Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brokianaa píše:
Semisek by možná IB SIO koupila…:-) Teda jestli máš Lka. To mě jen napadlo:-)
jo mám eLka… zkusím se jí zeptat, dík za tip ![]()
Bruni: vím, že se od pasu níž neváže, to byla jen soukromá stížnost na nesouměrnost postavy
![]()
Zatím hledá nějaký teda zanošený Storche přes bazary- a teda ve velikosti 6, 5 by byla asi malo, vzhledem, že k té velikosti se dostanu až přestanu plně kojit(jestli se zadaří
)
A které značky jsou ještě dobré aby vydržely celou dobu nošení? Prošla jsem i jiné diskuze, ale budu ráda, za každý názor.
anko: já slyšela chválu na dydimos a zara ellevil ale osobní zkušenost nemám. Já mám babylonia, taky není špatný, ale zatím nemohu soudit, jak dlouho vydrží… ale vypadá bytelně ![]()
no nemusím to vykvákat hned, co se objeví dvě čárky, nééé
Ale teď už se začínám kulatit, takže… jsem to už nevydržela no ![]()
Jinak šátek mám hoppediz a vyhovuje mi. Jen chvilku trvalo, než se stal poddajným. ![]()
Díky za tipy ![]()
J a teď jsem si všimla nového metříku. Takže óóóbr gratulace pomerančo
- a teda už 16tt
, budete chtít vědět pohlaví? nebo už víte? ![]()
Nevíme a bude to překvapení, pokud nám to někdo nevykecá.
No 16 týdnů za mnou, tak doufám, ze už bude vše ok.
Tak my si teď taky necháváme překvápko, u obou holek jsem to věděla, i okolí, tak teď jsem plánovaně těhotná už naposled, termín je na vánoce, tak si to necháváme jako dáreček pod stromeček
. Ze začátku jsem to chtěla vědět strašně, hlavně jestli to nebude nakonec ten kluk, ale postupně jsem změnila názor ![]()
PetkaK píše:
My jsme asi divní, my to chcem vědět za každou cenu
Proč byste měli být divní? Podle okolí si spíš připadám divně já, že to vědět nechci. Teda chci, ale ne tak moc. A pokud bych to věděla já, tak se určitě někomu prokecnu a to teda rozhodně nechci…
Mě se právě zdá že v v mém okolí narůstá počet co to vědět nechcou - ať už tady na diskuzích, anebo i jinde, kolegyně v práci, v rodině to taky tenkrát nechtěli holky vědět. A my jsme si připadali jak vyjímky.
A ještě to bylo komplikované tím, že moje rodina to nechtěla vědět a za celou dobu jsme se neprokecli, a tchánovci to vědět chtěli a věděli ![]()