Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
27.10.11 10:50

A ja se pridavam se zavazovackama (Disana, Lotties a pod.), v kombinaci s natahovacima vlnakama je to pro novose naprosty ideal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.10.11 10:53
asha píše:
A ja se pridavam se zavazovackama (Disana, Lotties a pod.), v kombinaci s natahovacima vlnakama je to pro novose naprosty ideal :palec:

souhlasím… já je teda neměla na úplně malý miminko, ale jsou super (no hlavně ty vlňáky :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.10.11 10:58
asha píše:
A ja se pridavam se zavazovackama (Disana, Lotties a pod.), v kombinaci s natahovacima vlnakama je to pro novose naprosty ideal :palec:

No jo, zavazovačky - to je super nápad - jen ne každý na to má ruce :-( a mimino…Chce to vyzkoušet…Já je u Máji musela prodat - jsem levá a ona vzteklá a nesnášela přebalování od malinka - takže neustálý stres..Na další mimčo je ale vyzkouším určitě zas.

Vlňáky - no coment - ty jsou prostě nejlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.10.11 11:02

Jo na zacatku je to motani, ale to se zvladne rychle. Ja je pouzivala tak tri mesice, pak uz malokdy. Hlavne se mi v tom to mimino libilo proste nejvic :mrgreen: A rychle to schne a vubec… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
27.10.11 14:05
asha píše:

Jojo, potvrzuju. Před rokem jste mi tedy tohle poradily a nemohla jsem si to vynachválit. :palec:

pomeranca píše:
Mám doma bundu :dance: Je krásná, modrá a má strašně dlouhé rukávy :mrgreen: To eLko si nechám, je sice možný, že po porodu zhubnu, ale teď je mi akorát a ještě se pod ni můžu navlíct jak chci, což bych možná v menší nemohla

Foto. :-)

Pořád o té bundě přemýšlíííím. Jenže ty prachy nějak nemám, na druhou stranu bych fakt ráda v zimě i nosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
27.10.11 14:06

Já si zavazovačky předpřipravila. Ale je fakt, že jsem jich měla asi 8, možná víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
27.10.11 14:07

Ta AW bunda, dá se tam dítě nosit i vpředu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.10.11 14:28

Dá se nosit vpředu i vzadu i tandem:-).
Foto bude až se manžel vrátí domů s foťákem. Takže v neděli večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.10.11 14:31
Flyingfrog píše:
Já si zavazovačky předpřipravila. Ale je fakt, že jsem jich měla asi 8, možná víc.

Ja jich mela 20 :mrgreen: Jeste mi 4 zbyly, hlavne z nostalgie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.10.11 15:08
zelazuzu píše:
takže investice je mnohem menší než do jednorázovek - ikdyž se to tak z prvopočátku nezdá :palec:

Ale bacha na látkovou závislost, to pak moc levně nevychází :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.10.11 15:48
pomeranca píše:
zelazuzu píše:
takže investice je mnohem menší než do jednorázovek - ikdyž se to tak z prvopočátku nezdá :palec:
Ale bacha na látkovou závislost, to pak moc levně nevychází :mrgreen:

Souhlasím…mě to teda momentálně vychází řekla bych šul nul jako s jednorázovkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.10.11 15:54
Brokianaa píše:
pomeranca píše:
zelazuzu píše:
Souhlasím…mě to teda momentálně vychází řekla bych šul nul jako s jednorázovkama :mrgreen:

Mě to vycházelo šul nul asi v roce, když jsem to počítala. Ale od té doby jsem zase něco nakoupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.10.11 15:58

Jestli ma nekdo zajem, prodavam jedny Grovia shell pulky zelene temer nenosene, prane v ekoprostredku vetsinou rucne nebo v pracce na 40, bez znamek opotrebeni, za 300Kc. Jsou na suchy zip, co se zapina do latky, drzi dobre a neskrabe. Davaji se do nich na patentky sava jadra, takze se to pripravi predem a i na netrpelive prcky to jde dobre, suchac taky zapnete supem. Jsou vyborne na klasicke ctvercovky, skvele v nich drzi. Nedelaji velky zadecek. Mozno i na jine typy plenek, jen je nekdy neprekryjou cele, ale ani tak to vetsinou nikde neproteka.
Taky prodavam Thirsties duowrap vel.2 za 335Kc, plati o nich to, co o Grovia, temer nepouzite, vypadaji uplne jako nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.10.11 16:00
pomeranca píše:
Brokianaa píše:
pomeranca píše:
zelazuzu píše:
Souhlasím…mě to teda momentálně vychází řekla bych šul nul jako s jednorázovkama :mrgreen:
Mě to vycházelo šul nul asi v roce, když jsem to počítala. Ale od té doby jsem zase něco nakoupila :lol:

Tak u nás investice do papírovech cca 3500 (ze začátku, a letošní 3 dovolené), a do látky 13500 (když sečtu vše a odečtu ty prodané kusy, ale nemám v tom teda separačky, prášek a energii).

• Citovat
  • Upravit
117
27.10.11 16:02

Ono jde o to, na cem cloveku zalezi prednostne. treba kdo dava na prvni misto material, tak Popolini rainbow jsou cely z biobavlny. Navic v lete jdou davat bez svrchnacku jen tak, kdyz je teplo, a jsou moc roztomile. Zase treba ty Grovia jsou pohodlne a navic to vyjde levneji, protoze staci par kalhotek a nakoupit ty sava jadra, protoze kalhotky se nemusi menit pokazde, i kdyz maji maly flicek od kakani, tak se to treba da otrit ubrouskem na zadecky, prat, kdyz jsou opravdu vic spinave nebo tak obden. Na mimi jsou mozna dobre i Popolini Panda. Ale fakt ted vsichni chvali ty Anavy. Je to jako ty Sijemdetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure