Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A ja se pridavam se zavazovackama (Disana, Lotties a pod.), v kombinaci s natahovacima vlnakama je to pro novose naprosty ideal ![]()
asha píše:
A ja se pridavam se zavazovackama (Disana, Lotties a pod.), v kombinaci s natahovacima vlnakama je to pro novose naprosty ideal
souhlasím… já je teda neměla na úplně malý miminko, ale jsou super (no hlavně ty vlňáky
)
asha píše:
A ja se pridavam se zavazovackama (Disana, Lotties a pod.), v kombinaci s natahovacima vlnakama je to pro novose naprosty ideal
No jo, zavazovačky - to je super nápad - jen ne každý na to má ruce
a mimino…Chce to vyzkoušet…Já je u Máji musela prodat - jsem levá a ona vzteklá a nesnášela přebalování od malinka - takže neustálý stres..Na další mimčo je ale vyzkouším určitě zas.
Vlňáky - no coment - ty jsou prostě nejlepší ![]()
Jo na zacatku je to motani, ale to se zvladne rychle. Ja je pouzivala tak tri mesice, pak uz malokdy. Hlavne se mi v tom to mimino libilo proste nejvic
A rychle to schne a vubec… ![]()
asha píše:
Jojo, potvrzuju. Před rokem jste mi tedy tohle poradily a nemohla jsem si to vynachválit. ![]()
pomeranca píše:
Mám doma bunduJe krásná, modrá a má strašně dlouhé rukávy
To eLko si nechám, je sice možný, že po porodu zhubnu, ale teď je mi akorát a ještě se pod ni můžu navlíct jak chci, což bych možná v menší nemohla
Foto. ![]()
Pořád o té bundě přemýšlíííím. Jenže ty prachy nějak nemám, na druhou stranu bych fakt ráda v zimě i nosila.
Já si zavazovačky předpřipravila. Ale je fakt, že jsem jich měla asi 8, možná víc.
Dá se nosit vpředu i vzadu i tandem:-).
Foto bude až se manžel vrátí domů s foťákem. Takže v neděli večer.
Flyingfrog píše:
Já si zavazovačky předpřipravila. Ale je fakt, že jsem jich měla asi 8, možná víc.
Ja jich mela 20
Jeste mi 4 zbyly, hlavne z nostalgie ![]()
zelazuzu píše:
takže investice je mnohem menší než do jednorázovek - ikdyž se to tak z prvopočátku nezdá
Ale bacha na látkovou závislost, to pak moc levně nevychází ![]()
pomeranca píše:zelazuzu píše:Ale bacha na látkovou závislost, to pak moc levně nevychází
takže investice je mnohem menší než do jednorázovek - ikdyž se to tak z prvopočátku nezdá
Souhlasím…mě to teda momentálně vychází řekla bych šul nul jako s jednorázovkama ![]()
Brokianaa píše:pomeranca píše:Souhlasím…mě to teda momentálně vychází řekla bych šul nul jako s jednorázovkamazelazuzu píše:Ale bacha na látkovou závislost, to pak moc levně nevychází
Mě to vycházelo šul nul asi v roce, když jsem to počítala. Ale od té doby jsem zase něco nakoupila ![]()
Jestli ma nekdo zajem, prodavam jedny Grovia shell pulky zelene temer nenosene, prane v ekoprostredku vetsinou rucne nebo v pracce na 40, bez znamek opotrebeni, za 300Kc. Jsou na suchy zip, co se zapina do latky, drzi dobre a neskrabe. Davaji se do nich na patentky sava jadra, takze se to pripravi predem a i na netrpelive prcky to jde dobre, suchac taky zapnete supem. Jsou vyborne na klasicke ctvercovky, skvele v nich drzi. Nedelaji velky zadecek. Mozno i na jine typy plenek, jen je nekdy neprekryjou cele, ale ani tak to vetsinou nikde neproteka.
Taky prodavam Thirsties duowrap vel.2 za 335Kc, plati o nich to, co o Grovia, temer nepouzite, vypadaji uplne jako nove.
pomeranca píše:Brokianaa píše:Mě to vycházelo šul nul asi v roce, když jsem to počítala. Ale od té doby jsem zase něco nakoupilapomeranca píše:Souhlasím…mě to teda momentálně vychází řekla bych šul nul jako s jednorázovkamazelazuzu píše:Ale bacha na látkovou závislost, to pak moc levně nevychází
Tak u nás investice do papírovech cca 3500 (ze začátku, a letošní 3 dovolené), a do látky 13500 (když sečtu vše a odečtu ty prodané kusy, ale nemám v tom teda separačky, prášek a energii).
Ono jde o to, na cem cloveku zalezi prednostne. treba kdo dava na prvni misto material, tak Popolini rainbow jsou cely z biobavlny. Navic v lete jdou davat bez svrchnacku jen tak, kdyz je teplo, a jsou moc roztomile. Zase treba ty Grovia jsou pohodlne a navic to vyjde levneji, protoze staci par kalhotek a nakoupit ty sava jadra, protoze kalhotky se nemusi menit pokazde, i kdyz maji maly flicek od kakani, tak se to treba da otrit ubrouskem na zadecky, prat, kdyz jsou opravdu vic spinave nebo tak obden. Na mimi jsou mozna dobre i Popolini Panda. Ale fakt ted vsichni chvali ty Anavy. Je to jako ty Sijemdetem.