Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
eust píše:
holky o akej bunde sa bavite? hodte, prosim, odkaz.
o této:
http://www.angel-wings.cz/…unda-tyrkys/
(v této barvě bohužel jen XS nebo M)
Eivlis kdyz jsem vybirala ja,tak byla jen ta sedocerna a tu jsem nechtela, ja chtela tu cernou,jenze ta tehda nebyla…a pak prisla Rehana s tim,ze ma ted novinku a to tu tyrkysovou, no byla jsem nadsena
akoukam ze z ni je vlastne skoro limitka
preji stastnej vyber
a nechysta se nahodou nova kolekce? Mam dojem ze jsem nekde cetla ze ano ![]()
Mirii píše:
Eivlis kdyz jsem vybirala ja,tak byla jen ta sedocerna a tu jsem nechtela, ja chtela tu cernou,jenze ta tehda nebyla…a pak prisla Rehana s tim,ze ma ted novinku a to tu tyrkysovou, no byla jsem nadsenaakoukam ze z ni je vlastne skoro limitka
preji stastnej vyber
a nechysta se nahodou nova kolekce? Mam dojem ze jsem nekde cetla ze ano
No manžel mně teď přesvědčuje na šedou ![]()
Na té černé mi ten materiál přijde takový pogumovaný a na fotkách není až tak moc pěkná… ![]()
Dotaz na novou kolekci jsem poslala, díky za tip. Ale obávám se, že to jen tak rychle nebude… A já tu bundu potřebuju co nejdřív… ![]()
Ja koukala na facebooku na fotky AW bund a mne se zase nelibila absolutne ta sedo cerna
mrkno na facebook,tam jsem tusim cetla i neco o te nove kolekci
ale mozna kecam, mozna to bylo neco jineho
tak Rehana je zrovna on-line a už mám odpověď. Jiné barvy letos určitě nebudou. Tyrkysová a zelená se došívá a v S ještě bude, ale cca až za 1 - 1,5 měsíce… ![]()
Tak to je pro mě bohužel už moc dlouho, nemám v čem chodit…
Mirii píše:
Ja koukala na facebooku na fotky AW bund a mne se zase nelibila absolutne ta sedo cernamrkno na facebook,tam jsem tusim cetla i neco o te nove kolekci
ale mozna kecam, mozna to bylo neco jineho
nemyslím tu šedo-černou (na ní se mi nelíbí konce rukávu i bundy světlé, přijde mi to nepraktické).
zvažuju tu celou šedou (černé konce rukávů i bundy) - tuto
Koukam, ze bych si měla tu tyrkys rychle objednat:-) dokud ještě jsou. Ještě že jsem prostorově výraznější ![]()
Holky dívám se, že se bavíte o bundách na nošení…já si nechala ušít u švadleny podle mé normální softsheelky… zajímalo by mne, kolik jste ochotné za tu bundu zaplatit? Já nakonec dala 2300Kč, je to moc? myslíte, že ji prodám? Vypadá takto…
Na facebooku pise ze od ledna 2011 bude jina barva a ze dostupnost tyrkysove muze zkusit overit jinde......tak treba by eMko nasla nekde v jinem eshopu a vymenila ti ho ![]()
Mirii píše:
Na facebooku pise ze od ledna 2011 bude jina barva a ze dostupnost tyrkysove muze zkusit overit jinde......tak treba by eMko nasla nekde v jinem eshopu a vymenila ti ho
no právě až od ledna jiná barva…
ale s tou výměnou z jiného e-shopu to nechápu… Jakože by zjistila, komu ji prodala a má ji ještě na skladě? ![]()
Píše tam doslovně toto: „Pokud máte o tyrkys zájem , ráda Vám dostupnost ověřím, nicméně přes E-shop se již objednat nedá.“
Příspěvek upraven 17.10.11 v 22:04
To ja nevim,ale psala ze zkusi overid dostupnost, tak asi ji prodava aj jinde ![]()
Joo tak tahle seda se mi libila,ale mne by neslusela
ale tahle je pekna.....
Ta fialova vypada tez jak AW
muzes nosit i vzadu?
Mirii píše:
To ja nevim,ale psala ze zkusi overid dostupnost, tak asi ji prodava aj jinde
Joo tak tahle seda se mi libila,ale mne by nesluselaale tahle je pekna.....Ta fialova vypada tez jak AW
muzes nosit i vzadu?
já jsem tmavovlasá, takže by to mohlo být dobrý
No a manžel za mě rozhodl, mám jít do té šedé. Že prý mi bude slušet nejvíc ![]()