Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
7.10.11 20:54
Brokianaa píše:
No právě, že tady v Ostravě je jen dětský stacionář kam chodíme na RHB,ale to je jen o té hrubé motorice. Ale co se týče té jemné a vůbec hry…to nikdo moc neporadí… :-( Ještě jsem si teď psala s jednou kamarádkou (má holčičku s DS 2,5letou) a ta teď byla v nějaké speciální školce a děti si tam spolu hráli. Půjdu tam s ní,tak třeba mi poradí. Ale nevím no, jsou tam spíš starší děti tak nevím jestli budou vědět co s takovým malým. Ale za zkoušku nic nedám :-) Ale je to tu v Ostravě co se tohoto týče na houby…co si nezjistíš,to nemáš…

Hmm a co tak se obrátit na nějakou rannou péči, ty v OV určitě jsou.
Kde chodíš do stacionáře na rehabky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.10.11 21:16

Do Poruby do stacionáře. Ranná péče tady je ale nezabývají se downovým syndromem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.10.11 21:35

Dneska jsme byli na návštěvě… Simonovi se tam asi moc nelíbilo, protože během 2 hodin zlikvidoval 4 pliny, do té jediné bez separačky pustil parádní průjem. Ještě že tam měli koupelnu… Doufam že to půjde vyprat, taková krásná anavka to byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.10.11 07:13
Brokianaa píše:
Do Poruby do stacionáře. Ranná péče tady je ale nezabývají se downovým syndromem :nevim:

To že nezabývají ti přímo řekli???? 8-o Tak to pak už nevím co poradit.
Já do stacíku do Poruby chodila na rehabky s Týnkou, ona chodila do SPC pro sluch. postižené, tak že jsme do stacíku dcházeli jen na ty rehabky. Ale když byl nějaký problém s motorikou, tak SPC kontaktovalo stacík a domluvila se společná schůzka, kde ukázali jak motivovat jemnou motoriku atd. Tak se tak zkus poptat. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.10.11 08:22

Myslíš,že se mám zeptat ve stacíku ohledně té jemné motoriky? Jinak jsem volala do ranné péče a tam mi řekli že se zabývají jen sluchově a zrakově postiženými. Přitom downíků je celkem dost,tak nechápu proč pro n nco taky neexistuje…človk v podstatě od začátku tápe a hledá info na netu,což ne vždy je správné…kolikrát jsem se dozvěděla tak hnusné informace,že už na netu ani nehledám… A ještě blbý dotaz :-) co je SPC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.10.11 08:40
Brokianaa píše:
Myslíš,že se mám zeptat ve stacíku ohledně té jemné motoriky? Jinak jsem volala do ranné péče a tam mi řekli že se zabývají jen sluchově a zrakově postiženými. Přitom downíků je celkem dost,tak nechápu proč pro n nco taky neexistuje…človk v podstatě od začátku tápe a hledá info na netu,což ne vždy je správné…kolikrát jsem se dozvěděla tak hnusné informace,že už na netu ani nehledám… A ještě blbý dotaz :-) co je SPC?

Já bych se ve stacíku zeptala, vždyť tam mají i školu pro děti s různými vadami. :nevim: SPC je Speciálně pedagogické centrum. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.10.11 08:43

Např. tady nějaké spc v OV http://sites.google.com/…tesinska/spc
určitě jich je více, zkus pohledat a nějaké zkontaktovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.10.11 08:50

Jinak jsem byla velmi spokojená s SPC ve Frýdku-Místku, tak že klidně zkus napsat či zavolat i tam, určitě poradí zda můžete třeba k nim a nebo dají nějaké kontakty na nějaké SPC v OV.
 http://www.ruzovka.eu/…icke-centrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.10.11 08:52

JInak jestli chceš, tak piš klidně přes SZ, aby se třeba holky nezlobily, že jim to tady zaplácáváme něčím jiným než plínama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.10.11 09:11
Katy2 píše:
JInak jestli chceš, tak piš klidně přes SZ, aby se třeba holky nezlobily, že jim to tady zaplácáváme něčím jiným než plínama. :wink:

To jo, tadya se nikdy nic jiného než plíny neprobírá, co? Předevčírem chlapi, včera odrážedla,… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
8.10.11 12:18
Brunifid píše:
Katy2 píše:
JInak jestli chceš, tak piš klidně přes SZ, aby se třeba holky nezlobily, že jim to tady zaplácáváme něčím jiným než plínama. :wink:
To jo, tadya se nikdy nic jiného než plíny neprobírá, co? Předevčírem chlapi, včera odrážedla,… :mrgreen:

No to jo…já kdyžtak vymyslím nějaké téma na zítra:-) ať se nemusíme bavit o plínkách :mrgreen:
Katy, moc děkuji za odkazy. Budem se od ledna stěhovat do Václavovic tak ještě popřemýšlím co bych měla blíž. Ale je pravda,že jsem teda vůbec neměla ponětí o SPC…Moc děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.10.11 12:41
Brokianaa píše:
Brunifid píše:
Katy2 píše:
To jo, tadya se nikdy nic jiného než plíny neprobírá, co? Předevčírem chlapi, včera odrážedla,… :mrgreen:
No to jo…já kdyžtak vymyslím nějaké téma na zítra:-) ať se nemusíme bavit o plínkách :mrgreen:
Katy, moc děkuji za odkazy. Budem se od ledna stěhovat do Václavovic tak ještě popřemýšlím co bych měla blíž. Ale je pravda,že jsem teda vůbec neměla ponětí o SPC…Moc děkuji :palec:

No tak z Václavovic to máš 100% blíže do FM, když tak jim zkus jen napsate email, oni jsou fakt strašně ochotní a milí. Fakt ti tam když tak poradí na koho a kde se obrátit. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.10.11 13:18

Super :mrgreen: Moc děkuju!!!! Prostuduju stránky a zkusím tam pisnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
9.10.11 18:53
Mahja píše:
Holky, kdo máte registraci na farmers, pošlete nám hlasík, díky!
http://www.farmers.cz/…uct_info.php?…:huban:

Máš to tam. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
9.10.11 18:54
PetkaK píše:
pomeranca píše:
Jinak pokroky určitě jsou, všimla jsem si hlavně rozvoje jemné motoriky (strká klíč do zámku, prsty předvádí šmik šmik---)
Nám zase nejde ta jemná motorika, malá je šikovná co se týče takových těch věcí jako ukaž mi kde máš nos, oči a tak, to umí celé tělo, dokonce i ví kde je miminko v bříšku, umí ukázat a udělat 6zvířat (pes, kačena, králík, ryba, kráva, klokan), umí předvést dvě básničky, ale neumí třeba skládat kostky na komínek, provlékat ty kuličky na těch drátech, prostě takové ty věci s rukama to neumí. Hraju si s ní hodně s kotkama, chodíme i do MC, kde si hraje, ale já si myslím že u ní je to o tom, že nevydrží u něčeho jen tak sedět a ještě když jí to nebaví. U knížky se zvířatky vydrží klidně hodinu :nevim:

No když tě tak čtu, tak mám asi holku hodně pozadu. Ta moje teda neumí kvanta věcí z toho, co píšeš. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure