Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
11.10.11 17:51

Tu MaM kuklu myslíte tuto http://www.vesely-skritek.cz/…rinovlna.htm

Malá má právě tu Bundle ale velikostně to M, a už to má malé, pořád to má v očích, tak přemýšlím, kterou koupit, tak říkáte že lepší je ta MaM?

• Citovat
  • Upravit
8651
11.10.11 19:25
PetkaK píše:
Tu MaM kuklu myslíte tuto http://www.vesely-skritek.cz/…rinovlna.htmMalá má právě tu Bundle ale velikostně to M, a už to má malé, pořád to má v očích, tak přemýšlím, kterou koupit, tak říkáte že lepší je ta MaM?

MaM má menší otvor pro obličej a je těsnější, díky té gumičce. Celkově prostě líp přiléhá k hlavě. Co do síly materiálu, je to tak nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.10.11 19:59
pomeranca píše:
katy: dík, napsala jsem dotaz, tak uvidím…

tyrkysová a zelená nejsou ve velikosti S
má je v XS nebo M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.10.11 20:37
eivlis píše:
pomeranca píše:
katy: dík, napsala jsem dotaz, tak uvidím…
tyrkysová a zelená nejsou ve velikosti S
má je v XS nebo M

tak do eska bych se teda nevešla, budu brát L (to by případně mohlo být i manželovi. Modrou L má skladem, takže ji můžu mít hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.10.11 20:37

AW bunda byl loni problem,pac jim prisla vadna varka zipu, ja ale mela treba bundu hned jak Rehana slibila a dokonce mi ji odeslala a ani necekala na zaplaceni :hug: takze ja si nestezuju vubec :wink: kapucka je na te casti predni,ale na zada se musi pro prte prikoupit :wink: kukle mam tez outlastove od Rehany a jsem s nema mooc spokojena, pouzivam je jaro,podzim a ba zimu taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.10.11 20:39

Pomeranco ja mam bundu v eSku a to normalne nosim velikost M/L nebo 40 :wink:
Rekla bych ze eLko ude uz dost velika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.10.11 20:45
Mirii píše:
Pomeranco ja mam bundu v eSku a to normalne nosim velikost M/L nebo 40 :wink:
Rekla bych ze eLko ude uz dost velika :think:

Já nosím asi 42-44 (po porodu teda, předtím jsem měla taky 40) a obávám se, že lepší už to nebude. Navíc nemám ráda krátké a úzké bundy. No vyměnit by to kdyžtak šlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.10.11 20:48

Plodny tema :mrgreen: Tak ja mrkla na odkaz Vonzi…a aaaach, tu bych brala. Vedet tohle pred dvema lety (no ale to ona stejne jeste nesila, nebo jen kratce)… Ted spis premyslim, pokud bude 4., ze bych nasila panely k bundam. :think: Jinak uz jsem s bundama skoncovala, protoze tuhle zimu budu nosit ve Skaldinu a to uz by pod bundou teda bylo dilo, nehlede teda na to, ze mladas bude muset mit kombinezu a snehule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.10.11 20:49

asho ty už máš skaldino???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.10.11 20:50

Ha Asho rada te vidim :mrgreen: mam takovej dotaz a ty vis vsechno :mrgreen:
Nemas tuseni jak je to s plaveckyma brylema pro 2,5 letou ? Jako jestli je dobre pro male nosit bryle ci ne? Dnes nam instruktor doporucil bryle,ze si porad vytitra oci a Roman pac plaval mzavodne je docela prosti…ze prej si ma na vodu zvykat a bryle mit az pozdeji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.10.11 20:51
Katy2 píše:

Taky me napadka stejna otazka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.10.11 20:52
Mirii píše:
Katy2 píše:
Taky me napadka stejna otazka :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.10.11 21:07
Katy2 píše:

UZ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: V poradniku jsem byla tusim od unora a ted mam dosito :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.10.11 21:08
asha píše:
Katy2 píše:
UZ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: V poradniku jsem byla tusim od unora a ted mam dosito :mrgreen:

A už ho máš doma, nebo teprve přicestuje????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.10.11 21:11
Mirii píše:
Ha Asho rada te vidim :mrgreen: mam takovej dotaz a ty vis vsechno :mrgreen:
Nemas tuseni jak je to s plaveckyma brylema pro 2,5 letou ? Jako jestli je dobre pro male nosit bryle ci ne? Dnes nam instruktor doporucil bryle,ze si porad vytitra oci a Roman pac plaval mzavodne je docela prosti…ze prej si ma na vodu zvykat a bryle mit az pozdeji :nevim:
:D Ja tebe taky…teda ja te vidim casto, ale ja malo pisu.

No nevim…prijde mi to brzo. Ja je deckam koupila az kdyz byly trochu vetsi. Tyna je mela teda uz neco po tretim roce, ale byly ji spis k nicemu, blbe ji sedely, teklo ji do nich a furt si na ne hamstala, coz uz ted nedela. Ben je nebude mit jeste dlouho. V klubu jsem se s tim taky setkala az u vetsich, co uz plavou spis sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure