Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
6.10.11 13:33

Holky, co máte tak „pracovité“ manžely – k čemu takový chlap teda je? Asi teda donese domů nějaké peníze, ale co pak? Jaký je to partner pro život, když o společné děti se nepostará a ještě kafrá, že chodí do práce atd.? To je fakt děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.10.11 13:40
Flyingfrog píše:
Teda já mít doma takové chlapy, tak je asi zabiju. 8-o Holky, asi blbá otázka, ale to se nedá zjistit dřív? Jaký na věci ohledně dětí, rodičovství mají názor? Já nastolila tvrdý pořádek ještě dávno před otěhotněním. :mrgreen:

Nezabiješ, zvykneš si a začneš kmitat sama.
Popravdě - já na chlapa, co by se přerazil v domácnosti, nikdy zvyklá nebyla, z domu už vůbec ne. Mně by se snad takovej ani nelíbil, asi bych si myslela, že je defektní :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
6.10.11 13:45
Brokianaa píše:
On ho prostě nevnímá i když je doma…Buď si s ním jde konkrétně hrát (max.10 minut,ale říká, že to bylo tak 45minut) a když ho nemám v dohledu já,Edíka,tak mu musím říct : Hlídej Edu a počkat jestli milost pán vůbec poslouchá
Čemu se divíš? Chlap zvládne právě jednu věc. Nikoliv koukat na TV a u toho periferně hlídat dítě a nedej Bože si s ním ještě hrát. Když od něj něco chceš, musíš ho oslovit, přesvědčit se, že vnímá, holou větou sdělit požadavek a zpětnou vazbou se přesvědčit, že pochopil :mrgreen:
Jako Ty jsi na MD, necháš dítě v obýváku - no jak má chudák chlap tušit, že ho má hlídat? :mrgreen:

ivuska: On nekafrá, že chodí do práce, on pracuje rád 8-)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.10.11 13:53
ivuska.h píše:
Holky, co máte tak „pracovité“ manžely – k čemu takový chlap teda je? Asi teda donese domů nějaké peníze, ale co pak? Jaký je to partner pro život, když o společné děti se nepostará a ještě kafrá, že chodí do práce atd.? To je fakt děs…

O dítě se třeba nepostará, ale pomývá nádobí, vysává, utírá prach, pomyje podlahu, jednou týdně umyje záchod a koupelnu :nevim: - domácích prací dělá víc než já :oops: a dost často teď třeba i vyžehlí. K tomu chodí to práce, kde toho bohužel taky nemá málo. A do toho budeme dělat pokoj (tzn seškrábat stěny, namalovat, položit koberec).

O víkendech jsme víceméně skoro furt u našich nebo u tchánů, takže volný víkend skoro ani nemáme (teď v říjnu budeme mít volný víkend tento, jinak ne, pořád něco).

Mě vadí že má laxní přáístup k holce když něco po něm chci, ale na druhou stranu vím, že kdyby musel tak se postará, jenže on prostě nemusí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
6.10.11 14:17
PetkaK píše:
pomývá nádobí, vysává, utírá prach, pomyje podlahu, jednou týdně umyje záchod a koupelnu :nevim: -

No vidíš, ten můj mi tohle všechno připomene, že mám udělat. A pak že není všímavej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
6.10.11 14:48

Tak ten můj si asi myslí, že se to dělá samo :cert: Až budem bydlet na baráku tak už doma neudělá vůbec nic, protože tam se bude muset nejen dodělat na baráku,ale i komplet předělat zahrada…v zimě topit (mamé norm.klasický,nějaký eko kotel). Takže zas na druhou stranu možná plus pro mě, že už teď jsem zvyklá dělat v domácnosti vše sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
6.10.11 15:50

No z takového chlapa by mě asi taky švihlo, co doma nic neudělá.
To, že doma pomáhá mi příjde automatické, jsme na baráku a práce je tu až, až, třeba teď je s holkama venku a uklízí piliny po dřevu co řezal a sekal na zimu. Takže pokud je práce venku, tak po něm nějakou pomoc s úklidem doma nechci, ale když je škaredě a nemusí se učit( dělá ještě VŠ), tak uklízí se mnou, neznám to že by si lehnul k TV, až třeba večer, a když není v práci, tak automaticky koupe a ukládá mladší on- a to né proto že jsem teď těhotná, dělal to od příchodu z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.10.11 16:12

Holky chlap se zapoji az kdyz to po nem vyzaduje dite :nevim: Muj. Taky byl zvyklej sedet si o vikendech u oc, cumet na telku apod.....nenapadne jsem se vsim smerovala Denisku na nej a dnes uz nevi co to je si sednout k pc a cist si zpravy :mrgreen: Deniska si ho vola ke kazde potrebne veci :mrgreen: zachod,cteni knizek,kresleni apod :mrgreen: dokud byla mala,tak ji taky uspesne prehlizel…s druhou uz je to super, je vycvicenej od Denisky a tudiz se venuje i male ve veku kdy si starsi ani nevsimal.....
Ja teda zadne domaci prace po Romanovi nechci, sem doma a co si budeme povidat cas na krafani na netu taky mame,ze :twisted: ale chci po nem aby byl schopnej starat se o deti, okope,nachysta jidko, v noci vstava ke starsi, uspava ji apod :nevim: zlatej neni ani omylem,ale da se na nej tlacit a vynutit si urcite ustupky…jako treba vecerni ukliei kuchyne, ne kazdy den,ale vetsiou ano..ja to delam 2 x denne a prijde mi ze tim zabiju vzdycky aspon odinu casu, tak on to dela asoon vecer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.10.11 17:04

No to je pravda, že někdy si říkám, že tady jsem snad furt:-) A na to čas mám:-) Většinou tady párkrát za den kouknu když zrovna sednu a chci chvíli nic nedělat… Je pravda, že jak bylo hezky, tak jsem se snažila být co nejvíc venku a tudíž ten čas tak rychle letěl a já nic nestíhala…Teď jak bude hnusně tak budu sedět doma a zas bude klidněji. Akorát mi chybí se třeba kouknout na nějaký film,nebo jen tak v klidu kouknout na tv. I večer když malý usne tak sednu k tv a furt odskakuju…tam umýt nádobí,tam nachystat si večeři,uklidit hračky co jsou rozházené po celem bytě…A choť si spokojeně hoví u telky a to mě vždy točí. Jinak mé drahé dítě si dnes po obědě schruplo 15 minut. Teď už je protivný, že hrůza,ale má smůlu. Spát půjde až o půl sedmé. Bojím se, že by se jinak vzbudil v noci a nebo zas hodně brzo ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
6.10.11 19:03
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Teda já mít doma takové chlapy, tak je asi zabiju. 8-o Holky, asi blbá otázka, ale to se nedá zjistit dřív? Jaký na věci ohledně dětí, rodičovství mají názor? Já nastolila tvrdý pořádek ještě dávno před otěhotněním. :mrgreen:
Popravdě - já na chlapa, co by se přerazil v domácnosti, nikdy zvyklá nebyla, z domu už vůbec ne. Mně by se snad takovej ani nelíbil, asi bych si myslela, že je defektní :think: :mrgreen:

No nezvykla bych si. Já bych si prostě takového chlapa nevzala. :nevim: Nevím, proč by chlap, co si umí uvařit a postarat se o sebe/dítě měl být nějak divný. Je asi jiné, když máte barák, kde jsou třeba k dělání „mužské“ práce, ale co v paneláku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.10.11 19:21
Flyingfrog píše:
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Popravdě - já na chlapa, co by se přerazil v domácnosti, nikdy zvyklá nebyla, z domu už vůbec ne. Mně by se snad takovej ani nelíbil, asi bych si myslela, že je defektní :think: :mrgreen:
No nezvykla bych si. Já bych si prostě takového chlapa nevzala. :nevim: Nevím, proč by chlap, co si umí uvařit a postarat se o sebe/dítě měl být nějak divný. Je asi jiné, když máte barák, kde jsou třeba k dělání „mužské“ práce, ale co v paneláku?

Asi tak, podle mě se to dá slušně otestovat už před svatbou/dětma… My sice máme byt, ale se zahrádkou, kde je práce dost, ty technické věci dělá čistě manžel (taky v bytě – vrtání, montování…), já zas vařím a peru, tak to vyjde tak nastejno. No a o ty další věci se holt musíme podělit rovným dílem, jelikož já taky pracuju (kdyby ne, tak by byla situace jiná). Reálně teda o něco víc věcí doma dělám já, třeba nikdy neumýval koupelnu nebo záchod, málokdy cpe myčku (to jsem mu už dokonce i zakázala, protože to dělá hrozně neefektivně a mě to irituje :lol: ), ale podlahy zas vytírá téměř výhradně, vysávání tak půl napůl. No a o děcka se staráme napůl, když jsme doma oba, i když děcka ho dost terorizují, jak je jim vzácnější, takže ve výsledku se o ně asi míň starám já :lol:

No a samozřejmě cestou z práce nakupuje, společně na nákup jezdíme max. 1× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
6.10.11 19:40

Tak u nás to je podobně jako u Ivushky, akorát, teď když jsem už na konci 7.měsíce, tak umyje někdy i záchod a koupelnu, ale většinou to dělám ještě já. ale co se týče technických věcí, to je plně v jeho režii.
A jak píše Fly- taky bych si nezvykla, bych ho musela uškrtit, nebo bychom spolu prostě nezůstali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.10.11 20:00

Fly: Já bych zas nechtěla chlapa, co by mě nutil bydlet v králíkárně 8-)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
6.10.11 20:01
ivuska.h píše:
My sice máme byt, ale se zahrádkou, kde je práce dost, ty technické věci dělá čistě manžel (taky v bytě – vrtání, montování…), já zas vařím a peru, tak to vyjde tak nastejno. No a o ty další věci se holt musíme podělit rovným dílem, jelikož já taky pracuju (kdyby ne, tak by byla situace jiná).

Já do práce nechodím a kolem baráku máme osm tisíc čtverečních metrů. Ještě něco chceš srovnávat?

• Citovat
  • Upravit
8651
6.10.11 20:27
ankasz píše:
Tak u nás to je podobně jako u Ivushky, akorát, teď když jsem už na konci 7.měsíce, tak umyje někdy i záchod a koupelnu, ale většinou to dělám ještě já. ale co se týče technických věcí, to je plně v jeho režii.
A jak píše Fly- taky bych si nezvykla, bych ho musela uškrtit, nebo bychom spolu prostě nezůstali :nevim:

To mě pobavilo, já jsem myla koupelnu a záchod asi den před porodem a pak dvě hodiny po :lol: :lol: Techické věci teda musím periodicky připomínat, než na ně dojde, aktuálně už několik měsíců nefunkční jedno světlo nad linkou :zed:

Příspěvek upraven 06.10.11 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí