Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1987
8.11.11 08:17
:palec: :lol:
Brokianaa píše:
Jedna moje „známá“ se mě zeptala,jestli jsme na tom už tak špatně,že nemám ani na pampersky. Tak jsem ji na to odpověděla,že jsme na tom tak dobře.Že má na zadku osm stovek :mrgreen: Kalhotovka anavy a svrchňáky tots bots. Sklapla :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.11.11 09:01
ivuska.h píše:
PetkaK píše:
PetkaK píše:
J-a-n-k-a píše:
Za nás žádné jednorázovky nebyly a používaly se jen čtverce a plenková kalhotky a přežili jsme to
Však za ní určitě taky, ona byla vykopávka, já jsem měla krásnou anavy plínku :))
I když pravda s obrázkem z Pravěku :)))
A jéje, že ona si doktorka zrovna všimla toho nemravného obrázku, co na tom potisku je? :lol:

Jaky obrazek??? Ja uz ztratila prehled! :mrgreen: (aktualne odplinovavam, dneska druhy den a nenapisu o tom ani slovo, to tak az za mesic, vsechny vime, jak to funguje… :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.11.11 09:06

Tady to teda nejde vidět, ale na tom potisku je jeden obrázek, který by se dal nazvat ohrožování mravní výchovy dítěte :)) - to si dělám srandu, já to tak tragický nevidím.

No prostě je tam obrázek jeskyně jak z něj trčí čtyři nohy. Vyfocené to raději Ivuška nemá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14103
8.11.11 10:33
Brokianaa píše:
Jedna moje „známá“ se mě zeptala,jestli jsme na tom už tak špatně,že nemám ani na pampersky. Tak jsem ji na to odpověděla,že jsme na tom tak dobře.Že má na zadku osm stovek :mrgreen: Kalhotovka anavy a svrchňáky tots bots. Sklapla :mrgreen:

Tak tohle mě fakt rozesmálo. :lol: Já fakt žasnu, že má co kdo furt potřebu látkařkám do látkování mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.11.11 10:40
PetkaK píše:

Tady to teda nejde vidět, ale na tom potisku je jeden obrázek, který by se dal nazvat ohrožování mravní výchovy dítěte :)) - to si dělám srandu, já to tak tragický nevidím.

No prostě je tam obrázek jeskyně jak z něj trčí čtyři nohy. Vyfocené to raději Ivuška nemá :mrgreen:
:mrgreen: vykopavka… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
8.11.11 17:00

Ahojky, chtěla bych zkusit látkovat. Prozatím se v tom moc nevyznám. Ráda bych nakoupila kapsové plenky a AIO. A měla bych dotaz. Máte někdo zkušenosti se značkou Charlie banana? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.11.11 17:07
Brokianaa píše:
:lol: Pohotová reakce. :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.11.11 17:09

Jdu si konečně objednat anavky…
Chcu se zeptat: Anavy easy je lepší na zucháč, nebo na patentky :think:
A za druhé: kolik (párů) tak kojících vložek je potřeba (vemu je už rovnou a běda jak nebudu moct kojit :pocitac: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
8.11.11 18:42

zdravím holky ještě furt látkuju, protože na odplenkování to zatím nevypadá :lol:
přišla jsem na radu, provlhávají mi lemy svrchňáků, bohužel už všech co mi zbyly, krom těch něměckých, co jsem koupila za 20kč v sekáči :-D
kdysi jsem zahlídla že se dají lanolinovat - jakým lanolinem? kdysi jsem měla na vlňáky, ten už došel, vlňáky už nepoužívám, tak nějaký ten z lékárny a s vodou nebo bez, prosím přesný popis, pamatuju si s čím holky chodily s lékáren :-P díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.11.11 19:03
Boriska píše:
zdravím holky ještě furt látkuju, protože na odplenkování to zatím nevypadá :lol:
přišla jsem na radu, provlhávají mi lemy svrchňáků, bohužel už všech co mi zbyly, krom těch něměckých, co jsem koupila za 20kč v sekáči :-D
kdysi jsem zahlídla že se dají lanolinovat - jakým lanolinem? kdysi jsem měla na vlňáky, ten už došel, vlňáky už nepoužívám, tak nějaký ten z lékárny a s vodou nebo bez, prosím přesný popis, pamatuju si s čím holky chodily s lékáren :-P díky :huban:

Borisko existuje vosk na vlnu, který se používá na provlhávající lemy, tady je link http://www.zbozi.cz/?…
Ono to je krapet jiné než čistý lanolin na impregnaci, já teda nikdy nepotřebovala nějak řešit lemy u pul kalhotek, tak že nevím jak by čistý lanolin fungoval. Jinak kdyby jsi ho kupovala tak je to adeps lanae.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
9.11.11 08:06
Ivaninka píše:
Ahojky, chtěla bych zkusit látkovat. Prozatím se v tom moc nevyznám. Ráda bych nakoupila kapsové plenky a AIO. A měla bych dotaz. Máte někdo zkušenosti se značkou Charlie banana? :think:

zdravim holky :mavam:

ja s CHarlie banana zusenosti nemam, ale kamaradka jo a je s ni spokojena. Pry dost nasaje. Me odradilo, ze je cela umela, ale udajne je to RECY plina, z lahvi :-D (rikala prodejkyne v brne, trochu to zlepsilo muj pohled na ni, ale ja uprednostnuju bambus. Zase umelina ale rychle schne)
osobne zadnou ciste AIO nemam, mam SIO a kapsovky, lepe to schne. Navic vkladacky muzes pouzit i treba do novoskladu kdybys si to rozmyslela a chtela vyzkouset treba novosklad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.11.11 13:22

Ahoj,holky prosím poraďte mi nějaké svrchńáčky za dobrou cenu.Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
9.11.11 13:35
Alishia píše:

A jaké, fleece, vlna, PUL?

Borisko: Vždyť jim ještě nejsou dva roky, to je na plíny nárok, řekla bych. :-)

pomerančo: Já mám raději suchý zip u anavek, líp se mi nastavuje a holka mi to už nerozdělává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.11.11 13:36
Alishia píše:

A chceš pul, fleece nebo vlnu?
Pul dobrá cena mají třeba baby lucy, ale jinak mě moc nezaujaly. Měla jsem imse a ty byly dobré. Hodně se chváli thirsties.

Fleece jsou super od anavy, jsou zmenšovací, takže na celou dobu.

Vlna pro mě absolutně nejlepší jsou disana natahovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.11.11 13:39
Flyingfrog píše:
pomerančo: Já mám raději suchý zip u anavek, líp se mi nastavuje a holka mi to už nerozdělává.

Už jsem je objednala, protože na sucháč byly jen s potiskem a mě stačí obyč, vzala jsem patentky:-)tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure