Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Krásnej je, to jo, ale ještě mi ani nedošla AW bunda, tak si nemůžu kupovat nový šátek…
pomeranca píše:
Krásnej je, to jo, ale ještě mi ani nedošla AW bunda, tak si nemůžu kupovat nový šátek…
Jj, to chapu,ale zkusit sem to musela
musim napsat inzeraty,ale nejak toho nejsem schopna
treba se zacne mlade znovu chtit nosit
zima je dlouha ![]()
pomeranca píše:PetkaK píše:Proč byste měli být divní? Podle okolí si spíš připadám divně já, že to vědět nechci. Teda chci, ale ne tak moc. A pokud bych to věděla já, tak se určitě někomu prokecnu a to teda rozhodně nechci…
My jsme asi divní, my to chcem vědět za každou cenu
Gratulujúú!!!!
- no to jsi s tím tedy brzy přišla
16tt…
Já se z vás holky opravdu picnu…všechny jste v tom!! Já chci taky!!!
Peti divná nejsi, já bych si ráda nechala překvápko, ale jsem zvědavina zvědavá, takže jestli budeme někdy čekat, tak si to říct určitě nechám taky ![]()
zelazuzu píše:Gratulujúú!!!!
![]()
![]()
- no to jsi s tím tedy brzy přišla
16tt…
No jo, to víš, v 7 tt jsem trochu krvácela a pak několik dní špinila, tak jsem měla trochu strach… a zase všechno všichni vědět nemusí. Teď už to vypadá celkem nadějně, tak jsem si říkala, že už by to chtělo. Příště prozradím až nějaký 28 týden
a čtvrtý až po porodu
![]()
zelazuzu píše:
Peti divná nejsi, já bych si ráda nechala překvápko, ale jsem zvědavina zvědavá, takže jestli budeme někdy čekat, tak si to říct určitě nechám taky
Zvědavá to jsem taky, ale to bych možná ještě vydržela, ale vyborání jména je u nás dost velký boj/problém, tak musím vědět pro koho ho vybírám. Třeba když jsme čekali malou tak jako kluka jsme napsali Aleš, ale já vnitřně vím, že bych toto jméno svému synovi nikdy nedala. Takže raději vědět koho nosím ![]()
Že bych koupila šátek:-))))? Zatím jsem se o to vůbec nezajímala ale asi to prokouknu. Holky mohly byste mi dát tady nějaké odkazy ohledně šátkování?
Brokianaa píše: Že bych koupila šátek:-))))? Zatím jsem se o to vůbec nezajímala ale asi to prokouknu. Holky mohly byste mi dát tady nějaké odkazy ohledně šátkování?
asi nej bude www.nosenideti.cz
jinak já se učila podle " videa na youtube":http://www.youtube.com/user/vonzino1
A jinak se samozřejmě můžeš ptát tady.
já moc odborník nejsem, ale něco málo klidně poradím
PetkaK píše:
Holky a jsou lepší zkosené nebo rovné konce šátku?
Ahoj ![]()
Ja mam radsi zkoseny, rovny delaji velky uzel a blbe se mi to vazalo.
Koukla jsem zatím zběžně na you tube. To je krása,ta kolíbka
![]()
Brokianaa píše:
Koukla jsem zatím zběžně na you tube. To je krása,ta kolíbka![]()
Krasa je,ale uvazat ji je fakt umeni ![]()
Mirii píše:Brokianaa píše:Krasa je,ale uvazat ji je fakt umeni
Koukla jsem zatím zběžně na you tube. To je krása,ta kolíbka![]()
Zas tak ne
Polopruznym to jde samo ![]()