom Daník (2 roky a 2 měsíce) sedí jen u krtečka a jinak ani omylem :twisted: :mrgreen:
takže se s těma titulama jděte bodnout, protože ten je náš :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
4.10.11 17:26
pomeranca píše:

Jeee, díky moc. :-)

Jako já ten nočník taky zkouším, ale tak 2× do týdne. Jsem dneska, jak jsem si vás tu přečetla, ji na něj posadila, děsná sranda, držela si míček a pak stejně slezla (a chudák otlačený zadek, musím koupit jiný).
zelazuzu píše:
Flyingfrog píše:
Já na nočník prozatím kašlu. Dvakrát jsem ji zkusila na něj posadit, následoval nechápavý výraz a pak úprk z něj. Nějak mi zatím nevadí prát a věšet plíny.
Fly tak to mě absolutně nevadí taky :-). Jde jen o to, že nic by se nemělo zameškat ani ten nácvik čistoty ne. Začít cíleně vysazovta by se mělo cca od toho roku a půl - samo že každé děcko je jiné, já to taky nehrotím, ale už zkoušíme…No, ale Mája má už 1,5roku pryč :-) - vy jste mladší, takže čas máte.

Zuzu, přiznám, že nic netuším o nácviku čistoty. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.10.11 20:31

Manžel na mě volá z pokoje: „Teď má mít noční plínku,že?“ Já říkám: „jo, odpoledne jsem sbírala anavky, tak nejlíp tu“. Přijdu do pokoje, mládě sedí na zemi… nepřebalené. Prý: „Já to radši nechám na tobě“. Jako mě to přebalování nevadí, ale proč se doprčic ptal? :think:

Ale abych ho zas tak moc nepomlouvala… šel uspávat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.10.11 22:56
Flyingfrog píše:
pomeranca píše:

Jeee, díky moc. :-)

Jako já ten nočník taky zkouším, ale tak 2× do týdne. Jsem dneska, jak jsem si vás tu přečetla, ji na něj posadila, děsná sranda, držela si míček a pak stejně slezla (a chudák otlačený zadek, musím koupit jiný).
zelazuzu píše:
Flyingfrog píše:
Já na nočník prozatím kašlu. Dvakrát jsem ji zkusila na něj posadit, následoval nechápavý výraz a pak úprk z něj. Nějak mi zatím nevadí prát a věšet plíny.
Fly tak to mě absolutně nevadí taky :-). Jde jen o to, že nic by se nemělo zameškat ani ten nácvik čistoty ne. Začít cíleně vysazovta by se mělo cca od toho roku a půl - samo že každé děcko je jiné, já to taky nehrotím, ale už zkoušíme…No, ale Mája má už 1,5roku pryč :-) - vy jste mladší, takže čas máte.
Zuzu, přiznám, že nic netuším o nácviku čistoty. :oops:

Já o tom vím taky prd - akorát o tom před pár týdny psali…v Blesku - tuším :-D :-P :-D ..

Né, prý není dobré ale dítě neučit nočníku vůbec a nesnažit se ho vysazovat když už má přes ten 1,5roku. Samo že nebudu malou mořit na nočníku půl hodiny, ale zkoušet by se to mělo a snažit se vychytávat dobu, kdy by se jí mohlo chtít :-). Na to máš ale čas až na jaře, tak to neřeš…my jsme horší případ :twisted:

Jo a praní a věšení plen miluju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.10.11 22:58
pomeranca píše:
Manžel na mě volá z pokoje: „Teď má mít noční plínku,že?“ Já říkám: „jo, odpoledne jsem sbírala anavky, tak nejlíp tu“. Přijdu do pokoje, mládě sedí na zemi… nepřebalené. Prý: „Já to radši nechám na tobě“. Jako mě to přebalování nevadí, ale proč se doprčic ptal? :think:Ale abych ho zas tak moc nepomlouvala… šel uspávat :pankac:

Zlatý to chlap :-). To můj neumí přebalit do ničeho jiného než do IV 2v1 - jako on by jí i nasadil něco jiného, ale tak, že to radši ani neriskuju a mám IV 2v1 nejvíc kusů ze všech plínek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.10.11 23:57

Můj chlap má nejradši čtverce. Ostatní pliny jsou podle něj moc složité:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.10.11 07:56

Můj chlap neumí přebalit ani jednorázovku…dělal to dvakrát a z toho jednou ji dal naopak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.10.11 08:13
Brokianaa píše:
Můj chlap neumí přebalit ani jednorázovku…dělal to dvakrát a z toho jednou ji dal naopak :roll:

No předpokládám, že s jednorázovkou by taky bojoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.10.11 08:29

Látkovku jsem mu do roky radši nedala…a on se k tomu ani nemá… A navíc mám jen dvě AIO a zbytek kalhotovky,nebo na snapku…to by nedal už vůbec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
5.10.11 08:34

Tak to já musím říct, že můj chlap zvládá vše. Jen občas se stane, že zapomene svrchňáky, ale to jen proto, že strašně spěchá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.10.11 08:39

Tak to gratuluju k manželům :-) !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.10.11 08:47

Můj nezvládá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
5.10.11 08:50

Aspoň někdo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.10.11 08:58

Můj zvládá, ale chodí se ptát, jestli na to patří svrchňáky… :) ale zas treba umi skladat novosklad a vubec čč, protože měl o dost mladšího bráchu ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí