Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
22.10.11 09:17
Katy2 píše:
Bruni jen k tomu nosítku, i v nosítku jde dát vysoko, jen bederák pak není na bedrech, ale pod prsama, kadopádně to ale jde. :mrgreen:

To musí být ale nepohodlné, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
51750
22.10.11 09:31
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Bruni jen k tomu nosítku, i v nosítku jde dát vysoko, jen bederák pak není na bedrech, ale pod prsama, kadopádně to ale jde. :mrgreen:
To musí být ale nepohodlné, ne? :nevim:

No asi jak komu, mě to nepohodlné není, jsem dostatečně vypolstrovaná a nikde mě nic netlačí. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.10.11 09:39
Katy2 píše:
No asi jak komu, mě to nepohodlné není, jsem dostatečně vypolstrovaná a nikde mě nic netlačí. :mrgreen: :mrgreen:

No jo, u mne by dřela přezka o kost, to by bolelo :cry: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
22.10.11 09:44
Brunifid píše:
Katy2 píše:
No asi jak komu, mě to nepohodlné není, jsem dostatečně vypolstrovaná a nikde mě nic netlačí. :mrgreen: :mrgreen:
No jo, u mne by dřela přezka o kost, to by bolelo :cry: :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: No jo no, nevýhoda těch moc hubených. :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.10.11 10:08

Tak tady po nějaké době nakouknu a řeší se nošení :palec: ,
Chci pro mimčo koupit šátek a chtěla bych aby vydržel od mimi do těch 2-3 let co se bude prcek nosit.
Trochu mám strach z vázání, ale už jsem si zjistila, že v Č.T. je jeden den v týdnu kurz, tak až se prcek narodí, tak tam párkrát zajedu a není možná abych se to nenaučila :oops: .
Nějak si totiž nedokážu představit ty procházky, Klárka je ještě docela jezdící, moc se jí šlapat nechce, takže hledám nejschůdnější řešení, zatím jsem došla k šátku :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.10.11 16:49

Holky, díky za zkušenosti s šátky. Bazarový chci koupit určitě, tak snad nějaký pak vyberu.

Ankasz - já mám asi to štěstí že malá je neuvěřitelně chodící, ale nevím jak v zimě, to bych jí raději vozila. A potom když bude malý zase aby už chodila a uvolnila kočárek, když to nepůjde tak mimčo do šátku (případně i ona), rozhodně nebudeme kupovat sourozenecký kočárek, to raději koupím ten šátek. Chodící je ale nikdo neví co s ní udělá sourozenec a případné žárlení. Navíc když půjdeme na nějaký delší výlet, tak starší určitě využije kočárek na tom delším výletě, takže pro maloška něco potřebuju. :nevim: A taky mi vychází nejlíp ten šátek, pokud teda je reálné že ho využiju to cca 2-3let, což asi podle toho co píšete je, na zádech nosit můžu, takže v tom problém není.

• Citovat
  • Upravit
6271
23.10.11 19:58

No tak my dneska testovali malou a její chůzi, dopoledne mi šla 45min, a odpoledne asi taky tak :nevim: a pak už se drala do golfek, no a naše procházky jsou trošku časově náročnější :nevim: .
Jak dlouho vlastně mimčo může být v šátku? A ještě jakou délku byste mi doporučili? Na značku jsem se dívala na tyhle :STORCHENWIEGE :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
23.10.11 20:09

Délka se vybírá podle konfekční velikosti.
Výběr značky máš dobrý, Storch jsou dobré šátky. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
23.10.11 22:01

Normálně za netěhu stavu mám do pasu 38-40,od pasu níž pak 42 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.10.11 09:42

ankasz: Když vezmeš šestku (4,7m), tak bys podle mého mohla mít i rezervu. Možná by stačila pětka (4,2m). Já mám toho Storcha v pětce a uvážu co si vzpomenu.
Holky šátkařky, co myslíte?
Storch je držák, v porovnávacích tabulkách jsem u této značky zahlédla slova jako „nezničitelný“ apod. :palec:
A od pasu dolů se běžně nic neváže :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
24.10.11 09:46

já taky myslím, že šestka bude bohatě stačit, ta pětka bude asi tak tak. Já mám teď cca 42, vzala jsem délku 4,9, protože mi vadilo, že u kratšího mi to na KsK vyšlo jen tak tak, já radši trochu rezervu. Ale teď už nosím jen na zádech (a v šátku velice zřídka…) to by zase chtělo něco mnohem kratšího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.10.11 09:48

Jinak jsem si koupila jednu anavku na snapku (byli jsme mláděti koupit kuklu, tak jsem nenápadně manžela přesvědčila, že ji vyzkoušíme). Já jsem teda nadšená, myslím, že i manželovi se líbí (má radši snapku, než patentky) Teď ho jen přesvědčit, že bcyh mohla prodat IB SIO a nakoupit za to něco jinýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.10.11 10:20

Semisek by možná IB SIO koupila…:-) Teda jestli máš Lka. To mě jen napadlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.10.11 10:59
Brunifid píše:
ankasz: Když vezmeš šestku (4,7m), tak bys podle mého mohla mít i rezervu. Možná by stačila pětka (4,2m). Já mám toho Storcha v pětce a uvážu co si vzpomenu.

Do kterého čísla se to až čísluje? Mě šestka asi stačit nebude :) - já mám normálně 42/44 - takže potřebuju asi něco přes 5m.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
24.10.11 11:24
PetkaK píše:
Brunifid píše:
Do kterého čísla se to až čísluje? Mě šestka asi stačit nebude :) - já mám normálně 42/44 - takže potřebuju asi něco přes 5m.

Osmička má 5,7m :mrgreen:
Pak leda metráž v textilu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí