Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1661
19.10.11 22:24
asha píše:
Tak mam za sebou prvni cestu, tu kritickou, do skoly, skolky a zpet. Navlikala jsem se do toho teda dlouho, oba v bundach, ja zpocena az tam, fakt jsem se proklinala, jako ostatne pokazdy v zime, jenze to mel B. o par kilo min. Jinak se neslo dobre, k nositku vyhrady nemam, jen mne po hodine tlacily popruhy, jenze to je tou vahou, s tim nic neudelam. Obdivuju vsechny, co nosi jeste predskolaky a 20ti kilovy deti, to fakt nedam. Ja tahla 14 a mam dost. :mrgreen:

Asho, taky jsem objednala Skladino a budu ještě hooodně dlouho čekat :mrgreen: a hlásím se, mezi ty, co budou tahat těžký batolata, prcek má už teď 13kg a vypadá to, že to bude ještě horší :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.10.11 06:41
lisacek píše:
asha píše:
Tak mam za sebou prvni cestu, tu kritickou, do skoly, skolky a zpet. Navlikala jsem se do toho teda dlouho, oba v bundach, ja zpocena az tam, fakt jsem se proklinala, jako ostatne pokazdy v zime, jenze to mel B. o par kilo min. Jinak se neslo dobre, k nositku vyhrady nemam, jen mne po hodine tlacily popruhy, jenze to je tou vahou, s tim nic neudelam. Obdivuju vsechny, co nosi jeste predskolaky a 20ti kilovy deti, to fakt nedam. Ja tahla 14 a mam dost. :mrgreen:
Asho, taky jsem objednala Skladino a budu ještě hooodně dlouho čekat :mrgreen: a hlásím se, mezi ty, co budou tahat těžký batolata, prcek má už teď 13kg a vypadá to, že to bude ještě horší :mrgreen: :mrgreen:

No jo no, na Skaldino je fakt dlouhá čekačka.
Já stále čekám na Petite Pandu, jsem zvědavá kdy bude, pak bude naše Skaldino asi na prodej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
20.10.11 16:08

Katy2: A to bude zhruba kdy? :mrgreen: Jen tak přibližně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.10.11 16:18
Flyingfrog píše:
Katy2: A to bude zhruba kdy? :mrgreen: Jen tak přibližně? :mrgreen:

No já doufám, že co nejdříve i když teď prachy moc nejsou. :think: :think: Každopádně mám takové obavy, že jestli budu prodávat Skaldino, tak se o něj zájemci poperou. :lol: :lol: Asi ho pak hodím do aukce na ND. :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.10.11 16:24
Flyingfrog píše:

Tak např. já mám objednáno od června :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.10.11 16:27
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:

Tak to na řadu příjdeš tak nějak až v březnu co??? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.10.11 17:20
Katy2 píše:
Flyingfrog píše:
No já doufám, že co nejdříve i když teď prachy moc nejsou. :think: :think: Každopádně mám takové obavy, že jestli budu prodávat Skaldino, tak se o něj zájemci poperou. :lol: :lol: Asi ho pak hodím do aukce na ND. :-P :-P

Co je to ND? (ne ze bych Skaldino potrebovala :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.10.11 17:30
asha píše:
Katy2 píše:
Flyingfrog píše:
No já doufám, že co nejdříve i když teď prachy moc nejsou. :think: :think: Každopádně mám takové obavy, že jestli budu prodávat Skaldino, tak se o něj zájemci poperou. :lol: :lol: Asi ho pak hodím do aukce na ND. :-P :-P
Co je to ND? (ne ze bych Skaldino potrebovala :mrgreen: )

www.nosenideti.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.10.11 17:50
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
Flyingfrog píše:
www.nosenideti.cz

Vy mne z tema zkratkama znicite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.10.11 17:53
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
Flyingfrog píše:
www.nosenideti.cz
Vy mne z tema zkratkama znicite :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.10.11 20:04
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
Tak to na řadu příjdeš tak nějak až v březnu co??? :think: :think:

Nevím, Lucka už tak před dvěma měsíci psala, že jsem na řadě :nevim: Ale i v březnu se užije, Ondra se bude na delších výletech nosit ještě dlouho (možná i Klárka) a na další dítě taky jak když najdu. Beco ale asi neprodám, na menší dítě se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.10.11 20:48
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
Tak to na řadu příjdeš tak nějak až v březnu co??? :think: :think:
Nevím, Lucka už tak před dvěma měsíci psala, že jsem na řadě :nevim: Ale i v březnu se užije, Ondra se bude na delších výletech nosit ještě dlouho (možná i Klárka) a na další dítě taky jak když najdu. Beco ale asi neprodám, na menší dítě se hodí.

Jo tak že si mám vybrat látku, velikost adt. mi psala cca 20.července, do 31. července jsem měla poslat. Posala jsem hned ten den co mi ten email přišle, od té doby ale nevím vůbec nic. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.10.11 22:23

A kde jsou ty sttanky na pandu? Jak to vidim,tak uz se asi zacnu psat nekam na poradnik taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
20.10.11 23:01
Mirii píše:
A kde jsou ty sttanky na pandu? Jak to vidim,tak uz se asi zacnu psat nekam na poradnik taky :think:

http://www.petitepanda.net/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.10.11 10:11

Dnes dorazily vlňáčky na zakázku z vlny, co jsem si sama barvila, jsem velmi spokojená! Na bolerko ještě přijde knoflíček a dolů do nohavic nějaká ozdobná stužka. Pletla mi je tato paní – http://www.fler.cz/ludmilek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure