Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8345
17.10.11 21:21

holky o akej bunde sa bavite? hodte, prosim, odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.10.11 21:24
eust píše:
holky o akej bunde sa bavite? hodte, prosim, odkaz.

o této:
http://www.angel-wings.cz/…unda-tyrkys/
(v této barvě bohužel jen XS nebo M)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 21:37

Eivlis kdyz jsem vybirala ja,tak byla jen ta sedocerna a tu jsem nechtela, ja chtela tu cernou,jenze ta tehda nebyla…a pak prisla Rehana s tim,ze ma ted novinku a to tu tyrkysovou, no byla jsem nadsena :dance: akoukam ze z ni je vlastne skoro limitka :mrgreen: preji stastnej vyber :wink: a nechysta se nahodou nova kolekce? Mam dojem ze jsem nekde cetla ze ano :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.10.11 21:42
Mirii píše:
Eivlis kdyz jsem vybirala ja,tak byla jen ta sedocerna a tu jsem nechtela, ja chtela tu cernou,jenze ta tehda nebyla…a pak prisla Rehana s tim,ze ma ted novinku a to tu tyrkysovou, no byla jsem nadsena :dance: akoukam ze z ni je vlastne skoro limitka :mrgreen: preji stastnej vyber :wink: a nechysta se nahodou nova kolekce? Mam dojem ze jsem nekde cetla ze ano :think:

No manžel mně teď přesvědčuje na šedou :nevim:
Na té černé mi ten materiál přijde takový pogumovaný a na fotkách není až tak moc pěkná… :nevim:
Dotaz na novou kolekci jsem poslala, díky za tip. Ale obávám se, že to jen tak rychle nebude… A já tu bundu potřebuju co nejdřív… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 21:46

Ja koukala na facebooku na fotky AW bund a mne se zase nelibila absolutne ta sedo cerna :mrgreen: mrkno na facebook,tam jsem tusim cetla i neco o te nove kolekci :think: ale mozna kecam, mozna to bylo neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.10.11 21:47

tak Rehana je zrovna on-line a už mám odpověď. Jiné barvy letos určitě nebudou. Tyrkysová a zelená se došívá a v S ještě bude, ale cca až za 1 - 1,5 měsíce… :nevim:
Tak to je pro mě bohužel už moc dlouho, nemám v čem chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.10.11 21:49
Mirii píše:
Ja koukala na facebooku na fotky AW bund a mne se zase nelibila absolutne ta sedo cerna :mrgreen: mrkno na facebook,tam jsem tusim cetla i neco o te nove kolekci :think: ale mozna kecam, mozna to bylo neco jineho

nemyslím tu šedo-černou (na ní se mi nelíbí konce rukávu i bundy světlé, přijde mi to nepraktické).

zvažuju tu celou šedou (černé konce rukávů i bundy) - tuto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.10.11 21:54

Koukam, ze bych si měla tu tyrkys rychle objednat:-) dokud ještě jsou. Ještě že jsem prostorově výraznější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
17.10.11 21:56

Holky dívám se, že se bavíte o bundách na nošení…já si nechala ušít u švadleny podle mé normální softsheelky… zajímalo by mne, kolik jste ochotné za tu bundu zaplatit? Já nakonec dala 2300Kč, je to moc? myslíte, že ji prodám? Vypadá takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 22:00

Na facebooku pise ze od ledna 2011 bude jina barva a ze dostupnost tyrkysove muze zkusit overit jinde......tak treba by eMko nasla nekde v jinem eshopu a vymenila ti ho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 22:00

Myslim eSko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.10.11 22:02
Mirii píše:
Na facebooku pise ze od ledna 2011 bude jina barva a ze dostupnost tyrkysove muze zkusit overit jinde......tak treba by eMko nasla nekde v jinem eshopu a vymenila ti ho :wink:

no právě až od ledna jiná barva…

ale s tou výměnou z jiného e-shopu to nechápu… Jakože by zjistila, komu ji prodala a má ji ještě na skladě? 8-o

Píše tam doslovně toto: „Pokud máte o tyrkys zájem , ráda Vám dostupnost ověřím, nicméně přes E-shop se již objednat nedá.“

Příspěvek upraven 17.10.11 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 22:03

To ja nevim,ale psala ze zkusi overid dostupnost, tak asi ji prodava aj jinde :think:
Joo tak tahle seda se mi libila,ale mne by neslusela :roll: ale tahle je pekna.....

Ta fialova vypada tez jak AW :palec: muzes nosit i vzadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 22:04

Jzis ja dnes pisu overit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.10.11 22:07
Mirii píše:
To ja nevim,ale psala ze zkusi overid dostupnost, tak asi ji prodava aj jinde :think:
Joo tak tahle seda se mi libila,ale mne by neslusela :roll: ale tahle je pekna.....Ta fialova vypada tez jak AW :palec: muzes nosit i vzadu?

já jsem tmavovlasá, takže by to mohlo být dobrý :) No a manžel za mě rozhodl, mám jít do té šedé. Že prý mi bude slušet nejvíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure