Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
4.11.11 15:49

Ja myslim, ze takhle budete mit oba opravdu stastny zivot :-D
Jinak ty sovy jsou krasny, taky je mame, taky na suchac. Moc se mi libi, jak ten latkovy prouzek na zapinani ladi s tou latkou, to ty na patentky nemaji. No, patentky by asi byly trvanlivejsi, ale min prakticke, stejne ten suchac vypada, ze se hned tak nerozbije, a to zapinani do latky je super, ze to zbytecne nikde netlaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.11.11 17:30

Broki a jaké jsi koupila boty? Já zatím stále vyčkávám, protože malá má tenisky od cca června a noha jí zatím nepovyrostla, tak čekám až vyroste noha, ale nevím jestli nezačne dřív sněžit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5502
4.11.11 19:48
PetkaK píše:
Broki a jaké jsi koupila boty? Já zatím stále vyčkávám, protože malá má tenisky od cca června a noha jí zatím nepovyrostla, tak čekám až vyroste noha, ale nevím jestli nezačne dřív sněžit. :nevim:

Já jsem právě nekupovala žádné botky. V kočárku má zatím jen ponožky teplé a je už ve fusaku a do sedačky má takové teplé mišankové jakoby návleky.

Jinak se musím ještě jednou pochlubit,mám z toho totiž ohromnou radost :-) Byli jsme dnes na srazu downíků a Edík si tam tak lozil v prostoru,tak se najednou normálně ze sedu přes nějaký poloklek postavil a chvíli vydržel stát…jen tak v prostoru :dance: :dance: :dance: Je to moje šikulka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.11.11 19:49
mamma píše:
Ja myslim, ze takhle budete mit oba opravdu stastny zivot :-D
Jinak ty sovy jsou krasny, taky je mame, taky na suchac. Moc se mi libi, jak ten latkovy prouzek na zapinani ladi s tou latkou, to ty na patentky nemaji. No, patentky by asi byly trvanlivejsi, ale min prakticke, stejne ten suchac vypada, ze se hned tak nerozbije, a to zapinani do latky je super, ze to zbytecne nikde netlaci.

Děkuji :-)
Jinak už jsem hrozně zvědavá na ty plínky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.11.11 19:49
Brokianaa píše:
PetkaK píše:
Broki a jaké jsi koupila boty? Já zatím stále vyčkávám, protože malá má tenisky od cca června a noha jí zatím nepovyrostla, tak čekám až vyroste noha, ale nevím jestli nezačne dřív sněžit. :nevim:

Já jsem právě nekupovala žádné botky. V kočárku má zatím jen ponožky teplé a je už ve fusaku a do sedačky má takové teplé mišankové jakoby návleky.

Jinak se musím ještě jednou pochlubit,mám z toho totiž ohromnou radost :-) Byli jsme dnes na srazu downíků a Edík si tam tak lozil v prostoru,tak se najednou normálně ze sedu přes nějaký poloklek postavil a chvíli vydržel stát…jen tak v prostoru :dance: :dance: :dance: Je to moje šikulka :srdce:

Jé omlouvám se, to byl dotaz na Bruni :) - no jo přes teplotu už nevnímám co píšu.

• Citovat
  • Upravit
5502
5.11.11 10:28

Já jsem si říkala,ale radši jsem odpověděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.11.11 11:10
PetkaK píše:

Tyhle .
V kožených capákách už venku fakt chdit nemůže a jiné botky zatím neměla. Kupovat kecky mi přišlo před zimou zbytečné, tak jsem vzala zrovna zimní.
A teď jsem jí ještě koupila na doma sandálky .

• Citovat
  • Upravit
22590
6.11.11 16:49

Bruni a proc si brala na doma sandalky? 8-o ja uz kroutim hlavou u techhle prcku nad klasickyma papuckama :nevim: A nejlepe to vidim na Denisce, klasicke papuce na doma nesnasi a porad si je sundava, kozene capaky ma na noze klidne celej den a ani si nevzpomene ze by je chtela sundat ba naopak my je nosi at ji je nasadim po spinkani apod :mrgreen: Kdybych dala Izi na doma sandalky,tak nevim jak by si hrala, to musi byt strasne nepohodlne :think:
Ja jsem ted vyprala AW bundu na 40 a prezila :mrgreen: to jen tak pro info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.11.11 19:43
Mirii píše:
Bruni a proc si brala na doma sandalky? 8-o ja uz kroutim hlavou u techhle prcku nad klasickyma papuckama :nevim: A nejlepe to vidim na Denisce, klasicke papuce na doma nesnasi a porad si je sundava, kozene capaky ma na noze klidne celej den a ani si nevzpomene ze by je chtela sundat ba naopak my je nosi at ji je nasadim po spinkani apod :mrgreen: Kdybych dala Izi na doma sandalky,tak nevim jak by si hrala, to musi byt strasne nepohodlne :think:
Ja jsem ted vyprala AW bundu na 40 a prezila :mrgreen: to jen tak pro info :wink:

Protože v těch kožených capákách jí to klouzalo, i když je čas od času zespoda zdrsním kartáčem :nevim: Klasické ty manžestrové bačkůrky bych nechtěla, k tomu nemám vůbec důvěru, je to placatá botka, prd větrá. V těch sandálkách krásně běhá, nožka se nepotí (dávám slabou ponožku), vůbec jí to neklouže. Bála jsem se suchých zipů, že to bude rozepínat, ale ani si jich nevšimne :palec:
Nejdřív jsem říkala, že jí to dám třeba na dvě hodiny, ale realita je taková, že je má v podstatě celý den. Jak je chvilku naboso, tak hned hledá botičky a nosí mi je :lol:
Asi jsem se nechala ovlivnit názorem, že na tvrdém povrchu (což plovoučka a dlažba je) by měla být nožka v botičce s dobrou podrážkou. Tak jsem jí je koupila a v praxi se to osvědčilo.

• Citovat
  • Upravit
19494
6.11.11 21:12
Brunifid píše:
PetkaK píše:
Tyhle .
V kožených capákách už venku fakt chdit nemůže a jiné botky zatím neměla. Kupovat kecky mi přišlo před zimou zbytečné, tak jsem vzala zrovna zimní.
A teď jsem jí ještě koupila na doma sandálky .

tak ja mam ty samy, jen na suchace :-) u nas se totiz tkanicky zasadne papaji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.11.11 21:13
Brunifid píše:
Mirii píše:
Ja jsem ted vyprala AW bundu na 40 a prezila :mrgreen: to jen tak pro info :wink:
Protože v těch kožených capákách jí to klouzalo, i když je čas od času zespoda zdrsním kartáčem :nevim: Klasické ty manžestrové bačkůrky bych nechtěla, k tomu nemám vůbec důvěru, je to placatá botka, prd větrá. V těch sandálkách krásně běhá, nožka se nepotí (dávám slabou ponožku), vůbec jí to neklouže. Bála jsem se suchých zipů, že to bude rozepínat, ale ani si jich nevšimne :palec:
Nejdřív jsem říkala, že jí to dám třeba na dvě hodiny, ale realita je taková, že je má v podstatě celý den. Jak je chvilku naboso, tak hned hledá botičky a nosí mi je :lol:
Asi jsem se nechala ovlivnit názorem, že na tvrdém povrchu (což plovoučka a dlažba je) by měla být nožka v botičce s dobrou podrážkou. Tak jsem jí je koupila a v praxi se to osvědčilo.

ja o tom taky furt spekulovala, ale na neuro mi rekla, ze doma mit nic nemusi, tak chodi jen v ponozkach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.11.11 21:36

Malé doslova pevná bota na doma překážela na nohách, neuměla si v tom pořádně sednou, ta noha se jí tak nějak pořád motala divně. Chodit v tom uměla, ale když chtěla třeba popolézt tak to byl boj, se sedem totéž. Měla je dva dny a letěli do hraček. Dneska na nich tak akorát trénuje navlíkání tkaniček :mrgreen: a doma chodí na boso (ale máme všude koberce, jen kuchyň s chodbou je plovoučka), nebo v těch kožených měkkých capačkách. Na venek má stále zatím tenisky a čekám a čekám až poroste noha, snad poroste dřív než nasněží. A taky teda doufám že ještě i teď seženu nějaké ty zimní boty :roll:

• Citovat
  • Upravit
8651
6.11.11 21:37

Naše děcka taky lítají jen v ponožkách, resp. Klárka většinou bez ponožek, je děsně horkokrevná. Ondra snese i papučky (máme takové obyčejné, ale s tvarovanou podrážkou, ne ty manšestrové placáky), ale moc mu je nedávám, ani nevím proč :nevim: Ponožky má s protisluzovými ťupkami, takže mu to neklouže. Osobně nevěřím tomu, že pasivní podpora klenby je dobrá věc, noha by měla pracovat aktivně. Tvrdé povrchy pravda nejsou ideální, ale ony mi ty děcka zas doma nenachodí kilometry, většinu času se různě válejí po zemi, po gauči atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.11.11 22:46
ivuska.h píše:
děcka zas doma nenachodí kilometry, většinu času se různě válejí po zemi, po gauči atd.

No jak která děcka, P. jak se naučila chodit, tak se válí opravdu minimálně.

Koberce nemáme ani centimetr, nikde.
Já si dlouho myslela, že na doma kožené capáky a hotovo. Pak mě zviklal ten názor, co jsem popisovala výše, mimochodem kamarádka jezdí s klukem na jakési fyzio-cosi a tam jí výslovně doporučovali na doma sandále.
Tak jsem to zkusila. Kdyby jí překážely tak, jak popisuje Petka, tak bych jí je dávala jen na chvíli, i jsem si původně myslela, že to tak dopadne, že jí budou při hraní třeba překážet. Ale jak říkám, lítá v tom jak drak a ani náznakem jí nevadí. Prostě na ní vidím, že jí vyhovují líp jak ty kožené capáky.
Tak jí je prostě nechávám. Špatně to, doufám, není. :nevim: Snažila jsem se koupit co možná nejkvalitnější botky.

Careynka: Já ty zimní chtěla vysloveně na tkaničky, ty se dají případně zauzlovat. Sucháčů jsem se bála, bohužel sandálky se na tkaničky nedělají. U plín mi totiž začala sucháče rozepínat, patentkům dá pokoj, ale jak má cokoliv se sucháčem, tak je to za moment dole :roll:
Takže jsem z toho měla lufta, nicméně musím zaklepat, sandálky si nesundává. Snad to tak vydrží.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.11.11 07:21

U nás by boty museli být asi na nějaký cudný pás :mrgreen: - suchý zip odepíná, tkaničky taky umí rozvázat i přes dva uzle a ještě to zauzluje víc, tak to je pak o nervy. Zip na bundě má pernamentně odepnutý, začíná s knoflíkama a patentkama :cert:

Já budu ty zimní kupovat na suchý nebo na zip na boku, protože se mi do toho i v obchodě dávala daleko líp noha než do tkaničkových, ale to byl můj pocit, někdo to má třeba jinak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí